fbpx

KELLEY BAKER BROWS | how-to til de perfekte bryn! (med billedeguide)

Posted in Guide

Kelley Baker Brows Danmark

Reklame

For et par uger siden var jeg så heldig at være inviteret med til at møde Kelley Baker, som står bag Kelley Baker Brows. For mig (og måske jer?) er hun stadig et ret nyt bekendtskab. Men da hun startede med at fortælle, at hun lige havde været forbi Kris Jenner og lavet bryn på hende og Kim Kardashian hjemme i Los Angeles, kunne jeg godt regne ud vi havde at gøre med lidt af et talent. Og dygtig var hun!

Jeg har prøvet at samle de bedste tips, jeg fik med hjem til jer i det her indlæg. Og så er der ellers en billedeguide, hvor I kan se hvordan jeg bruger Kelley Baker Brows på mine (umulige) øjenbryn.

Kelley Baker Brows Danmark

Kelley Baker Brows i Danmark

Kelley Baker Brows er stadig ret nyt her i Danmark – og det er heller ikke til at finde så mange steder. I kan dog købe hendes produkter hos blinknordic.com og hos udvalgte saloner. Og tro mig, det er højkvalitetsprodukter som vi også kender det fra Anastasia Beverly Hills.

Ovenover ser I de produkter, jeg har brugt til at skabe mine bryn med i dag. Fra venstre er det Highlighter Smudge Brush, Clear Brow GelBrow Defining PencilBrow PowderSephora Brow Pencil og Camo Light Highlighter Pencil

Prisklassen er meget som vi kender den fra mærker som Anastasia Beverly Hills og Benefit. Brow Defining Pencil koster 219 kr. og Clear Brow Gel koster 239 kr. Altså produkter i den lidt dyrere ende, men som så forhåbentlig giver et bedre slutresultat.

Lad os se nærmere på min lille guide, hvor jeg ihærdigt prøver at få styr på mine øjenbryn!

Øjenbryn how-to med Kelley Baker BrowsGuide til øjenbryn med Kelley Baker Brows

1) Det første vi lærte var, at man skal bruge en mat highlighter, Camo Light Highlighter Pencil, under brynet til at ramme det ind – og det må man gerne gøre inden man begynder, så man har en skitse af sit “færdige” øjenbryn. Endnu vigtigere er, at man kun skal gøre det UNDER brynet. Hvis man også tager den lyse farve op over brynet, modvirker man den opløftende effekt med den lyse farve.

2) Så bruger jeg Brow Defining Pencil til at og prøve at skabe den form,  jeg ønsker. Jeg følger altid mit naturlige bryn og laver det blot mere fyldigt og skarpt i kanterne (for det har det virkelig brug for!). Jeg bruger den her til især at lave en lige streg under brynet og give volume i enden af brynet.

3) Sådan ser brynet ud, når jeg er færdig med Brow Defining Pencil. Denne blyant er faktisk en del lysere end jeg er vant til at bruge, men jeg har fundet ud af det fungerer fantastisk. Så pas på med at gå efter en for mørk farve.

Guide til øjenbryn med Kelley Baker Brows

4) Så bruger jeg Brow Powder i farven Brown til at skabe endnu mere dybde og farve i mit bryn. Her fokuserer jeg især på det yderste styk, som både mangler en del hår – men som jeg også godt kan lide er mørkere.

5) Jeg har ALTID brug for en bryngele 0g her har jeg brugt Clear Brow Gel. Mine øjenbrynshår har tit deres eget liv og de har brug for at blive lagt godt ned. Her blender jeg også den lyse highlighter ud og så kan man virkelig se, hvordan det hele samler sig.

6) Så er mit øjenbryn færdigt! Jeg er efterhånden ved at være ret tilfreds med både formen og fylde – for jeg er stadig ikke helt god til alt for store øjenbryn. Det vigtigste råd må være, at man følger sin naturlige form! Det bliver altid bedst.

Nedenunder kan I se det ene bryn færdigt og det andet uberørt. Det er noget af en forskel, hva? (Selvom det måske ikke er verdens bedste kvalitet – jeg beklager hvor dårlig jeg er til billedeguides…)

Guide til øjenbryn med Kelley Baker Brows

Jeg håber I kan bruge min lille øjenbrynsguide til noget og jeg måske har fået åbnet jeres øjne for Kelley Baker Brows. Det er et mærke, som helt sikkert fortjener lidt mere kærlighed her i lille Danmark… Og hvis alle Kardashian søstrene stoler på hendes bryn-ekspertise, kan vi vist også godt!

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

3. december 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.