fbpx

LOOK FANTASTIC | Beauty Box April

Posted in New in (shopping)

Look Fantastic Beauty Box April DanmarkSå er det blevet tid til endnu en måneds beauty box fra Look Fantastic. Tiden går godt nok stærkt og jeg føler næsten, at de her bliver ved med at komme ind af min dør… Ikke at jeg klager. Nedenunder kan du læse en gennemgang af denne måneds produkter og hvordan du selv kan tilmelde dig.
Look Fantastic Beauty Box April DanmarkLook Fantastic Beauty Box April Danmark

Rituals Miracle Hand Scrub

Det første produkt, som jeg så, var denne smukke sølv tube fra Rituals. Det er en hand scrub, som man bruger på tørre hænder og derefter vasker man sine hænder og smører creme på. Jeg elsker scrubs til hænderne, da de virkelig tager imod meget skidt i løbet af en dag. Den skulle samtidig også kunne give fugt og balance til hænderne, så jeg glæder mig til at se hvad den kan. Den er desuden i fuld størrelse og koster 109 kr.

Bloom and Blossom Bath and Shower Gel

Næste produkt er en shower gel som er fri for syntetisk parfume, parabener og sulfater. Den har organisk agurke ekstrakt og Vitamin E i sig og skulle være god til både at vaske skidt væk med, men også holde huden fugtet. Der er 50 ml i, hvor en fuld størrelse er 150 ml til 109 kr.

Briogeo Don’t Despair, Repair! Deep Conditioning Mask

En hårmaske, som jeg glæder mig meget til at prøve. Der står, at det er en maske, som man putter i håret enten i badet i 5-10 minutter eller i en plastiskpose i 20 minutter. Jeg er altid på jagt efter noget, som kan gøre mit hår sundere og blødere. Så den her skal have en chance. Jeg kan desværre ikke finde dette præcise produkt hos Lookfantastic.dk – men jeg kan se de forhandler mærket. Der er 29 ml i produktet.

Elemis Britisk Botanical Hand and Nail Butter

Endnu en håndcreme er med denne måneds boks. Det kan godt være jeg ikke husker korrekt, men føler altså jeg er ved at drukne i håndcremer – føler det er det produkt man får allermest i rejsestørrelser. Men pyt, denne er jo i en “butter” form og så må vi se, om den kan noget andet. Den dufter i hvert fald skønt og der står den både indeholder kamille og lavendel og det er jo to skønne ting. Denne er i 20 ml, hvor en fuld størrelse er 130 ml til 171 kr.

TanWorx Tan Maintainer

Dette produkt er ret interessant og aldrig noget, jeg selv har prøvet. Det skal hjælpe til med at vedligeholde selvbruner og gøre den pænere længe. Det ligner mest bare en fugtighedscreme – men jeg må give den et forsøg, når jeg engang tager mig sammen til at bruge selvbruner.
Og så står der den dufter godt – det synes min næse altså ikke. Den lugter mærkeligt – lidt ligesom selvbruner også gør og den lugter slet ikke naturligt. Men pyt – hvad man ikke gør for skønheden. Det er en prøve på 60 ml, hvor fuld størrelse er 120 ml og koster 107 kr.

Balance Me Super Toning Body Polish

Endnu et produkt, som jeg ikke kan finde på lookfantastic.dk – det er lidt ærgerligt, at man ikke kan købe produktet igen, hvis man nu synes det er fantastisk.
Men dette er et produkt til eksfoliering, hvor det er knuste valnødder som bliver brugt til selve eksfolieringen. Det lyder virkelig spændende og noget som min hud sikkert har brug for, da næsten alle scrubs er for hårde ved min vintertørre hud. Man får 50 ml af den her.

Myvitamins Performance Effervescent

Endnu et produkt som sidste måned, som jeg føler er meget ved siden af hele skønhedssegmentet. Denne gang er det nogle vitaminpiller, som jeg tænker skal give mere energi og gøre så man performer bedre. Det er ikke nævnt i den brochure man får med hver måned og det værste ved disse ting er jo nok, at jeg aldrig kunne forestille mig at spise de her vitaminpiller. Det er i hvert fald ikke noget jeg synes passer super godt sammen med en skønhedsfokus.

Look Fantastic Beauty Box April Danmark

Jeg håber I har fået lidt ud af mine beskrivelser – det er jo altid lidt svært at sige noget om tingene, da jeg gerne vil have indlægget forholdsvis hurtigt op, så I kan nå at få boksen, hvis I ønsker det.
Fordelen ved denne boks er virkelig, at jeg får prøvet rigtig mange high end skønhedsmærker, som jeg ellers aldrig ville have prøvet. Ikke alt vil virke for en og ikke alt vil have interesse, men heldigvis koster den ikke meget mere end 120 kr. pr. boks og det er altid lækkert med en lille overraskelse en gang om måneden.

Hvis I kunne være interesseret i at modtage Look Fantastic Beauty Box kan I finde links til det lige her.


FØLG BLOGGEN PÅ

Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links og boksen er modtaget som gave.
Men holdningerne er altid mine egne.

14. april 2016
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Camilla

  Sikke nogle lækre sager, du har fået tilsendt i denne måned. Har hørt rigtigt meget godt om håndscrubben fra Rituals (:
  Camilla | http://cammi.dk

  14. april 2016 at 09:42
  • Reply JohanneKristensen

   Ja, det har virkelig været en skøn måned! Er allerede begyndt at bruge håndscrubben og jeg er vild med den! Nu står den fast ude ved håndvasken i badeværelset, for så kan det være jeg husker at få den brugt ??

   14. april 2016 at 09:50
 • Reply Line

  Jeg må godt nok se at få prøvet deres subscriptions – produkterne ser simpelthen så lækre ud 😀

  14. april 2016 at 10:15
  • Reply JohanneKristensen

   Ja, det er virkelig high end skønhedspleje – og det er ret lækkert at prøve. Det er nemlig sådan noget jeg er knap så god til at bruge penge på ?

   14. april 2016 at 10:19
 • Reply Ea

  Jeg har selv prøvet Lookfantastic boksen, kun én gang, og jeg synes virkelig ikke at den var fantastisk – slet ikke i forhold til den danske Goodiebox, som jeg virkelig kun kan anbefale! Der lader det til, at man får “mere for pengene”, so to say. Og så bliver den leveret hurtigt, inden der kommer spoilere fra internationale blogs og Youtubere. Så den er klart anbefalelsesværdig – og så synes jeg, at de er rigtig gode til netop ikke at levere de samme ting igen og igen 🙂

  14. april 2016 at 11:15
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg vil give dig helt ret i, at Goodiebox virkelig har oppet sig og deres sidste par bokse har set virkelig gode ud! Så tror ikke jeg ikke har øje på den ?
   Men ja, med LookFantastic skal man kunne bruge dagcreme, håndcreme og så videre – ellers drukner man i produkt.
   Men tror også jeg skal kigge lidt på Goodiebox igen. Fordelen er jo netop, at det er dansk ?

   14. april 2016 at 11:26

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.