fbpx

HVORDAN JEG OPBEVARER MIT MAKEUP | IKEA MALM

Posted in Anmeldelser, Livsstil

makeupbord samling vanity ikea malm opbevaring muji ideJeg er endelig ved at være tilfreds med mit makeupbord, som er et IKEA Malm, som jeg har haft i snart et år nu. Jeg har stille og roligt prøvet at få det til at se mere organiseret ud – og samtidig så lyst og let som muligt, for det giver mig meget bedre mulighed for at overskue alt mit makeup og rent faktisk få brugt de ting, som også ligger bagerst i skufferne.

Det her indlæg vil være med virkelig mange billeder – men jeg lover, at alle billederne er interessante (synes jeg i hvert fald). Der kommer en kort beskrivelse af, hvor I kan finde alle tingene henne, hvis I nu skulle være interesseret.
Er der noget makeup I gerne vil høre mere om, så skriv endelig en kommentar!

Læs om min opdaterede samling i 2017 lige her!

makeupbord samling vanity ikea malm opbevaring muji ide makeupbord_samling_vanity_ikea_malm_opbevaring_muji_ide

IKEA MALM, SKUFFEINDSATSER OG AKRYLÆSKER FRA MUJI

Selve bordet er fra IKEA – og er fra serien Malm. Det kan findes lige her til 799 kr. Det har en skuffe og den helt rigtige højde og bredde for et makeupbord. Der er samtidig en glasplade ovenpå, som får det hele til at se lidt mere eksklusivt ud. Jeg har været enormt glad for dette bord. Det største minus er dog, at skuffen ikke kan åbnes helt. Jeg har ingen idé om hvorfor, men jeg kan se andre også har det problem, så forhåbentlig har jeg ikke bare samlet det forkert.
Nede i bordets skuffe har jeg selv sat holdere ned, så min makeup er delt op og det ikke glider rundt. Det jeg har brugt er en skuffeindsats fra IKEA, som kan findes her til 15 kr. stykket. De skal så saves til, når man modtager dem – for de passer ret godt i bredden, men ikke dybden. Til gengæld kan man se i skuffen, at den ene halve jeg har skåret af er brugt i den ene ende, så jeg egentlig har fire hele og en halv. På den måde sidder de perfekt i spænd og jeg har et godt overblik over min makeup.
Ovenpå bordet har jeg nogle akrylbokse fra Muji, som er en japansk butik. De har desværre ikke butikker i Danmark, men kan købes over deres webshop – dog er fragten ret dyr. Jeg har selv købt mine over et par år, hvor jeg har taget dem med hjem fra diverse storbyer jeg har besøgt. Den med læbestifterne i har jeg lige købt i New York.  Den med 5 skuffer, kan I finde gennem dette link og dem med 2 skuffer, som jeg har stablet, kan findes gennem dette link. Jeg har været vild med disse akrylbokse siden jeg købte dem for første gang for en del år siden og min samling af dem er faktisk en del større – lige nu ligger de bare gemt væk. De giver det bedste overblik over ens makeupprodukter – og så ser det jo ellers bare blæret ud! (så længe der er ryddet op…)
Spejlet er også fra IKEA og var egentlig bare på jagt efter det simpleste overhovedet. Det kan købes her til 99 kr.
Til mine børste har jeg to lysestager fra IKEA (i know, IKEA – åbenbart et sted jeg køber alt!), som er den perfekte højde til børster. De kan findes her til 15 kr. stykket.
Under bordet har jeg faktisk en lille reol med tre skuffer, som er fantastisk til mine paletter, øjenvipper og mit store spejlrefleks kamera. Det er også fra IKEA og kan findes her til 75 kr.
Stolen er Børge Mogensen, som jeg har arvet, med et fåreskind over den.
makeupbord_samling_vanity_ikea_malm_opbevaring_muji_ide makeupbord samling vanity ikea malm opbevaring muji idemakeupbord samling vanity ikea malm opbevaring muji ideOvenfor ses min smukke nye akrylboks til mine læbeprodukter – er simpelthen så glad for endelig at have fundet en måde, jeg kan opbevare min evigt voksende samling. Er der noget pænere at kigge på i virkeligheden?
makeupbord_samling_vanity_ikea_malm_opbevaring_muji_idemakeupbord_samling_vanity_ikea_malm_opbevaring_muji_ide makeupbord samling vanity ikea malm opbevaring muji ide makeupbord_samling_vanity_ikea_malm_opbevaring_muji_ide makeupbord_samling_vanity_ikea_malm_opbevaring_muji_ide makeupbord_samling_vanity_ikea_malm_opbevaring_muji_ide makeupbord_samling_vanity_ikea_malm_opbevaring_muji_ide makeupbord_samling_vanity_ikea_malm_opbevaring_muji_ide makeupbord_samling_vanity_ikea_malm_opbevaring_muji_ide Ovenover ses indholdet i mine brede skuffer, hvor der er plads til mit mest brugte makeup, så jeg har dem tæt på, når jeg ligger makeup. Desuden har jeg her samlet pigmenter og øjenskygger, som ikke hører til i paletter – da de kan være svære at finde plads til andre steder.

