fbpx

LOOK FANTASTIC | BEAUTY BOX FEBRUAR

Posted in New in (shopping)

Look Fantastic Beauty Box Februar Anmeldelse DanmarkSå har jeg modtaget denne måneds Look Fantastic Beauty Box og jeg er bestemt ikke blevet skuffet. Det er gode alsidige produkter, som jeg aldrig har prøvet før. Jeg kan godt lide, at der både er en blanding af hud-, hår- og makeupprodukter. Især fordi at jeg er enormt god til at købe makeup, men både til mit hår og hud kan jeg være lidt mere doven omkring det med at finde nye produkter. Så ny inspiration bliver altid modtaget med kyshånd. Se med nedenunder, hvor jeg gennemgår alle de lækre produkter!

Look Fantastic Beauty Box Februar Anmeldelse Danmark
L’oreal Professionnel Techni Art Siren Waves Defining Elasto-Cream
Jeg kan se, at der i denne måneds boks er forskellige hårdprodukter i de forskellige bokse. Jeg har så modtaget denne, som er en slags “skab-krøller-i-dit-hår”, hvilket kan være interessant for mig – for jeg kan da få en smule tekstur i mit hår, hvis jeg virkelig gør mig umage. Så jeg bliver altså nød til at prøve den her og teste den i mit ultra flade hår.

Bliss Pink Grapefruit and Aloe Vera Body Butter 
Det her er helt sikkert et produkt, som jeg glæder mig til at prøve. Har før i tiden hørt enormt gode ting om Bliss’ produkter og her om vinteren hungrer min hud virkelig efter fugt – så denne skal helt sikkert prøves i aften. Samtidig er duften rigtig skøn, synes jeg.

Hi Impact Brows Eyes and Brow Perfector Palette 
Denne er ikke til salg på hjemmesiden endnu, så vidt jeg kan se. Men det er et brow-kit med fire forskellige farver. Der står i beskrivelsen, at man kan blande disse fire farver for ens perfekte øjenbryn farve og det synes jeg faktisk er en ret god idé. Jeg er ikke selv vant til at bruge pudder til at fylde mine øjenbryn, men det skal helt sikkert prøves.

Denman Mini Keyring Brush 
Dette er en mini udgave af en børste, de sælger hos Look Fantastic. Den er ret sød – men meget lille. Men så tænker jeg, at den vel passer perfekt i en taske. Det er en sød lille ekstra ting, men det er nok ikke en af disse ting, jeg ligefrem bliver afhængig af at bruge.

Lord & Berry Matte Lipstick Pencil
Her er et stykke makeup, som jeg i hvert fald ved jeg får glæde af. En slags matte læbestift, som er i en blyant-form. Det er altid sjovt at prøve nye læbeprodukter – især når de lover at være matte og har en flot hverdags farve som denne her. Jeg har aldrig før prøvet noget fra Lord & Berry, men har hørt rigtig gode ting om dem.

Monu Spa Relaxing Bali Massage & Body Oil 
Dette er ikke et mærke, jeg har hørt om før. Men jeg kan se, at de sælger en del af det hos Look Fantastic. Det skulle være nogle super spa-agtige produkter og denne olie kan jo som titlen nævner, både bruges som massage olie, men også en kropsolie. Den skal derfor både afslappe ens muskler, men også give næring til huden. Jeg elsker den slags ekstraordinære spa produkter, som jeg aldrig selv ville have købt.

Udover disse seks lækre produkter, lå der øverst i kassen et Elle UK fra februar i en pocket-size. Jeg elsker, når man samtidig får noget helt uforventet – men som næsten alle kan bruge til noget.

Look Fantastic Beauty Box Februar Anmeldelse Danmark Look Fantastic Beauty Box Februar Anmeldelse Danmark

Look Fantastic Beauty Box kan koste helt ned til 108 kr. pr. boks + fragt. For de penge får du en boks hver måned fyldt med lækre overraskelser. Du kan finde den lige her –Beauty Box
Og psst., her kan du se mit indlæg fra sidste måneds boks

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ OG FACEBOOK

Indlægget indeholder affiliate links og boksen er modtaget som gave.
Men holdningerne er altid mine egne.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.