fbpx

LIQUID LIPSTICKS | mine favoritter

Posted in Anmeldelser

Liquid Lipsticks Flydende Læbestifter Dose of Colors Kylie Sephora Kat Von D Sleek Danmark

Hvis man er interesseret i skønhedsverdenen, er det svært at komme udenom denne trend. Nemlig liquid lipsticks eller flydende læbestifter, som de vel så fint må hedde på dansk. Alle er vilde med dem, da de giver det her ultra matte look på læberne og de fleste skønhedsmærker er også kommet med og givet deres bud på en liquid lipstick. Men i mine øjne er alle ikke lige gode, så her kommer fem favoritter, som har imponeret mig i konsistens, pigmentering, holdbarhed og hvad man ellers forventer af en flydende læbestift.

Liquid Lipsticks Flydende Læbestifter Dose of Colors Kylie Sephora Kat Von D Sleek DanmarkFem liquid lipsticks favoritter

Lad os kigge på de fem favorit mærker, som jeg synes lever op til hypen og rent faktisk giver pæne matte læber. Jeg er nemlig lidt sart når det kommer til liquid lipsticks, så mine favoritter skal leve op til meget.

Dose of Colors Matte Lipstick var lidt en overraskelse for mig. Jeg havde hørt, at de skulle være ekstra tørre, men jeg elsker den cremede konsistens. Den dækker helt perfekt – også i denne nude farve. Den tørrer hurtigt mat, men jeg synes stadig den ligger pænt på læberne. Den holder desuden længe fordi den er komplet mat og ikke smitter af. Jeg er desuden tosset med farveudvalget, når alle farverne er på lager hos beautybay.com

Kylie Cosmetics Matte Liquid Lipstick er vel en af de mest omtalte liquid lipsticks i øjeblikket. Alle vil have Kylie Jenners læbefarver, så alle vil have fingrene i disse. Jeg var meget skeptisk og ventede længe med at købe fra hende. Men den her farve har imponeret mig meget. Den er pigmenteret, men ikke særlig tyk i konsistensen. Den lægger sig pænt og holder længe. Farveudvalget er desuden en drøm for en nude-lipstick kinda girl. Og for god ordens skyld – i mine øjne er de her langt bedre end ColourPop.

Sephora Cream Lip Stain er lidt en outsider på det her liquid lipstick marked. Men den er altså ret fantastisk! Den har en super cremet, nærmest skum-agtig konsistens. Den dækker perfekt og holder længe. Den tørrer dog ikke lige så super mat som de andre og derfor kan den godt smitte lidt af. Det er dog ikke noget, som jeg ser som et større problem. Især fordi den så er meget mere behagelig at have på læberne.

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick var en af de første på markedet med liquid lipsticks og de er stadig nogle af de bedste. Udover et kæmpe udvalg af farver, så er de super pigmenterede, tørrer helt ind og holder længe. Men fordi de er så tørre, kan de selvfølgelig godt udtørre læberne lidt. Men ikke noget en god læbepomade kan afhjælpe.

Sleek Makeup Matte Me er lidt den der discount-udgave, som jeg rent faktisk er vild med. Den er ikke helt så pigmenteret som de andre, hvilket man kan se i mine swatches. Pigmenteringen er dog jævn på læberne, hvilket er vigtigst for mig. Den billig, holder længe og findes i nogle smukke farver.

Nedenunder kan I se mine swatches af de fem farver, som både er mine favorit liquid lipsticks, men også nogle af mine favorit farver.

Liquid Lipsticks Flydende Læbestifter Dose of Colors Kylie Sephora Kat Von D Sleek Danmark Swatches

Der findes efterhånden virkelig mange liquid lipsticks på skønhedsmarkedet – så det kan være svært at finde rundt i dem alle. Der er stadig en del jeg mangler at prøve, så mine favoritter kan sagtens nå at ændre sig endnu. Produkter jeg stadig drømmer lidt om at prøve er NYX Lip Lingerie, Too Faced Melted Matte Lipsticks og Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipsticks.

Hvilke liquid lipsticks er jeres favoritter?

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.