fbpx

KAT VON D BEAUTY | en introduktion

Posted in Anmeldelser

Kat Von D Danmark Makeup BeautyHer kommer et indlæg, hvor jeg vil introducere Kat Von D Beauty til jer og fortælle lidt om de produkter jeg har i min samling. Så jeg håber I er parate til endnu et kæmpe indlæg med en masse lækre billeder.  Kat Von D laver nogle virkelig fantastiske produkter og de bliver jo endelig solgt i Danmark, hvor de kan købes i Sephora.

Kat Von D Danmark Makeup Beauty

Kat Von D Beauty i Sephora

En lille kort introduktion, så er Kat Von D en tatovør fra Los Angeles. Hun var med i et tv-show og er faktisk en ret stor kendis i USA. Hun er ikke så stor i Europa eller Danmark, men hvis man er en makeupkender, så kender man også hendes mærke. Kat Von D er enormt edgy og mørk, så hendes produkter er mere dystre og rockede, hvis man kan sige det, end meget andet makeup. Det er super fedt, fordi hun både laver de sædvanlige nude-farver og røde læbestifter, men hun har også farver som er udenfor de flestes comfort zone. Det kan som sagt købes i Sephora i København.

Kat Von D Danmark Makeup Beauty

Everlasting Liquid Lipsticks

Det er nok svært at komme udenom Kat Von Ds liquid lipsticks, da det nok er noget af det mest populære hun har lavet. Det er selvfølgelig også heldigt, at moden er til lige det i øjeblikket. I kan læse min holdning til disse flydende læbestifter lige her, som jo er fantastiske i deres kategori. De koster 170 kr. stykket.

Studded Kiss Lipstick

Nogle der så bliver lidt glemt i læbestiftskategorien er hendes almindelige læbestifter. De er blevet blæst lidt tilbage, fordi der er så meget hype om hendes liquid lipsticks. Læbestifterne er godt pigmenteret, men jeg synes de kan virke en smule tørre og derfor lidt svære at få på læberne. Til gengæld kommer de i mange farver – og som I kan se, har jeg tre farver som ikke er for sarte sjæle. Det er det fede ved Kat Von D, hun laver virkelig alt det makeup, som ingen andre tør.

Nedenunder kan I se swatches af både de flydende læbestifter og de almindelige læbestifter. Der kan man også se, at læbestifterne glider lidt mere ujævnt på en de flydende læbestifter.

Kat Von D Danmark Makeup Beauty
Kat Von D Danmark Makeup Beauty

Shade + Light Eye Contour Quad i Plum

Dette er en ny øjenskyggepalette fra Kat Von D, som meget gerne skulle være til salg i Sephora nu – ellers kommer de i hvert fald senest i maj. Jeg er selv kæmpe fan af hendes øjenskygger, som er så bløde at røre ved og de blender fænomenalt. Jeg har desværre ikke nogle af de store paletter (endnu), men den her er virkelig skøn. Desuden er det rigtig smart, at den er bygget op efter, at man kan lægge hele sin øjenmakeup med denne. Det er jo ikke alle, som ejer 3000 forskellige øjenskygger. Den kommer i fire forskellige farver og koster 220 kr.

Tattoo Liner og Ink Liner

Jeg har to flydende eyelinere fra Kat Von D i min samling. Tattoo Liner i Trooper er den mest perfekte flydende eyeliner, man kunne drømme om. Den er let at arbejde med, er helt sort og så bliver den hvor den skal. Jeg elsker, når eyelinere som denne, har en filt tip, da det gør det hele meget nemmere. Ink Liner har jeg i en smuk blå farve, som jeg skal finde på noget at bruge den sammen med. Farvede eyelinere bliver vist ret hotte til sommer, hvis man kigger lidt ud i den store verden.

Kat Von D Danmark Makeup Beauty
Kat Von D Danmark Makeup Beauty

Shade + Light Contour Palette

Det sidste Kat Von D produkt i min samling er denne, godt brugte, contour palette. Det er virkelig et fantastisk stykke værktøj, som jo passer til de fleste hudfarver fordi der er så mange farver at vælge imellem. Highlight farverne i denne palette er fantastiske, da de både kan sætte ens concealer, men også lysne området på en naturlig måde. Contourfarverne er rigtig fine – jeg kan dog bedst bruge den lyseste i denne vintertid. De er allesammen lavet af det fineste pudder, som er vildt pigmenteret, men stadig blender fantastisk. Dette er helt sikkert et must have fra kollektionen.

