fbpx

KAT VON D x SEPHORA

Posted in New in (shopping)

Kat_Von_D_Sephora_Event

Jeg har en spændende nyhed at dele med jer. I går var jeg inviteret med til et event, hvor Kat Von D blev præsenteret for Sephora i Skandinavien.
Kat Von D er vel i princippet mest kendt som en tatovør med eget realityshow i USA, men hendes makeup er virkelig blevet et af de mest omtalte mærker på sociale medier. Amerikanerne virker vilde med det og nu fik jeg set med mine egne øjne, at der virkelig er en god grund til dette!

Kat_von_d_sephora_eventkat_von_d_sephora_event

Selvom det hele godt kan virke lidt gotisk og edgy, så virker det til at være nogle fantastiske produkter. Der er både læbestifter, flydende læbestifter, øjenskygger, eyeliners, contour-kit, foundation og concealers.
Jeg har fået contour-kittet, børsten tilhørende contour-kittet, en læbestift og deres ret kendte eyeliner med hjem og dem glæder jeg mig ekstremt meget til at prøve. Altid skønt med et nyt mærke, som man kun har hørt om, som man endelig får lov til at prøve. Især fordi de har været på min ønskeliste længe.

Contour-kittet Shade and Light bliver lanceret i november sammen med den tilhørende børste. Resten af kollektionen kommer i Sephora til februar 2016. I kan godt glæde jer allesammen!

kat_von_d_event_sephora

kat_von_d_event_sephorakat_von_d_event_sephora

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.