fbpx

ONLINE SHOPPING GUIDE – hvor shopper jeg?

Posted in Guide

Online Shopping Guide Dansk Skønhed

Jeg har efterhånden haft en del efterspørgsler både på mail, bloggen og instagram om hvor jeg får fat i nogle af de forskellige mærker, jeg viser frem. Så jeg tænkte, her er da en oplagt mulighed for at lave en lille guide, som forhåbentlig kan hjælpe nogle af jer derude med at finde frem til de mærker, som kan være lidt mere luskede at finde frem til. Men vær’ forberedt, for her kommer rigtig meget tekst – så god søndagslæsning.
Hvis nogle af jer har nogle andre gode anbefalinger, er I meget velkomne til at skrive dem i kommentarerne nedenunder.

cult_beauty_logo_makeup_shopping_guide_dansk_danmark

 

 


CULTBEAUTY.CO.UK
Hos Cultbeauty kan man købe en række mærker, som jeg elsker.
Anastasia of Beverly HillsEt fantastisk godt udvalg med deres brynprodukter, men også både deres pudder og creme contourkit. Lige nu har de også deres highlighteres, som vist ikke kan købes så mange andre steder i Europa i øjeblikket.
BeccaNogle af mine yndlingshighlightere sælges herinde. De har både deres pressed version og shimmering skin perfector, som er en flydende highlighter. Har desuden hørt rigtig godt om deres øjenskygger. Desværre kan man ikke få fat i Champagne Pop, som jeg ved er det helt store hit fra dem.
Huda BeautyHuda er en beautyguru, som har kastet sig ud i at lave de smukkeste øjenvipper. Jeg er helt besat af dem – og ved jeg må eje nogle! Lige nu sparer jeg dog alt hvad jeg kan, så det må vente til efter januar. De kan vist også kun findes på Cultbeauty
Af andre gode mærker hos Cultbeauty kan nævnes: Embryolisse, Jouer Cosmetics, Kevyn Aucion, Laura Geller, Morphe Brushes og Stila
CultBeauty giver fragtfri levering ved køb for over 50£, til gengæld er deres priser lidt højere end nogle af de andre hjemmesider, som jeg vil nævne her. Her er selvfølgelig ingen told og moms, da hjemmesiden befinder sig i England.

beauty_bay_makeup_guide_dansk_danmark_blog
BEAUTYBAY.COM
Beautybay er virkelig blevet en stærk spiller på beauty-fronten. De har fået nogle sindssygt lækre mærker, så selvom leveringen er langsom, er der fri fragt og et kæmpe udvalg.
MakeupGeekEn helt fantastisk nyhed, som jeg slet ikke kan få hænderne ned over. Endelig kan man få MakeupGeek udenfor USA – og derfor slipper man for det dumme importgebyr og told. Disse er nogle af de allerbedste øjenskygger, helt på højde med mærker som f.eks. MAC, og hos Beautybay har de fået dem til en virkelig god pris. Det kan slet ikke gå for stærkt med at gå ind og shoppe dem. I gør jer selv en tjeneste.
Cover FXHer er tale om et virkelig hypet foundationbrand, som bliver omtalt en del på youtube. Jeg har desværre ikke haft mulighed for at prøve noget fra mærket endnu, men det ser meget interessant ud.
Gerard Cosmetics: Et meget omtalt brand på sociale medier. Folk har lidt forskellige holdninger til det og jeg har også nogle læbestifter derfra. Er glad for, at jeg købte dem til en virkelig god pris, for de er bestemt ikke imponerende. Men det er åbenbart forskellige kvaliteter efter hvilken sending, man får fat i og jeg ved mange efterspørger dem.
Make Up StoreEt ret kendt svensk mærke, som skulle lave nogle virkeligt lækre ting. Har prøvet nogle få ting for mange år siden, men de har virkelig mange interessante produkter, jeg gerne vil have fingrene i. Make Up Store har tidligere haft butikker i Danmark, men nu er de desværre alle lukket. Så er det jo heldigt det kan købes her.
Too Faced: Et mærke, som nu endelig kan købes fysisk i Danmark, kan man også finde inde på Beautybay. Så vidt jeg ved er det, det eneste sted med onlinesalg. Og desværre er priserne på Beautybay skruet ret meget i vejret i forhold til priserne i Sephora. Men hvis man bor langt fra København og bare må eje noget derfra, kan dette være en løsning.
Velour Lashes: Endnu et øjenvippebrand, jeg drømmer om. Dette er mink-lashes, som er cruelty-free. Derfor skulle minkene ikke have lidt overlast. Til gengæld får man fat i nogle af f.eks. youtube-guruen Jaclyn Hills yndlingsvipper. De er dyre og har desværre ikke haft mulighed for at prøve dem endnu. Men den dag kommer – tro mig.
Af andre gode mærker kan nævnes: Anastasia of Beverly Hills, Laura Geller, Morphe (til noget bedre priser end Cultbeauty), OCC, Stila, Zoeva og Z-palettes.
BeautyBay sender også fra England og der er fri fragt til Danmark ved køb over 160 kr. Fragten er lidt langsom – kan faktisk tage helt op til 20-30 dage. Jeg oplever dog oftest en leveringstid på 10-14 dage. Og frygt ej, det er en kendt side og man skal ikke være bange for ikke at modtage sine ting.

