fbpx

LOOK FANTASTIC | Beauty Box August

Posted in New in (shopping)

Look Fantastic Box August DanmarkSå er det blevet tid til endnu en måneds beauty box fra Look Fantastic. Og se bare på de overstående skønheder – der er en masse godt med i boksen i denne måned. Så læs med, hvis du vil vide mere.

Look Fantastic Box August Danmark

REN Ren Flash Defence Anti-Pollution Mist (215 kr.)

En spray, som skal beskytte huden mod alle de bakterier og så videre, man kan opleve i byen. Derfor kæmper den mod uren hud og hjælper til med at give en glødende hud. Den dufter super godt og har en fin spray, så den ikke går ind og ødelægger makeuppen.

RENU Lip and Eye Active Lift (465 kr.)

Dette er både en øjen- og læbecreme. Jeg elsker alle slags øjencremer, så denne bliver spændende at prøve. Den skal hjælpe med til, at man får fastere hud og fjerne mørke cirkler. Det lyder jo ret fantastisk, ikke?

Bloom and Blossom Rejuvenating Facial Spritz

Der er 11 ingredienser i denne ansigtsspray, som giver huden et ekstra boost. Den skulle også hjælpe med at mindske fine linjer, mørke cirkler og give liv tilbage til huden. I denne måned kan vi åbenbart ikke kun klare os med en ansigtsspray. Jeg må hellere give dem begge en chance.

Percy & Reed Wonder Balm

En wonder balm til dit hår – interessant. Den kan bruges før styling og hjælper med at tilføje fugt og sørger for, at din styling holder længere. Et fedt produkt, som jeg ikke har magen til i min samling. Så mangler jeg bare at prøve at sætte mit hår en dag…

Balance Me Congested Skin Serum

En serum til spot treatments uden en masse skrappe kemikalier. Derfor efterlader den huden uden at være irriteret og kan derfor bruges af alle hudtyper. Fedt med noget til at hjælpe bumserne på vej væk.

Bee Good Vanilla and Honey Lip Balm (43 kr.)

Et full size produkt er denne læbepomade lavet med bivoks, som skulle være super fugtgivende. Den dufter af vanilje og honning og jeg kan faktisk slet ikke vente med at få denne brugt. Især når vejret skifter igen, har mine læber det lidt svært og har brug for ekstra fugt.

Look Fantastic Box August Danmark

Det var de seks produkter fra denne måneds #LF Beauty Box. Der er helt sikkert nogle ting, jeg glæder mig til at få prøvet af. Når man kun får rejsestørrelser af produkterne, synes jeg det er fedt at teste lidt anderledes ting af som ansigtssprays og spot treatments. For der får man jo ret meget produkt for pengene alligevel.

Hvis du godt kunne tænke dig at modtage denne skønne boks, så klik ind her! Man kan selv bestemme længden af abonnementet  og se tidligere måneds bokse. Det er en boks til dem af jer, som er vilde med hudpleje!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Boksen er modtaget som gave og indlægget indeholder affiliate links.

9. august 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.