fbpx

KYLIE JENNER effekten…

Posted in Uncategorised

Billede fra Kylie Jenners Instagramprofil

Reklame

For et par år siden var der ikke mange der tænkte specielt meget på Kylie Jenner. Selvom hun var en del af Kardashian-familien og var med i et kæmpe tv-show, var der ikke mange som lagde yderligere mærke til hende. Det ændrede sig dog pludseligt fra den ene dag til den anden. Kylie Jenner fandt nemlig metoden til at “tegne” større læber med en lipliner og skabte en enorm trend med overoptegning af læberne – og selv mange skønhedsmærker hoppede med. Men så var det jo i virkeligheden ikke kun liplineren, som gjorde hele udslaget. Det fandt vi bare først ud af en helt del senere.

Nu er Kylie Jenner jo blevet verdenskendt og de fleste har nok stødt på hendes navn. Os i makeupverdenen kender hende da også særdeles godt fra hendes Kylie Cosmetics, som har levet godt af den hype, læberne skabte i starten. Hun var pludselig dronningen af store læber.

Efter vi lærte, at vejen til de berømte Kylie Jenners lips går igennem filler og læbeforstørrelse, har det fyldt rigtig meget i skønhedsverdenen. Næsten alle Youtube’er er hoppet med på bølgen og store læber er vanvittigt populære. De store læber tiltrækker altså også mig en smule – især fordi jeg ved, at disse fillers forsvinder fra læberne igen. Det eneste der holder mig tilbage er prisen og idéen om, at de så skal til at fyldes op flere gange om året. Er man interesseret i større læber kunne Clinique Noir måske være et bud – det er en kosmetisk klinik , som netop har specialiseret sig i forstørrelse af læber. Hvis man altså tør!

Indlægget er lavet i samarbejde med www.cliniquenoir.dk

15. oktober 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.