Kat Von D Danmark Makeup Beauty
Kat Von D Danmark Makeup Beauty

Så kom vi vist igennem alle de skønne produkter. Konklusionen må være, at Kat Von D laver fantastisk makeup, som bestemt er alle pengene værd. Designet og farverne er lidt mere edgy end jeg måske er vant til, men når selve produktet er så godt, gør det jo absolut ingenting. Så skynd jer forbi Sephora, hvis I har mulighed og tjek hendes produkter ud. Jeg ved, at I ikke bliver skuffet.

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produkterne er modtaget som gave

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Ea C. W.

  Fedt (og længe ventet) blogindlæg!
  Jeg har selv investeret i Shade and Light eye palette, og jeg synes simpelthen at formularen på hendes øjenskygger er så fantastisk! Jeg får helt lyst til at smutte i Sephora for at finde de mindre, farvefulde paletter, som du beskriver her.
  Dog en lille disclaimer ift. Shadne and Light eye: base-farverne er overraskende mørke, særligt i den varm-tonede del. Det betyder at jeg altså ikke, selvom jeg ikke er total bleg, kan bruge dem – jeg bliver nødt til at benytte farverne til enten det neutrale eller kolde look. Nu ved jeg ikke om det samme gælder Eye Contour Quad, men det skal man i hvertfald lige være obs på, hvis man drømmer om den store palette.
  Og jeg glæææder mig sådan til at jeg får taget mig sammen og får købt hendes contour palette, men jeg har i forvejen et par stykker fra andre mærker, så jeg har lidt svært ved at finde en god grund til at bruge så mange penge på noget jeg nærmest allerede har :p

  1. maj 2016 at 12:05
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg er glad for at høre, at du kan lide indlægget!
   Den er fantastisk – jeg fik også min mor til at købe den palette, for øjenskyggerne virkede simpelthen så fantastiske. Overvejer også selv, om jeg skal eje den. Mit problem er bare, at jeg i forvejen har en masse matte øjenskygger i naturlige farver. Men det er nok rigtigt, at de er forholdsvis mørke, hvilket jo aldrig er særligt fedt. Man skal helst have noget, man kan arbejde med! Mærkeligt, når Kat Von D jo faktisk er enormt bleg.
   Contour paletten er så skøn – og noget af det bedste, jeg har prøvet. Men jeg har så heller ikke meget andet at sammenligne med en Marc Jacobs og lidt enlige contour farver. 😀

   1. maj 2016 at 16:38
 • Reply Anne

  jeg elsker kat von d og glæder mig til at prøve nogle af hendes produkter. 😀
  lige et enkelt spørgsmål; når jeg har været inde på et blogindlæg i 1 min kommer der en pop-up box fra bloglovin med teksten “Kan du lide hvad du læser? Så følg bloggen!”. problemet er, at denne ikke kan lukkes, så jeg bliver nødt til at læse indlægget med den hen over skærmen. 🙁 mon du kan gøre noget ved det? til info bruger jeg firefox browser.

  1. maj 2016 at 14:14
  • Reply JohanneKristensen

   Godt du skriver, Anne! Det kigger jeg selvfølgelig på med det samme. Så stor en chikane skal den jo helst ikke være ?
   Jeg ser lige, om der er noget galt med mit plugin, ellers må jeg hellere fjerne den.

   1. maj 2016 at 16:35
 • Reply Andjela

  I wish you write in English,cause I had to translate everything 😀 Anyway,love your blog so much and you helped me since I’m coming to Denmark next week and I want to buy something for myself 😀

  10. august 2016 at 15:08
  • Reply JohanneKristensen

   Oh, Im so happy that you follow my blog – even if you have to translate everything! I thought about writing in English, but it’s just so much simpler to write in danish for me 🙂
   But I hope you got some inspiration for some beauty shopping while visiting Denmark. Shopping is always the best 😀

   11. august 2016 at 10:52

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.