fbpx

Lancôme Bi-Facil Makeup Remover

Posted in Anmeldelser

lancôme bi-facil makeup fjerner anbefaling dansk danmark blogHer kommer lige et lille tip op til helligdagene, hvor vi nok alle skal have en lille smule ekstra makeup på.
Jeg var tilfældigvis forbi en Matas i weekenden – og hvilket skønt tidspunkt, hvor alle danskere samtidigt har besluttet sig for at panikshoppe julegaver. Jeg fortrød en smule, at jeg absolut skulle tage derned en lørdag. Men pyt nu med det – for jeg faldt over et fantastisk tilbud!

Denne øjenmakeup fjerner er min absolut yndlings til at fjerne vandfast mascara med – og jeg mener virkelig vandfast mascara! Der er nemlig intet bedre end en super-hurtigt-tørrende vandfast mascara, som holder vipperne buet hele dagen, men det kan være et rent helvede at få den af igen. Og denne er den eneste, som rent faktisk kan rense vipperne uden man skal stå og være alt for voldsom. Den virker bedst, hvis man bruger en vatrondel, som man lige har gjort våd. Derefter skal man vende flasken på hovedet et par gange, så den to-delte væske ligesom samler sig og så på vatrondellen – og det virker fantastisk.
lancôme bi-facil makeup fjerner anbefaling dansk danmark blogDet gode ved tilbuddet var, at man kunne købe denne 200 ml version til kun 149 kr., som ekspedienten sagde var et specielt juletilbud. Den står normalt til 210 kr. for kun 125 ml, så det her er et brand godt tilbud – så godt, at jeg overvejede at købe to! Det er vel næsten halv pris og så har man en større flaske med mere produkt, hvilket jeg altid synes er smart, for så løber man ikke tør så stærkt!
Jeg så dem desuden både i Matas og Magasin, så kunne forestille mig, at de er rimelig lette at få fat i – heldigvis.

lancôme bi-facil makeup fjerner anbefaling dansk danmark blogJeg håber, at mit lille tip kan være med til at hjælpe jer derude, som endnu ikke har fundet den helt rigtige øjenmakeup fjerner – for denne er min klart favorit! Og så håber jeg I alle får en skøn jul, hvis jeg ikke får et oplæg op inden juleaften.

Følg med på
logo_b

22. december 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.