escentual_makeup_beauty_guide_dansk_danmark_blog

 

 

SPACENK.CO.UK
Space NK er i den mere eksklusive ende, men har virkelig nogle lækre mærker. Har købt derfra en enkelt gang, og det gik helt smertefrit.
Hourglass: Helt sikkert det mest interessante mærke på denne webshop. Det kan vist ikke, så vidt jeg ved, købes online andre steder indenfor EUs grænser. Hourglass laver de mest fantastiske settingpowders, blushes og bronzers. Dem ønsker jeg mig selv nogle flere af – har kun to af deres settingpowders, som i principppet også kan bruges som highlighters. De er pricey – men et fantastisk high-end produkt.
Laura MercierEndnu et skønt makeupbrand, hvor jeg kun har prøvet nogle få ting. Jeg har Silk Creme Foundation fra mærket, som er en skøn, ultra dækkende foundation. Af andre hypede ting er deres concealer, highlighter og loose setting powder, som alle fra YouTube bruger i øjeblikket.
Af andre gode mærker kan nævnes: Becca, Cover FX, Kevyn Aucoin og Shu Uemura.
Space NK giver gratis levering, hvis man køber for over 100£ og ellers koster det 5£. En troværdig hjemmeside, som sælger meget af det samme som de to ovenstående webshops også.

escentual_makeup_beauty_guide_dansk_danmark

 

 

 


ESCENTUAL.COM

Escentual er en fantastisk hjemmeside, hvis du er på jagt efter hudpleje – og især fransk apotekshudpleje, da de har det meste. Samtidig har de nogle ret specielle og eftertragtede beautybrands.
BiodermaHar et produkt, jeg ved mange mennesker elsker og som jeg selv er kæmpe fan af – deres micellar solution. Et produkt, jeg bruger hver dag til at fjerne min makeup og rense huden med. Der var et stykke tid, hvor de havde lukket handlen for dette mærke til Danmark, men det ligner det igen er muligt. Et kæmpe plus!
La Roche PosayDe laver de skønneste fugtighedscremer, som man også kan få på danske apoteker. Så vidt jeg ved er de en smule billigere herinde. Deres Effaclar Duo er rigtig god til uren hud og jeg har selv elsket at bruge den til at bekæmpe de små urenheder og store porer. Samtidig sælges der også deres Serozonic Spray, som skulle være helt fantastisk til uren hed. Det er en toning mist, som man sprøjter i ansigtet efter afresningen. Den drømmer jeg om at prøve. Hvis man ønsker sig den, skal man dog være opmærksom på, at fordi den er i en “pressed container”, skal man bestille den dyre express leveringsform til 13,95£.
Af andre mærker fra fransk hudpleje kan nævnes Avene, A-Derma, Caudalie, Embryolisse, L’Occitane og EvianSamtidig sælger de også Guerlain makeup, som jeg vist ikke har set andre steder online. Udover det kan også nævnes Clarins, Laura Geller og Mason Pearson børster.
Fragten for denne side ligger normalt på 4,95£, men man kan altså risikerer at skulle betale for denne express leveringsform. Det kan dog godt være det værd, da nogle af disse produkter slet ikke kan købes i Danmark, men normalt kun i Frankrig. Samtidig har Escentual tit rigtig gode tilbud – f.eks. hvor man sparer en 1/3 af prisen. Så derfor skriv jer op til deres nyhedsbrev, hvis I elsker hudpleje.

