fbpx

PICTORIAL | Julelook med Urban Decay Naked

Posted in Makeup look

Makeuplook Urban Decay Naked Guide Tutorial Danmark JulDet er for alvor blevet juletid og i dag er det 2. søndag i advent. Så hvad er bedre at dele med jer i dag end et julemakeuplook? Jeg har lavet dette look omkring Urban Decay Naked paletten og har holdt det forholdsvis simpelt. Så simpelt, at forhåbentlig rigtig mange af jer kan være med. Urban Decay Naked ved jeg jo er en klassiker hos mange.

Hvad er bedre end lidt glitter, flot hud og røde læber? Det må da passe ind til enhver julefest. Om det er en julefrokost, juleaften eller måske nytårsaften, er det da et fantastisk bud på et makeuplook. Jeg har begrænset mig med brugen af produkter i dag og nedenunder kan I se min lille pictorial på, hvordan jeg har skabt øjenskyggelooket. Læs endelig med – og god jul!

Makeuplook Urban Decay Naked Guide Tutorial Danmark JulMakeuplook Urban Decay Naked Guide Tutorial Danmark JulPICTORIAL – guide til øjenskyggelooket med Urban Decay Naked

Som sagt har jeg lavet en pictorial guide til jer her. Det er den nemmeste måde at vise og fortælle hvordan jeg har skabt looket. Jeg har for første gang holdt mig til én palette og har gjort det så nemt som muligt. Med de rette børster er det her super nemt at genskabe.

Makeuplook Urban Decay Naked Guide Tutorial Danmark Jul

1) Jeg starter med min base. Jeg har her brugt MAC Paint Pot i Painterly og sat den med pudder. Men skal man være ude en hel aften vil jeg anbefale en god øjenskyggeprimer som f.eks. MAC 24-Hour Extend Eye Base eller Urban Decay Primer Potion.

2) Så bygger jeg farven Naked op i globelinjen. Den er ikke super mørk, så der skal opbygges et par lag – gør det indtil du har den ønskede farve. Den skal kunne ses, men ikke være for mørk.

3) Så bruger jeg farven Buck, som jeg også lægger i globelinjen. Her med en smule mere præcis blendingbørste. Den skal dog også bygges op en del – og hvis man gerne vil have et lidt mere smokey look, må man gerne bruge en hel del. Bare husk at blende kanterne hele tiden og brug Naked øjenskyggen, hvis du har brug for en blødere overgang.

Makeuplook Urban Decay Naked Guide Tutorial Danmark Jul

4) Nu er det tid til shimmer øjenskyggerne. Jeg bruger Sidecar på en syntetisk børste over hele øjenlåget, men undgår så vidt muligt det yderste hjørne. Inderst lægger jeg en smule af farven Sin for at gøre det inderste hjørne lidt lysere. Jeg lægger den dog bare ovenpå Sidecar, som vi allerede har lagt.

5) Så highlighter jeg det inderste hjørne af øjet og brynbenet – til det bruger jeg Virgin på en lille præcis børste. Den giver lidt løfte til looket – og fordi det er jul, må man gerne shine lidt ekstra.

6) Jeg afslutter med mascara, en winged eyeliner og falske øjenvipper. Hvis man ikke er stærk i disse ting er det også flot bare med mascara. Under øjet lægger jeg Buck på den yderste halvdel og Sidecar på den inderste halvdel. Dem blender jeg en smule ud med Naked og putter derefter mascara på.

Det var de seks trin og så er vi faktisk færdige med øjenlooket. Så mangler vi selvfølgelig resten af ansigtet, hvor I nedenunder kan læse hvilke produkter jeg har brugt til det.

Makeuplook Urban Decay Naked Guide Tutorial Danmark JulMakeuplook Urban Decay Naked Guide Tutorial Danmark JulMakeuplook Urban Decay Naked Guide Tutorial Danmark JulMakeuplook Urban Decay Naked Guide Tutorial Danmark Jul

Julelook med Urban Decay Naked – produktoversigt

Lad os kigge nærmere på de produkter, jeg har brugt til resten af ansigtet. Her er det straks værre at holde det helt simpelt. Når man nu alligevel er i gang, kan man lige så godt give den lidt gas.

Ansigt

Benefit Porefessional Primer
Maybelline Fit Me Matte+Poreless Foundation
Kat Von D Lock-It Concealer
Laura Mercier Translucent Setting Powder
Nude By Nature Contour Palette
Milani Baked Blush i Luminoso
MAC Extra Dimension Highlighter i Double Gleam

Øjne

MAC Paint Pot i Painterly
Laura Mercier Translucent Powder
Urban Decay Naked – farver brugt Naked, Buck, Sidecar, Sin og Virgin
Urban Decay Perversion Eyeliner
Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil i Perversion
Benefit Roller Lash Mascara
Depend Eyebrow Pencil i Soft Brown
Anastasia of Beverly Hills Clear Brow Gel
Eylure no. 141 Exaggerate Lashes

Læber

Laura Geller Pout Perfection Waterproof Lip Liner i Ruby
Urban Decay Vice Lipstick i 714

 

Makeuplook Urban Decay Naked Guide Tutorial Danmark Jul

Jeg håber, at dagens makeuplook kunne inspirere jer lidt. Det er jo et af de mere simple looks, som nemt kan genskabes med de fleste øjenskygger derhjemme. Man skal bare have noget mat og noget med shimmer, så er man allerede rigtig langt. Jeg er vild med farvekombinationen – og det minder mig om, at jeg burde bruge flere af mine røde læbestifter. For jeg er faktisk ret vild med hvordan de ser ud. God 2. søndag i advent til jer alle!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Anne

    Hvor køber du din Laura Mercier pudder fra? 🙂

    15. december 2016 at 01:11
  • Leave a Reply

    Du vil måske også kunne lide

    På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.