fbpx

Hvor shopper jeg? Tarte, ColourPop, Glossier …

Posted in Guide, Populære

Hvis I læser med på denne blog, er der vist ingen tvivl om, at jeg ELSKER internetshopping. Den fantastiske følelse at kunne sidde derhjemme foran sin computer med næsten alle muligheder foran en. Men hvor skal man så lede? Og især hvis det er mærker, som man ved er svære at få fat på? Her kommer en række af mine favoritmærker og hvor de kan købes. OG – de fleste kan faktisk findes indenfor europæiske hjemmesider, så vi slipper for det irriterende importgebyr.
Så læs med, hvis du gerne vil finde frem til mærker som Hourglass, It Cosmetics, Laura Mercier og Tarte…

ColourPop til Danmark

Lad os starte med det mest oplagte – ColourPop. Det er nok et af de mest omtalte makeupmærker indenfor det sidste år. Og nu er ColourPop endelig begyndt at sende til Danmark fra deres hjemmeside – HURRA! Til gengæld er fragten så 100 kr. Og her sender de jo fra USA, så man skal også være opmærksom på importgebyr + moms, som bliver opkrævet, når det kommer til Danmark.
Jeg har dog siddet og regnet lidt på det i et regneark (man er vel ikke erhvervsøkonomistuderende for ingenting!) og hvis man bestiller for over 1000 kr. hos ColourPop, begynder det faktisk at kunne betale sig. Og jo mere man køber, jo billigere bliver det. Så hvis man kan gå sammen med et par veninder, er prisen slet ikke så slem! Og ellers kan man bruge ShopUSA, som jeg også har skrevet et indlæg om her!

Laura Mercier, Becca og Hourglass til Danmark

Laura Mercier, Becca og Hourglass kan købes hos spacenk.co.uk, som er en britisk side med virkelig mange lækre mærker. Fragten er 5 pund (ca. 44 kr.) og gratis, hvis man køber for over 70 pund. Det er især godt at shoppe derinde nu, da kursen for det britiske pund er ret lav.
Herinde kan man blandt andet finde Becca – Champagne Pop highlighter, Laura Mercier – Loose Setting Powder og Hourglass –  Ambient Lighting Powders. Alle tre fantastiske produkter! Priserne er rigtig gode derinde og de har store udvalg af de makeupmærker, de har. Og shop nu, mens pundet er så lavt!

IT Cosmetics og Tarte til Danmark

Denne hjemmeside fandt jeg først fornyeligt – men jeg var ved at springe op af glæde, da jeg så den. En europæisk side, som sælger Tarte. Det er jo ellers forbeholdt amerikanerne og ellers dyre sider, som videresælger det i Europa. Men hos qvc.co.uk (som vist nok også er en amerikansk kæde) kan du købe Tarte til rigtig gode priser – og fornyeligt har de også fået IT Cosmetics på hylderne, som har en fantastisk concealer og CC+ Cream!
Jeg har købt min Tarte Tartelette In Bloom palette derinde og prisen endte faktisk med at være det samme, som jeg kunne have købt den til i New York. Og det var med en fragt på kun 38 kr.
Denne hjemmeside regner også i pund, så endnu et godt sted at shoppe, når punden er lav!
De sælger desuden Bobbi Brown og Benefit til virkelig gode priser!

LÆS OGSÅ: Tarte | Tartelette In Bloom Palette

Lilly Lashes – Kylie Jenners favoritter til Danmark

Min favorit øjenvippepusher har fået et helt fantastisk mærke hjem – nemlig Lilly Lashes. Lilly Lashes er den fortrukne favorit hos Kardashian familien og især Kylie Jenner har gjort Miami øjenvippen utrolig populær. Det er øjenvipper lavet af mink, derfor er de lidt dyrere. Til gengæld skulle de holde til mange ganges brug og jeg er lidt for fascineret af dem. Burde prøve at købe et par. De har også fået Velour lashes, som også er meget populære og i samme prisklasse.
Falseeyelashes.co.uk har desuden et kæmpe udvalg af Red Cherry, Ardell og Eylure vipper. Fragten er gratis ved bestilling af over 15 pund og virkelig hurtig.