magasin_dansk_danmark_blog_guide

 

 

 


MAGASIN.DK

Magasin må ikke glemmes i denne sammenhæng, for de har simpelthen fået så mange lækre varer over det sidste stykke tid. Jeg plejer normalt at handle i Magasin i Århus, men hvis man bor langt væk fra en, er webshoppen et godt alternativ.
Urban DecayMå være den første jeg nævner, da det er et af mine absolut yndlings mærker. De laver de mest fantastiske øjenskygge palette – hvilke jeg åbenbart har 9 forskellige af (talte jeg sammen og blev chokeret!). Derfor må det siges at jeg er inkarneret fan. Deres øjenskygge primer er også genial, hvis man døjer med at øjenskyggen forsvinder i løbet af aftenen og deres Setting Spray, som jeg nærmest ville sælge min arm for. Den er intet mindre en fantastisk. Urban Decay bliver desuden solgt til nogle rigtig gode priser i Danmark, så der vil sjældent være noget at spare ved at købe det i udlandet.
Tom FordEt mærke, som fornyeligt er kommet til Magasin. Det er så flot, eksklusivt og vanvittigt dyrt. Men deres læbestifter, parfumer og øjenskygge quads ser smukke ud og jeg ender helt sikkert med at komme til at eje noget.
Giorgio ArmaniLaver en rigtig hypet foundation, Luminous Silk Foundation, som jeg drømmer om. Priserne er igen ret høje, men for en high-end makeupaddict som mig, er det jo desværre hvad det koster. De cremede øjenskygger skulle også være rigtig gode.
Andre interessante mærker er: MAC (som kun sælges her og på deres egen webshop online), Philosophy, Kiehls, Origins, Murad, Bumble and Bumble og Clarisonic.
Leveringen koster 25 kr., og man bør få det ret hurtigt, da det bliver sendt inden for Danmarks grænser.

net_a_porter_beauty_makeup_guide_blog_danmark_dansk

 


NET-A-PORTER.COM
Her er der tale om virkelig high-end makeup, men de har nogle ret fede mærker samlet. Mange har jeg allerede nævnt, men det er tit rart at kunne købe flere af dem samme steder, så man kan spare lidt fragt.
Charlotte TilburyEr et af de mærker, som skal nævnes. De laver nogle virkelig smukke øjenskygge quads ligesom Tom Ford. Samtidig laver de også et ret hypet contour og highlighter kit, som ser ret interessant ud.
Christian Louboutin BeautyEndnu et vanvittigt dyrt mærke. Jeg kunne aldrig selv finde på at købe noget fra denne makeuplinje – mest fordi priserne er helt uhyrlige. Men læbestifterne er da meget sjove at kigge på, ikke?
Andre gode mærker, der kan nævnes er: Anastasia of Beverly Hills, Hourglass, Kevyn Aucoin, Laura Mercier, Tom Ford og Oribe.
Leveringen koster 15€ og det sendes også indenfor EU – så ingen fare for told og importgebyr.

