fbpx

JO MALONE Peony & Blush Suede Cologne

Posted in New in (shopping)

Jo Malone Peony Blush Suede CologneDa jeg var i Tyskland, faldt jeg over Jo Malone og i særdeleshed denne Jo Malone Peony & Blush Suede Cologne. Jeg har mange gange kigget langt efter disse parfumer i udlandet, for man kan selvfølgelig ikke købe dem i Danmark. Men jeg er altid blevet skræmt væk af alt for insisterende salgsassistenter, som prøvede lidt for hårdt. Det er altså lidt ubehageligt, når der er 20 forskellige parfumer at vælge imellem og der så er en, som insisterer på at følge dig rundt.

Men i Nürnberg faldt jeg over Jo Malone i Breuninger, som er et stormagasin inde i byen. Her oplevede jeg så en helt anden service, som faktisk ikke rigtig var der. Men det var egentlig meget rart, for så kunne jeg bedre gå rundt og dufte til det hele. Og der er jo virkelig mange dufte at vælge imellem, så det er nok en ret god idé, hvis man ved hvad man går efter.

Jo Malone Peony & Blush Suede

Jeg er jo kæmpe fan af blomster-duftende parfumer. Så det var helt naturligt at gå efter den slags dufte og så lød navnet jo bare tiltalende. Den er en smule sødere end jeg er vant til, men den dufter stadig skønt. Det virkede til at Jo Malone duftende udviklede sig rigtig meget på huden – for den min mor købte duftede fantastisk på hende, men knap så godt på mig. Så det er godt lige at prøve den på armen inden man køber.

Jeg købte den i 30 ml og kostede 375 kr.

Jo Malone Peony Blush Suede Cologne

Jeg er simpelthen så forelsket i denne parfume og så glad for, at jeg endelig fik købt en til min samling. Flakonen er så smuk og simpel og der er mange flere af duftene, jeg nemt kunne forestille mig at have i min samling også. Jeg ville elske det, hvis man kunne komme til at købe dem i Danmark. Og ellers kan I finde dem i de fleste storbyer i udlandet, hvis I skal ud og rejse her til sommer. Jeg vil klart anbefale at kigge forbi.

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

14. juni 2016
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Signe

  Kan du ikke lave et indlæg om dine top 5 parfumer? 🙂

  14. juni 2016 at 13:46
  • Reply JohanneKristensen

   Jo da – det vil jeg enormt gerne! Kan næsten allerede nævne 5 favoritter nu. Det kommer på listen over fremtidige indlæg 🙂

   14. juni 2016 at 13:50

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.