fbpx

JULEGAVEØNSKER: BEAUTY EDITION

Posted in Guide
Juleønsker: Beauty Edition
Nu nærmer juletiden sig og diverse gaveønsker melder sig på banen. Derfor tænkte jeg, at det var oplagt at dele mine julegaveønsker med jer – og især mine beauty ønsker. Så her kommer en lille oversigt. Nogle er lidt dyrere end andre, men jeg er efterhånden god til at finde ønsker i mange prisklasser. Især nu hvor jeg er ved at spare sammen til en rejse til New York i januar – for pludselig har jeg ikke haft råd til at købe  alle de småting, jeg normalt bruger alt for mange penge på.
Jeg håber dette indlæg er med til at inspirere andre, som har lidt svært ved at finde på ting at ønske sig.

Embryolisse Lait Creme Concentre
er hurtigt blevet en favorit fugtigscreme for mig. Den giver en god mængde fugt til min tit tørre hud, men samtidig fedter den ikke særlig voldsomt. Derfor kan man sagtens bruge den under makeup. En helt ny klassiker for mig. Den kan købes flere forskellige steder, f.eks. Matas og Magasin til 199 kr.

Dolce af Dolce & Gabbana
er en parfume jeg har gået og kigget på længe. Den har en lidt tungere duft, men stadig med dufttoner af blomster, som er min absolut favorit duft. Og så er det skønt den er i den lidt tungere ende, når det nu er vinter. Kan købes mange steder, f.eks. Magasin til 490 kr. for 30 ml eau de toilette.

Bobbi Brown Corrector
er til brug af under øjnene til at udligne de blå eller mørke toner, man kan have. Denne har jeg kigget på i alt for lang tid, men pga. prisen har jeg altid holdt mig lidt tilbage. Hvad er bedre at ønske sig i julegave så? Den kan fås i Magasin og Salling til 220 kr.

Origins Skin Reteturixing Mask with Rose Clay
er en ny maske, jeg har fundet, som ser virkelig interessant ud. Har prøvet flere masker fra Origins, og de virker alle sammen ret godt. Derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve lidt flere – og ordet Rose Clay lyder bare ufatteligt godt i mine øre. Den kan fås steder som Matas og Magasin til 220 kr.

Clinique
 Clarifying Lotion Mild er min yndlings skintonic. Den er et af de eneste produkter, jeg rigtig har kunne lide fra Clinique. Men denne fjerner de sidste rester af makeup på mit ansigt efter jeg har renset det. Desuden har den 0,5 % salicylsyre, som er godt mod uren hud og åbne porrer. Den kan købes hos f.eks. Matas eller Magasin til 165 kr.

Urban Decay Naked Skin Concealer
er min udråbte favorit concealer og jeg har allerede nævnt den flere gange på bloggen. Derfor er den jo oplagt at ønske sig en af, fordi det altid er godt at have en back-up. Og jeg faktisk er ved at løbe tør for den. Kan købes i Magasin til 175 kr.

Origins Drink Up Intensive 
er endnu en maske fra Origins. Jeg har allerede Drink Up masken fra dem, men jeg kunne godt tænke mig en, som giver et endnu større boost af fugt – især i vintermånederne. Denne tænker jeg kunne være optimal til dette. Den kan også fås hos f.eks. Matas og Magasin til 230 kr.

Si af Giorgio Armani 
er endnu en skøn duft, som er i den lidt tungere ende end hvad jeg er vant til. Den har dog de samme dufttoner af blomster og ærlig talt, dem får jeg aldrig for meget af. Den fås næsten alle steder de sælger parfume til 435 kr. for 30 ml eau de toilette.

NARS Duo Eyeshadow
 har jeg altid godt kunne tænke mig at prøve. Har hørt så meget godt om de skygger, og så elsker jeg der kommer to i en lille fin kompakt. Der er flere af farve kombinationerne, jeg godt kunne tænke mig – f.eks. Brumes, Alhambra og Madrague. De kan købes i Sephora eller på NARS’ hjemmeside til ca. 250-275 kr.

Philosophy Purity Cleanser
er et nyt ønske på min liste. Jeg så min all-time makeupguru Jaclyn Hill bruge det i hendes hudplejerutine og jeg har altid hørt godt om produkter fra Philosophy. Desuden mangler jeg en cleanser, som f.eks. kan bruges til at rense alle makeupresterne af let. Den kan købes i Magasin til 165 kr. for 240 ml.

NARS Blush i Madly 
er endnu en NARS ting, jeg må eje. Har allerede to blushes fra NARS og de er virkelige fantastiske. De er godt pigmenterede, men de blender til gengæld virkelig også godt. Desuden kunne jeg godt bruge en lidt mere nude blush, som farven Madly er. Den kan også købes i Sephora eller på NARS’ hjemmeside til ca. 220-250 kr.

NARS Audacious Lipstick i Audrey 
er en læbestift, jeg må eje. Jeg har i forvejen 6 andre af disse læbestifter og det er klart de bedste, jeg nogensinde har ejet. De er godt pigmenteret og så er de bare bløde og behagelige at have på (nej, er ikke helt hoppet på flydende læbestifter-vognen endnu!). Audrey ser ud til at være en mørk og lækker farve, som jeg klart mangler i samlingen. Den kan købes i Sephora eller på NARS’ hjemmeside til 220-250 kr.

Tom Ford Eye Color Quad i Golden Mink
(eller alle andre farver) er nogle øjenskygger, jeg bliver nød til at have fingrene i. De er fornyeligt begyndt at sælge Tom Ford i Magasin, og hold da op – hvor er det mærke lækkert. Har lyst til både læbestifter, parfumer og øjenskygger fra dem. Især denne palette, som har de smukkeste brune farver. Har desuden kun hørt godt om kvaliteten. Kan som sagt købes i Magasin til 515 kr.
Jeg håber, at det gav lidt inspiration og sig endelig til, hvis I kunne være interesseret i at se flere af denne slags indlæg. Jeg har nemlig altid omkring en milliard gaveønsker….
logo_b
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Sannie

  Jeg vil meget gerne se flere julegave ønsker! Jeg er temmelig lost i år 🙂

  19. november 2015 at 09:50
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg skal gøre mit bedste for at komme med nogle flere! 🙂

   19. november 2015 at 17:00

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.