fbpx

JOUER COSMETICS POWDER HIGHLIGHTER | verdens smukkeste highlighter?

Posted in Anmeldelser

Jouer Cosmetics Powder Highlighter Citrine Jeg har muligvis gjort et af årets bedste køb – og det endda et produkt, som jeg slet ikke vidste jeg manglede. Jeg har nemlig købt mit første produkt fra Jouer Cosmetics og det er deres Powder Highlighter i Citrine. Den har været på min ønskeseddel længe og da de endelig er begyndt at forhandle mærket på Beautybay, blev det pludselig så nemt at klikke den hjem! Så læs min (begejstrede) anmeldelse lige her!

Og så vil jeg også lige undskylde at jeg har været så fraværende her på bloggen. Jeg har noget skolearbejde, som virkelig stresser mig. Og så tænker jeg nok mange af jer har for travlt med at nyde sommerferien til at læse blogs. Så hvis jeg bare lover at være rigtig tilbage i midten af august, så håber jeg det hele går alligevel.

LÆS OGSÅ: MIN HIGHLIGHTER SAMLING

Indlægget indeholder affiliate links

Jouer Cosmetics Powder Highlighter Citrine Jouer Cosmetics Powder Highlighter Citrine

Jouer Cosmetics Powder Highlighter i Citrine

Men lad os komme tilbage til den smukke highlighter! Det er sjældent, at jeg kan blive så positivt overrasket over en highlighter. For helt ærligt, jeg har en ret stor samling efterhånden. Men den her kan altså noget specielt!

For det første har den en ret speciel konsistens. Den føles nærmest cremet, når man rører den. Men der er masser af pigment og jeg bruger den da også med en børste. Samtidig er der ingen synlig glitter i, hvilket giver den en “blødere” applikation og den fremhæver ikke tekstur i huden. Det er virkelig svært at forklare – jeg håber at have et billede til jer, hvor jeg har den på snart. For den kan helt bestemt noget specielt på kindbenene.

LÆS OGSÅ: BECCA HIGHLIGHTERS

Farven er mere gylden end jeg er vant til – og jeg var lidt nervøs, da jeg swatchede den første gang, om jeg overhovedet kunne bære den. Men den blender så naturligt ud! Hvilket på huden giver den her effekt at super high-shine highlighter, som ser helt fantastisk ud. Den ser faktisk nærmest våd ud på huden! Det her er en highlighter, som kan ses på rigtig lang afstand.

Nedenunder kan I se et swatch af Jouer Cosmetics Powder Highlighter i Citrine – og så har jeg samlet nogle andre populære highlightere, så I lidt kan sammenligne farver og konsistenser (selvom det med konsistensen kan være svært at se på et billede). Og så er det jo godt at se, at jeg faktisk ikke har en highlighter som ligner (specielt meget) i min samling!

Jouer Cosmetics Powder Highlighter Citrine Swatches

LÆS OGSÅ: MAC EXTRA DIMENSION SKINFINISH + BLUSH

I kan finde Jouer Cosmetics hos Beautybay.com og deres Powder Highlighter koster ca. 205 kr. Så det er i den lidt højere ende, men de fleste highlightere I kan se swatched ovenfor er jo faktisk dyrere end det.

Jouer Cosmetics har desuden vanvittigt mange lækre produkter som f.eks. deres Skinny Dip Ultra Foil Shimmer Shadows Palette, som I kan læse om hos Lise Emilia lige her! Også deres liquid lipsticks får super meget ros – og deres lip toppers. Der er masser fra det her mærke, som jeg stadig må prøve! Det her var kun begyndelsen.

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

28. juli 2017
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Mia / sortpastel

  Åh, jeg vil så gerne prøve nogle produkter fra Jouer 😀 Det hele er så smukt og skinnende 😀

  28. juli 2017 at 13:22
  • Reply JohanneKristensen

   Det hele er nemlig så flot og skinnende! Elsker den indpakning ? Og tror altså heller ikke du vil fortryde selve produktet ?

   29. juli 2017 at 09:00

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.