Hvis du kunne lide dette indlæg, vil jeg også anbefale at kigge forbi mit indlæg om mine favorit webshops lige her! Der er lidt af de samme mærker + en masse andre.
Ellers håber jeg, at I har fundet frem til nye mærker, som I ikke vidste I manglede og kunne få fat i!
Og hvis der er noget bestemt I leder efter, så skriv en kommentar. Så skal jeg gøre mit bedste for at finde det til jer 🙂 Og ellers – rigtig god søndag!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Emma

  YAY! Jeg har ledt og ledt efter steder at finde Tarte. Jeg købte nogle produkter i NY sidste år, men det er jo næsten umuligt at støve op ellers.
  Tak for det her indlæg 😀

  http://tealattewithstyle.com/

  8. august 2016 at 09:59
  • Reply JohanneKristensen

   Fedt at høre, at du kunne bruge indlægget til noget! Og ja, de holder det virkelig godt skjult, at Tarte sælges hos QVC. Og så endda til virkelig gode priser. Det skal vi jo alle benytte os af 😀

   8. august 2016 at 10:01
 • Reply Camilla

  Virkelig godt indlæg! Vil helt klart tjekke siderne ud! <3

  24. august 2017 at 10:42
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak! Det er jeg virkelig glad for at høre – kan være jeg snart skal lave et opdateret indlæg 🙂

   24. august 2017 at 10:48
 • Reply Tina

  Hej
  Jeg har siddet og klikket lidt rundt på sephora.com. De har nogle meget bedre deals end den danske og ikke mindst et stort udvalg af mini’s som jeg elsker. Men, jeg kan ikke helt overskue hvad der bliver lagt oveni af gebyr og moms osv. Kan du hjælpe?
  Tina

  2. november 2017 at 17:14
  • Reply JohanneKristensen

   Hej Tina,
   Ja, så har du oplevet ulempen ved at være dansker. Den amerikanske Sephora er nemlig laaangt bedre end den danske. Men desværre sender den slet ikke til Danmark. Den eneste måde man eventuelt kan bestille produkterne hjem på er igennem en tjeneste som ShopUSA.dk – men Sephora.com har også tidligere bremset salg til dem. Jeg tror de er så opmærksomme på det, fordi de netop gerne vil have salget til den danske Sephora.
   Men eventuelt kan du kigge på sephora.fr, som er den franske Sephora. De har en smule mere end os og de sender til Danmark. Deres fragt er bare ret dyr, mener omkring 100 kr.

   Jeg håber det her hjalp lidt – selvom det selvfølgelig nok ikke var det svar du ledte efter 🙂 Og ellers husk, at du på toldpriser.dk altid kan regne ud hvor meget prisen bliver endeligt, når du bestiller udenfor EU.

   3. november 2017 at 08:17
 • Reply Tina

  Hej
  Mange tak for svar. Det var nok det svar jeg frygtede? Jeg prøver lige den franske. 100 kr er selvfølgelig meget, men kunne måske være det værd. Shop usa er vel ikke billigere, og har meget blandet anmeldelser. Men tak igen
  Tina

  5. november 2017 at 22:45
  • Reply JohanneKristensen

   100 kr. er meget – men hvis man kan købe ting man ellers ikke kan få, er det måske det værd 🙂
   ShopUSA fungerer fint nok, det er bare viiiiirkelig dyrt. Jeg har kun brugt det de gange, hvor der var noget jeg bare måtte eje. Og så er det desuden blevet meget dyrere i mellemtiden. Desværre.

   9. november 2017 at 10:29
 • Reply Laura

  Colourpop er begyndt at sende til Danmark med gratis fragt, hvis man køber for over 50 dollars. Men så er der jo importgebyr oveni. Men jeg synes ikke at det er så slemt igen især fordi at Colourpop er billigt så man kan nemt komme over de 50 dollars

  9. juni 2018 at 10:55
  • Reply JohanneKristensen

   Hvor fedt! Og nej, hvis man bare husker at man skal betale importgebyret og beregner prisen derefter – især hvis man køber for mere som feks 50 dollars, så kan det helt sikkert godt betale sig. 🙂

   9. juni 2018 at 10:56

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.