fbpx

LANCÔME | Matte Shaker & Le Lip Liner

Posted in Anmeldelser

Lancome Matte Shaker Le Lip Liner Jeg fik den fineste pakke ind af døren og i den lå syv nye og smukke Lancôme Matte Shaker – samt deres Le Lip Liner i matchende farver. I kan måske huske lanceringen af deres Juicy Shakers (læs min anmeldelse her!), som var en fin læbeolie med en smule farve i det. Dette er lidt det samme koncept – bare helt anderledes. Den her gang er farverne nemlig matte!

Jeg har alle syv farver fra lanceringen samt syv matchende liplinere, som jeg deler med jer i dag. Så læs videre, hvis du endnu ikke er over trenden med matte læber endnu (er nogen af os overhovedet det?)

Lancome Matte Shaker i 7 farver - anmeldelse og swatchesLancome Matte Shaker i 7 farver - anmeldelse og swatches

Lancôme Matte Shaker – anmeldelse og swatches

Ovenover kan I se de syv smukke farver. Alle er i princippet gode hverdagsfarver alt efter hvilke farvetoner, man er til. Fra de populære nudes til de mere rødlige og pink. Lancôme rammer på den måde en virkelig bred vifte af mennesker – og dem som stadig tror, at Lancôme er et mærke for den lidt ældre generation, kan i hvert fald godt tro om.

Disse er matte – men uden at være matte på den der liquid-lipstick-der-får-dine-læber-til-at-sprække måde. Fantastiske til os, som stadig ikke er helt vilde med den trend! Farverne er alle godt pigmenteret og efter at have rystet farven godt sammen i flasken, glider den let over læberne. Dog holder den ikke så længe, som en helt mat liquid lipstick. Men sådan er det jo altid, når tingene ikke tørrer komplet mat. I skal nok tænke på den her som en almindelig mat læbestift.

Mine favoritter af disse farver er Beige Vintage, Energy Peach og Red’y in 5. Mest fordi jeg altid elsker de samme kedelige, naturlige farver. Men foråret er virkelig kommet og jeg kan mærke, at jeg har meget mere lyst til at prøve nogle vildere farver af.

Lancome Matte Shaker i 7 farver - anmeldelse og swatches

Lancome Le Lip Liner i Danmark - Swatches og anmeldelse Lancome Le Lip Liner i Danmark - Swatches og anmeldelse

Lancôme Le Lip Liner – anmeldelse og swatches

Hvad var endnu mere fantastisk ved den pakke, jeg modtog, var at modtage syv nye liplinere. Jeg elsker lipliner og bruger dem altid under en læbestift – især hvis jeg vil have farven til at holde længere. Og disse her imponerede mig virkelig! Farverne er igen gode og alsidige – og så er der også en universelfarve, som egentlig er mest gennemsigtig. Den er perfekt til de gange, hvor man ikke vil manipulere læbestiften med liplineren, men stadig gerne vil have kontrol over læberne.

Denne lipliner er cremet og ekstremt godt pigmenteret. Det betyder at den både kan bruges rundt i læbekanten – men også til at fylde læberne ud med. Det er mit favorit trick til at få den helt perfekte læbefarve og samtidig holde bedre på læbestiften ovenover. De holder også ekstremt godt – efter mine swatches, gik jeg rundt med mærker fra farverne resten af dagen, da de ikke sådan lige var til at fjerne igen med almindelig micellar water. Jeg fik dem dog af!

Her er jeg vild med farverne Tangerine, Vermillion og Rose The. Smukke alsidige farver (er de ikke alle det?), som kan bruges under alle slags læbeprodukter.

Lancome Le Lip Liner i Danmark - Swatches og anmeldelse

Jeg elsker nye kreative lanceringer – og jeg føler virkelig, at Lancôme er fuldt ud med på den vogn. Dette er smukke sommer- og forårsfarver, som jeg slet ikke kan vente med at tage i brug. I kan også allerede nu finde dem ude i butikkerne eller hos magasin.dk, hvor en Matte Shaker koster 175 kr. og en Le Lip Liner koster 185 kr.


Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.