fbpx

KAT VON D Metal Matte Eyeshadow & Mini Liquid Lipstick Kit

Posted in New in (shopping)

Kat Von D Metal Matte Eyeshadow Palette Mini Liquid Lipstick Danmark Sephora Sidste julekollektion, vi kigger på i denne omgang, er denne smukke Kat Von D Metal Matte Eyeshadow Palette og det sødeste mini liquid lipstick kit. Begge ting som fornyeligt er blevet lanceret i Sephora. Og produkter, som jeg ved mange efterspørger.

Kat Von D har jo efterhånden lavet en del øjenskyggepaletter og tit er dem, der kommer til jul, ret eftertragtede. Og i år er ingen undtagelse. Det er en KÆMPE palette (seriøst, den er virkelig stor!) med 13 matte farver og 9 Metal Crush øjenskygger.

Ved siden af den smukke palette kommer jeg også med lidt tanker om Everlasting Mini Liquid Lipstick Set, som består af 8 farver, hvor to er helt nye. Den perfekte gave til jer, som gerne vil prøve hendes liquid lipstick og gerne vil prøve mange farver på en gang!

Udover disse to ting kommer der også et kæmpe kit med 15 af hendes bestsellers af Everlasting Liquid Lipsticks i full size. Det kommer så også til at koste 1925 kr. Samtidig er der også et Fearless Favorites Lip & Liner Set med en læbestift, en liquid lipstick og den altid fantastiske Tattoo Liner til 200 kr.

Kat Von D Metal Matte Eyeshadow Palette Mini Liquid Lipstick Danmark Sephora

Kat Von D Everlasting Mini Liquid Lipstick Set i Sephora

Ovenover kan I se lidt nærmere på de otte farver i mini liquid lipstick sættet. Et godt udvalg af farver fra de almindelige hverdagsfarver til de lidt vildere farver, som Kat Von D er kendt for. To af farverne er helt nye – Plath, den første mørkerøde farve og Roxy, som er den anden sidste lilla farve.

Hver læbestift indeholder 3 ml produkt og er en rigtig fin størrelse, hvor der er til mange ganges brug. Det er derfor en god måde at lære disse liquid lipsticks at kende på, uden man nødvendigvis behøver at købe en fuld størrelse. Samtidig kan man få lov til at lege med lidt vildere farver, som man måske normalt ikke ville have købt.

Sættet koster 360 kr. og findes allerede i Sephora nu. Nedenunder kan I se swatches af alle 8 farver.

Kat Von D Metal Matte Eyeshadow Palette Mini Liquid Lipstick Danmark Sephora

Kat Von D Metal Matte Eyeshadow Palette i Sephora

Videre til denne palette med alle de vilde farver. Den består som sagt af 13 matte farver i både naturlige farver og de lidt vildere farver. Samtidig får man mulighed for at prøve 9 af hendes super lækre Metal Crush øjenskygger, som er den her bløde, pigmentagtige øjenskygge. De minder lidt om MakeupGeeks Foiled Eyeshadows (læs om dem her!). Derved de perfekte farver til at bruge over øjenlåget for lidt ekstra intensitet.

Alle øjenskyggerne gled virkelig let på huden og alle mine swatches er lavet uden en primer. Farverne var virkelig pigmenterede og tilpas bløde til at blende ud. Men jeg oplevede ikke specielt meget fall-out, når jeg rørte ved øjenskyggerne, hvilket også er et plus. Mine favoritter er naturligvis alle de metalliske øjenskygger, da jeg elsker den slags øjenskygger. Men med de matte farver får man måske også mange farver, man ikke har i forvejen med de blå, grønne og lilla farver. Det er i hvert fald farver, jeg har manglet i min samling.

Paletten kan allerede findes i Sephora og koster 475 kr. Det er en limited edition, så vent ikke for længe, hvis du gerne vil have fingrene i den her! Nedeunder kan I se nærmere på paletten og mine swatches.

Kat Von D Metal Matte Eyeshadow Palette Mini Liquid Lipstick Danmark Sephora Kat Von D Metal Matte Eyeshadow Palette Mini Liquid Lipstick Danmark Sephora Kat Von D Metal Matte Eyeshadow Palette Mini Liquid Lipstick Danmark Sephora Kat Von D Metal Matte Eyeshadow Palette Mini Liquid Lipstick Danmark Sephora

Så nåede vi til slutningen af de nye julekollektioner i Sephora. Men lad os se, om der ikke dukker noget mere op på bloggen, når vi nærmer os jul! Det er i hvert fald det perfekte tidspunkt at få prøvet nogle nye produkter af, da rigtig meget findes til gode priser, i gaveæsker eller mindre størrelser.
Er der noget I bare ved, at I skal have fat i fra Sephora?

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.