fbpx

KYLIE LIPKIT | Candy K & Heir

Posted in New in (shopping)

Kylie Lipkit Candy K Heir Danmark Som den store makeupelsker jeg er, har jeg selvfølgelig haft mine øjne på de eftertragtede Kylie Lipkit, som Kylie Jenner og Kylie Cosmetics står bag. Derfor vidste jeg jo godt, at det var et spørgsmål om tid før jeg selv klikkede nogle hjem. Jeg har været lidt lang tid om det – men læs med, hvis du vil høre hvad jeg synes om dem.

Kylie Lipkit Candy K Heir Danmark

Kylie Lipkit i Candy K og Metal Matte Lipstick i Heir

Jeg blev først rigtig fanget af Kylie Jenners produkter, da jeg så de kom ud med metalliske matte læbestifter. Det er bare noget af det, jeg synes er mest fascinerende – det kommer nok fra min store kærlighed til alt der glitrer. Derfor var det naturligt for mig, at jeg skulle have Heir. Det er en “nude” metallisk farve, som har en undertone af guld. Jeg er så tosset med farven! Jeg var virkelig bange for, at den ikke ville klæde mig, men jeg synes det er sådan en fin hverdagsfarve.

Da jeg sad inde på hjemmesiden, tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne klikke et almindeligt lipkit med hjem også. Jeg var i tvivl og farverne man kan søge frem giver altså bare ikke særlig meget. Det blev Candy K, men jeg ville nok ønske, at jeg havde valgt en lysere farve. Til lipkittet hører også en lipliner, som matcher rigtig fint til den flydende læbestift.

Kylie Lipkit Candy K Heir Danmark Kvaliteten på læbestifterne skal man dog ikke tage fejl af – jeg synes de er fantastisk cremede, pigmenterede og nemme at påføre. Nogle siger, at de minder om ColourPop, men det vil jeg slet ikke mene. ColourPop er meget tyndere, slet ikke lige så pigmenterede og sidder derfor ikke lige så fint på læberne. Jeg har skrevet et indlæg om min samling af flydende læbestifter lige her eller læse mere om ColourPop her.
De her dufter meget kraftigt sød-vanilje-kage-agtigt. Det er jeg ikke helt tosset med, men duften forsvinder på læberne. Heldigvis!

Her kan I se swatches af de to farver. Heir har lidt svært ved at vise sig frem på billeder, men jeg håber på at kunne kreere et look med disse farver, så I kan se dem på læberne hurtigst muligt.

Kylie Lipkit Candy K Heir Danmark SwatchKylie Lipkit Candy K Heir Danmark

Kylie Lipkit til Danmark

Grunden til, at jeg var så længe til at hoppe med på bølgen, har været fragten og tolden. Kylie Cosmetics holder naturligvis til i USA og derfor er der meget stor chance for at blive taget i tolden med disse. Især fordi de plejede at blive sendt i meget letgenkendelige pakker (de er dog lavet lidt om nu!). Hvis sådan et lipkit bliver taget i tolden kommer det til at koste 530 kr. – og det er bare for et. Der er selvfølgelig penge at spare, hvis man f.eks. kan gå flere sammen eller køber flere, for det er gebyret til PostDanmark på 160 kr., som er den største udgift ved de små køb.
Jeg var dog så heldig at have en gavekode til ShopUSA, som jeg har skrevet meget mere om her! Ved at bruge den tog det små to uger om at nå frem. Til gengæld kendte jeg min nøjagtige pris og den var meget tæt på den amerikanske.

Et lipkit koster 29 dollars eller 195 kr. og liquid lipsticks for sig selv koster 17 dollars eller 114 kr. Hvis man synes det er dyrt, kan man sammenligne med en læbestift og lipliner fra MAC (165 kr. + 145 kr.). Pludselig ser det ikke så slemt ud.

Jeg er selv blevet ret imponeret. Jeg vil dog stadig ikke mene, at et lipkit er 530 kr. værd. Det vil jeg faktisk ikke mene noget læbeprodukt er værd. Men hvis man kan finde dem til en fornuftig pris og synes det ser interessant ud, vil jeg sige man skal gå efter dem.

Har I selv fået fingrene i nogle Kylie Lipkits?

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.