fbpx

Hvilken øjenskyggeprimer skal du vælge?

Posted in Guide

Øjenskyggeprimer MAC Urban Decay

Hvis du kender til det med at din øjenskygge klumper sig sammen og bliver grim i løbet af dagen, er det en øjenskyggeprimer, du skal have fat i. Men hvilken skal man så vælge? For der findes jo et hav af forskellige og ser man videoer på youtube, så ser man også at folk bruger virkelig mange forskellige ting.
Det vigtiste for mig er dog, at den holder øjenskyggen på plads hele dagen. Jeg bruger dog alligevel lidt forskellige produkter alt efter hvor skarpt min makeup skal stå og hvor meget tid jeg har. Læs her om mine fire favoritter og mine bedste råd til en øjenskygge, der bliver på sin plads hele dagen.

Øjenskyggeprimer MAC Urban Decay

For mig er der de fire ovenstående udgangspunkter. En concealer, en paint pot og to forskellige “rigtige” øjenskyggeprimere. Alle disse klare det lidt forskelligt, men alligevel bruger jeg dem alle sammen.

Urban Decay Naked Skin Concealer

En concealer er den nemmeste måde at prime sine øjenlåg før mascara. Dette trick bruger jeg på hverdage, hvor jeg alligevel ikke skal have specielt meget øjenskygge på. Så lægger jeg concealer under øjnene og tager det op på øjenlåget også. Jeg sætter det altid med pudder – gør jeg faktisk med alle øjenskyggeprimere, så jeg sikrer mig, at øjenskyggerne blender nemmere ud.
Denne metode er god til jer, som ikke har specielt olierede øjenlåg og ikke forventer det vilde af jeres hverdagsmakeup. Den kan købes hos Magasin eller magasin.dk til 175 kr.

MAC Paint Pot i Painterly

Dette er også en klassiker til at prime øjenlågene med. Jeg har den i Painterly, men jeg ved mange også er vilde med farven Soft Ochre. Painterly passer dog perfekt til mig, da jeg har lyserøde undertoner i min hud. Denne er virkelig god til at dække øjenlåget med, hvis man for eksempel har tydelige blodårer på øjenlåget. Så den fungerer i høj grad som concealeren, bare mere cremet og pigmenteret. Også den sætter jeg med en løs pudder.
Igen, den er god til jer uden alt for olierede øjenlåg. Den holder tingene forholdsvis godt på plads, men den er stadig ikke helt på niveau med en rigtig øjenskyggeprimer i mine øjne i hvert fald. Den kan købes hos MAC eller maccosmetics.dk til 165 kr.

MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base

En ny øjenskyggeprimer i min samling, er denne fra MAC. Jeg læste en masse gode ting om den og jeg har kun været imponeret indtil videre. Dette er en ægte øjenskyggeprimer, som sørger for at din øjenskygger kommer til at sidde på deres pladser hele dagen. Den er samtidig fantastisk til løse pigmenter, da den er forholdsvis cremet og derfor klistre godt.
Denne ville jeg uden problemer anbefale til en med olierede øjenlåg, da den virkelig sørger for at holde tingene på plads. Desuden kan den også fungerer som lim til løse pigmenter og glitter, så derfor er den jo ekstra god. Den kan købes hos MAC eller maccosmetics.dk til 150 kr.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Til sidst har vi klassikeren over dem alle ( i mine øjne!). Dette er øjenskyggeprimeren fra Urban Decay og denne må siges at være en kultklassiker. Det er hos mig også den bedste primer, jeg nogensinde har prøvet. Den holder alt på plads dagen lang og jeg forestiller mig, at det vil være en kæmpe hjælp til jer derude, som har problemer med at få øjenskyggen til at sidde ordentligt. Den kan købes hos Magasin eller magasin.dk til 155 kr.

Øjenskyggeprimer MAC Urban Decay

Jeg håber, at I kunne bruge min lille guide – i det mindste håber jeg, at jeg har inspireret jer lidt til at prøve noget nyt. Min favorit er klart Prep + Prime fra MAC, da jeg kan bruge den til flere ting end en almindelig øjenskyggeprimer. I må have en dejlig tirsdag!

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.