 

Online Shopping Guide Danmark Blog Skønhed

 

 

 

COCKTAILCOSMETICS.CO.UK
Cocktail Cosmetics har nogle rigtig interessante produkter, desværre har jeg ikke så stor erfaring med disse. Men følte alligevel det fortjente, at blive nævnt her. Mærker der blandt andet sælges er: Ben Nye, Duo Lash Glue, Gerard Cosmetics, Jefree Star, Milani, Morphe, Sigma, Skinidinavia og Viseart.
Herfra koster fragten 4,5£ for ordre under 35£. Dette bliver også sendt fra England.

colour_pop_cosmetics_beauty_makeup_dansk_danmark_guide_blog

 

 

 

SHOPUSA.COM / COLOURPOP.COM
Og her til sidst kommer jeg lige med min lille guide til at få ColourPop hjem til Danmark. Det er jo efterhånden blevet et ret kendt mærke og jeg har haft en del forespørgsler på netop dette.
Jeg bruger ShopUSA, hvor man opretter en profil og får en slags postboks adresse i USA. Der sender man så sin ColourPop ordre til og de sørger for at videresende den til Danmark. Det er som regel en hurtig service, og ShopUSA sender varer hver torsdag, hvor man som oftest så har den om tirsdagen til afhentning. ShopUSA har desuden en god video på deres side, hvor du kan se det hele og hvordan det skal gøres.
Bemærk, at ShopUSA er en lidt dyr løsning. Du betaler både for told, importgebyr og deres fragt til Danmark. Men i ColourPops tilfælde sender de jo slet ikke til Danmark, så der er ikke mange andre muligheder. ShopUSA har desuden ofte rabatkoder, som man ved lidt held kan finde frem til. På den måde kan man måske spare et par hundrede kroner og så kan det godt betale sig.
Jeg har også selv brugt ShopUSA til at bestille på Sephora.com en gang, hvor jeg bestilte Tarte paletten og Champagne Pop fra Becca – desværre har Sephora blokket ShopUSA’s adresse, da de kunne se der blev oprettet rigtig mange ordre til samme adresse og de var bange for videresalg. Men engang i mellem er der vist nogen, som får en ordre igennem. Så man kan jo prøve, hvis man virkelig gerne vil købe noget fra Sephoras amerikanske hjemmeside. Og ellers skal man huske på, at den franske Sephora leverer til Danmark – selvom det er en ret heftig leveringspris, så vidt jeg ved.

Det her er blevet et viiiiirkeligt langt indlæg, men jeg håber at nogen af jer derude kan få lidt fif til nye sider, at shoppe på. Det har været sjovt at få et overblik over, hvor man egentlig kan købe de forskellige mærker – for jeg har slet ikke lagt mærke til, hvor mange steder man egentlig kan få de lidt mere interessante mærker. Skønt at vi danskere endelig kan få fat på alle disse ting.
Og igen, kom endelig med flere spændende links i kommentarerne – for jeg er også altid på jagt efter nye webshops med makeup.

logo_b

Indlægget indeholder affiliate links.

 

 

 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Nanna Samsøe

  Hej! Kan se vi shopper mange af de samme steder – hæ hæ. Man kan ikke rigtig lade vær, når man kender alle de gode sider! Har selv lavet sådan et indlæg som dit, hvor der nogle gennemgangere, så hvis du gerne vil have lidt inspiration til nogle sider, så gerne forbi. Men så du shoppede via Shop USA, når du skulle ha’ fat i noget fra USA self 🙂 Hvis du synes det er træls ( i forhold til det med Sephora) så kender jeg til et andet firma, som gør nogenlunde det samme som Shop USA! De hedder ShopandBox – jeg har et indlæg omkring det – men du kan også bare google det 🙂 Der kan du shoppe fra alle steder i USA – og spare penge på porto 🙂 Men bare et tip! PS: flot blog du har dig!

  Knus, Nanna 🙂

  22. november 2015 at 18:19
  • Reply JohanneKristensen

   Hej Nanna,

   Mange tak for din besked! Vil helt sikkert tjekke dit indlæg ud – synes altid det er super fedt at finde frem til nogle nye steder. For nogle gange skal man virkelig søge længe for at finde de rigtige produkter!
   Og spændende med ShopandBox. Kunne sagtens bruge et alternativ til ShopUSA – dem jeg har fundet før har bare altid været dyrere og derfor er jeg vendt tilbage til ShopUSA hver gang. Men skal helt sikkert ind og tjekke det ud!

   Og mange tak for rosen 🙂
   Knus Johanne

   22. november 2015 at 18:22

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.