fbpx

LOOK FANTASTIC | Beauty Box Februar

Posted in New in (shopping)

Look Fantastic Beauty Box Februar AnmeldelseDet er blevet februar og det er selvfølgelig tid til endnu en månedes Look Fantastic Beauty Box. Denne gang er den Runway Ready og fyldt med virkelig lækre produkter. Så læs med nedenunder, hvis du vil se nærmere på disse goodies.

I kan også få jeres egen Look Fantastic Beauty Box tilsendt hver måned – og faktisk helt ned til kun 126 kr. pr. boks! I kan klikke lige her og læse nærmere.

Look Fantastic Beauty Box Februar Anmeldelse

Look Fantastic Beauty Box Februar – RUNWAY READY

Månedens boks har jo som sagt fokus på at blive runway ready. Boksen består af seks produkter, som jeg fortæller lidt mere om her.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

Jeg er så glad for at se et produkt fra The Ordinary, som jo er et af mine nye favorit hudplejemærker (se mere til det lige her!). Det er især spændende for mig, da jeg ikke har prøvet en fugtighedscreme fra dem før. Den her har blandt andet hyaluronsyre i sig, som er en af mine yndlingsingredienser.

This Works Deep Sleep Stress Less

Jeg har længe haft lyst til at prøve noget fra This Works – blandt andet nogle af de produkter, som får en til at sove bedre. Den her er en rollerball, som kan bruges i stressede situationer til at blive mere afslappet. Jeg forestiller mig også den er god om aftenen og glæder mig til at prøve det af.

Borghese Fang Mud Mask

En muddermaske lukket inde i en lille beholder, så den holder alle ingredienserne urørte og virksomme. Jeg elsker alle masker, der er baseret på mudder og ser frem til at prøve den her. Den lille beholder er nu også smart, når man ligesom mig er ved at have fyldt sine skuffer op.

Polaar Ivy Magic Roll On

En lille roll-on til under øjnene. Den skal hjælpe til at vække øjnene og sørge for, at mindske poserne under øjnene med den iskolde rollerball. En sjov idé, som jeg ser frem til at bruge en tidlig morgen før en forelæsning.

MyVitamins Catwalk Queen

Vitaminpiller som skal være med til at styrke hår, hud og negle. Det er jo altid en positiv ting – og selvom der ikke er så mange i glasset, skal jeg nok sørge for at få dem spist. Hvem har ikke brug for et ekstra skud styrke til kroppen?

Model Co Eye Lites Metallic Shadow

Se lige en smuk flydende øjenskygge! Jeg er tosset med farven, som er super metallisk og glitrende. Den skulle fungerer fantastisk ovenpå øjenskygger også.

Look Fantastic Beauty Box Februar Anmeldelse

Jeg er helt tosset med denne måneds Look Fantastic Beauty Box. I mine øjne er den en af de bedste i den tid, jeg har modtaget disse bokse. Jeg er vild med kombinationen af produkter og mærker. Der er både nyheder og favoritter i blandt. Og så elsker jeg jo generelt altid, når der er lidt makeup med også. I kan som sagt købe jeres egen Look Fantastic Beauty Box lige her!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Boksen er modtaget gratis, men holdningerne er mine egne
Indlægget indeholder desuden affiliate links

16. februar 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.