Nedenunder ses min skuffe i MALM bordet. Den er delt meget strategisk ind efter hvilken rækkefølge jeg lægger min makeup – smart, smart. Samtidig får I også lige et hurtigt kig på den øverste skuffe i mit reol-system under bordet, hvor jeg har mine andre øjenskyggepaletter samlet.
makeupbord samling vanity ikea malm opbevaring muji idemakeupbord samling vanity ikea malm opbevaring muji ide
Jeg håber I kunne lide at kigge med i mit IKEA Malm skrivebord – og hvis I har nogle spørgsmål, er I selvfølgelig meget velkomne til at skrive en kommentar. Og ellers håber jeg I har haft en herlig weekend.

Følg med på BLOGLOVIN’ eller FACEBOOK

7. februar 2016
/
Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Bette Bjerregaard

  Ej , jeg er bare helt forelsket i dit make-up-bord ! det er bare virkeligt lækkert !
  Det ser virkeligt flot ud <3

  7. februar 2016 at 12:25
  • Reply JohanneKristensen

   Åh, tusind tak! Jeg er virkelig også selv helt forelsket i det. Intet bedre end når alt bliver som man havde håbet på 🙂

   7. februar 2016 at 12:30
 • Reply Yasemin

  Helt vildt lækkert makeupbord. Jeg overvejer selv at skaffe det. Er det nemt at tørre af og holde rent? Elsker din blog forresten. <3

  De bedste hilsner, Yasemin
  yasfash.com

  7. februar 2016 at 13:39
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak!
   Altså, jeg vil sige det ikke er det nemmeste at holde rent – man kan (heldigvis) bare ikke se det på billederne. Af en eller anden mærkelig grund kan støvet komme under den her glasplade, som ligger ovenpå. Og når man bruger det til makeup vil man jo fedte det hele lidt til og især pudderet kan snige sig under glaspladen og få det til at se beskidt ud. Men hvis man ikke har særlig meget ovenpå bordet, er det jo let at løfte pladen og tørre af under den 🙂

   7. februar 2016 at 15:48
 • Reply Sophia

  GOALS!

  7. februar 2016 at 15:44
 • Reply Nanna Samsøe

  Elsker din opbevaring! Har selv været ved at købe den flotte Malm bord, men har aldrig fået gjort det!
  Forresten, så lige du havde et Sony Kamera – hvis jeg må spørge, hvad synes du om kameraet og hvad hedder det? (kan det bruges til at lave videoer?)

  Anyhow, jeg elsker din blog!
  Kæmpe krammer,
  Nanna Samsøe!

  7. februar 2016 at 19:55
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak! Jeg elsker det bord – er så glad for endelig at have fået et sted at sidde og lægge makeup.
   Mit Sony kamera er det der hedder A5100 – der er et indlæg her på bloggen, hvor jeg har skrevet lidt mere om det. Jeg elsker det til at tage makeupbilleder og jeg har også lige haft det med på ferie. Men mit Canon, som jeg tager billederne med på bloggen er langt bedre i mine øjne – og tror også det ville være bedre til at filme med 🙂 Det er vist et Canon 700D.

   Og jeg er desuden vildt glad for at høre, at du kan lide min blog! 🙂

   7. februar 2016 at 20:25
 • Reply sofie

  Ej det ser jo vandvittigt flot ud 🙂

  https://littlebusypretending.wordpress.com

  8. februar 2016 at 21:56
 • Reply Kamilla Brun

  Det er jo helt fantastisk din makeup-opbevaring! Love it!
  Lige for at være nysgerrig, så kunne jeg godt tænke mig at høre hvilken hjemmeside der er din yndlings at købe makeup på (-:

  8. februar 2016 at 23:07
  • Reply JohanneKristensen

   Mange tak – er også selv meget forelsket i det!
   Altså, jeg får faktisk ikke shoppet voldsomt meget på internettet i disse tider – men jeg er ret imponeret af BeautyBay og deres store udvalg. De er virkelig begyndt at føre mange lækre mærker til rigtigt gode priser, især Makeup Geek og Morphe 🙂

   9. februar 2016 at 09:04

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.