fbpx

Koreansk hudpleje hos Sephora | K-POP

Posted in Anmeldelser

Koreansk hudpleje hos Sephora Danmark - K-POPHvis der er noget, jeg snakker for lidt om her på bloggen er det koreansk hudpleje. Og det er selvom jeg faktisk har flere koreanske produkter i min skønhedsrutine. Men nu skal det være nok! Så i dag kigger vi nærmere på noget af alt det lækre koreanske hudpleje, de har i Sephora herhjemme. #SephoraKpopBeauty

I vidste det måske ikke, men Sephora har konstant udvidet deres sortiment af produkter fra netop Korea og fører blandt andet mærker som Dr. Jart, Skinfood, Tony Moly og Too Cool For School. Dem kigger vi nærmere på i dag!

Produkterne er modtaget som gave // SPONSORERET

Sheet Masks i Sephora DanmarkCaolion Pore Pack Duo Sephora Danmark

Koreansk hudpleje hos Sephora

Når jeg tænker på koreansk hudpleje, tænker jeg innovativt, sheet masks og en masse sjove indpakninger. Og det passer vel egentlig meget godt – bare se ovenover den søde Panda’s Dream Sherbet Cleanser i lyseblå. Men de har helt sikkert gang i mange rigtig gode ting. Det må være en af grundene til det er blevet et verdensomspændende fænomen!

Caolion

Caolion har produkter skabt til at rense huden, give glød tilbage og samtidig undgå ingredienser, som kan give allergi. Jeg har her deres Pore Pack Duo, som lyder ret fantastisk. Det er en to-delt maske, hvor den første varme huden op, åbner porerne, renser og eksfolierer. Den anden del strammer så huden op og på den måde får porerne til at syne meget mindre på 15 minutter. Det er da lidt af et drømmeprodukt!

Tony Moly

Tony Moly er faktisk et af de eneste brands, jeg rigtig havde prøvet før de kom i Sephora. De har helt fantastiske sheet masks – og jeg har nok 6-7 stykker af dem lige nu liggende. Tony Moly har hele den ånd omkring sjove og søde designs. Bare se pandaen ovenover eller deres sheet masks. Det er hyggeligt og meget anderledes end vi er vant til i Danmark. Men tag ikke fejl af deres produkter, de er fantastiske! Og billige!

Skinfood

Skinfood kendte jeg ikke før, at det blev introduceret til mig i Sephora i januar. Men jeg har været fan lige siden! Deres produkter er, som navnet nok siger, baseret på de bedste økologiske ingredienser fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter, som vi også finder i vores mad. De har de fineste masker – både sheet og almindelige. Jeg har selv været utroligt vild med deres Freshmade Coconut, som giver fugt og fungerer som en overnight mask. Jeg ELSKER overnight masks. Samtidig har den en fin duft af kokos, som ikke bliver for overdøvende (hilsen en, som ikke særlig godt kan lide kokos).

Skinfood Freshman Coconut og Lemon Mask i Sephora DanmarkToo Cool For School Egg Mousse Pack Sephora Danmark

Too Cool For School

Udover det alt for cool navn, Too Cool For School, er der tale om et mærke med fokus på kvalitetsingredienser. De har igen et lidt sjovt og skævt design – det hele behøver ikke være så kedeligt, gør det? Jeg har hørt fra mange, at de er vilde med deres Egg Mousse produkter, som på grund af deres navn skræmmer mig lidt, men skulle fungere fantastisk. Blandt andet deres Egg Mousse Pack, som på 5 minutter gør huden blød og giver glød. Den er nemlig både skummende, fugtgivende og rensende. Too Cool For School har også en ret sej mascara, Dinoplatz Escalator Mascara, som kan gøres lang eller kort alt efter om man ønsker længde eller volume på vipperne. Det må siges at være innovativt!

Dr. Jart+

Dr. Jart+ virker på mig som den lidt mere avancerede og high-end version af koreansk hudpleje. Produkterne er lidt dyrere, lidt mere avancerede og måske mere simple i designet. Der er nogle fantastiske sheet masks, som kan løse et hvert hudproblem. Jeg elsker en god sheet mask til at bekæmpe tør hud! Samtidig har Dr. Jart+ også min favorit fugtighedsserie – nemlig deres Ceramidin serie. Jeg har aldrig oplevet fugtigende produkter, som jeg har med dem her – og det gør dem kun bedre, at der er flere forskellige produkter i netop den serie. Alle tilpasset en som mig, som virkelig kæmper med tørhed.

Dr. Jart, Tony Moly og Too Cool For School i Sephora DanmarkToo Cool For School Dinoplatz Escalator Mascara i Sephora Danmark

Vidste I at der var så meget koreansk hudpleje at finde hos Sephora? Det er virkelig en overset del af deres sortiment – især fordi man her kan finde ret fantastiske produkter til gode priser. Så jeg synes, at I alle skylder jer selv at se nærmere på det – især hvis I ikke kender meget til koreansk hudpleje i forvejen. I skal nok blive glade for det.

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.