fbpx

ISADORA efterårsnyheder

Posted in Anmeldelser

IsaDora Efterårsnyheder Danmark Blush Sculpt Your LipsForleden dag kom en pakke ind med døren og den indeholdte simpelthen de smukkeste nyheder fra IsaDoras efterårskollektion. IsaDora er stadig ikke så velkendt i Danmark, men det er et svensk mærke, som sælges i Magasin. Det er ca. i samme priskategori som L’oreal.
Disse IsaDora efterårsnyheder er simpelthen for smukke til ikke at dele med jer på bloggen – jeg er meget imponeret!

IsaDora Efterårsnyheder Danmark Blush Sculpt Your Lips

IsaDora Perfect Blush

Der kommer ni forskellige blushes i denne efterårskollektion. Jeg har to af blushene i farverne Soft Coral og Bare Berry. Den ene er en smuk lys koral-lyserød farve og den anden har en lidt mørkere bærfarve, som stadig er meget klædelig.
Blushene har en fin konsistens, som ikke virker pudret på huden. De er ikke alt for pigmenteret, hvilket er et stort plus i min bog. Jeg kan nemlig bedst lide en blush, man skal arbejde op. Ellers kan jeg meget hurtigt se meget klovneagtig ud.
Blushene kommer til Danmark d. 26. september og jeg vil anbefale jer at kigge ned og se dem.

Her kan I se swatches af farverne – gode hverdagsfarver, som passer til det meste.
IsaDora Efterårsnyheder Danmark Blush Sculpt Your LipsIsaDora Efterårsnyheder Danmark Blush Sculpt Your Lips IsaDora Efterårsnyheder Danmark Blush Sculpt Your Lips

IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick & Sculpting Lipliner Waterproof

Jeg blev alt for glad, da jeg så disse læbeprodukter. Jeg elsker alt til læberne – især pigmenterede læbestifter og lipliners. Og det var det her sørme!
Serien er skabt ud fra tanken om konturering af læberne – I ved, outlining af læberne, så det ligner man har større læber. Det kan faktisk godt gøres på en fornuftig måde, så man (igen) ikke ligner en klovn med påtegnet mund. Det vigtigste er, at man ikke går for langt ud over sin egen læbekant og bruger en lidt dybere farve som lipliner og en lidt lysere læbestift på læberne.

Liplinerne virker super bløde og pigmenterede. De er ikke helt så spidse, som man finder i en lipliner i blyantsform. Men som I kan se på mine swatches nedenunder, gik det fint med at lave en fin linje.
Læbestifterne er utroligt cremede og pigmenterede. Især er jeg forelsket i Praline, som faktisk er min perfekte “my lips but better” farve. De var nemme at bygge op til fuld pigmentering. For som I kan se, har jeg brugt 2 eller 3 lag af Praline i mine swatches, hvor de andre kun er et lag.

Læbeprodukterne kommer i 10 forskellige efterårstilpassede farver, hvor der er en læbestift og lipliner til hvert produkt. Sculpting Lipliner Vandfast kommer til at koste 89 kr. og Lip Desire Sculpting Lipstick kommer til at koste 135 kr. I bør allerede kunne finde disse i butikkerne.

Se mine swatches lige her. Haps, nogle lækre farver!
IsaDora Efterårsnyheder Danmark Blush Sculpt Your Lips

Jeg er så klar til efteråret – og det kan I måske mærke siden jeg blev så glad over de her farver. Jeg kan ikke vente til efterårets farver. Hvad enten det er i naturen eller i makeuppen – jeg vil have det nu!
Men tjek IsaDora ud. Disse produkter har virkelig imponeret mig og jeg glæder mig til at rocke alle farverne. Især Praline, som ligner min nye favorit læbestift.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

13. september 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.