fbpx

Et lækkert nyt køkken

Posted in Uncategorised
Fundet hos myscandinavianhome.com

Fundet hos myscandinavianhome.com

Reklame

Jeg kan til tider godt lide at sidde og drømme om min fremtidige bolig – hvordan skal stuen se ud, skal der være køkken-alrum, hvor stor skal haven være? Jeg kunne blive ved, for jeg elsker altså at sidde og drømme om den slags. Og her er Pinterest er jo en af de bedste inspirationer, man kan finde. Selvom det ikke er helt aktuelt endnu, da jeg stadig bor i en lille studie-lejlighed med mine kæreste.

Bare se på billedet ovenover. Dette er klart en af mine drømme lige nu med den lækre beton bordplade og så ellers bare hvid og sort. Der behøves ikke ske så meget før jeg er tilfreds. Jeg elsker det simple skandinaviske design og vil klart være noget jeg ville gå efter, hvis jeg skulle have et nyt køkken.

Der findes både billigere køkkener, men man kan jo også gå all the way med et fedt design køkken, som bare skulle være i top kvalitet. Det skulle være sådan et køkken, man forhåbentlig kunne have resten af livet. Det ville være vigtigt for mig. Et lækkert køkken kan man for eksempel finde hos rotpunkt.dk

Så nu vil jeg sidde og drømme lidt videre og tænke over alle de lækre ting, som jeg kan glæde mig til, når jeg flytter i mit eget hus eller lejlighed.

Indlæg lavet i samarbejde med rotpunkt.dk

16. april 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.