fbpx

LOOK FANTASTIC | Beauty Box Juli

Posted in New in (shopping)

Look Fantastic Beauty Box Boks LF DanmarkSå er det blevet juli måned og det er tid til at kigge på den nye Look Fantastic Beauty Box. Der er nogle virkelig lækre produkter med i denne måned, så kig med, hvis du gerne vil se hvad der var med i denne sommer boks. #LFSUMMERLOVIN

Look Fantastic Box Boks LF Danmark

Look Fantastic Box Boks LF Danmark

Look Fantastic Beauty Box

Denne måned er der “kun” seks produkter med, som alle er i mindre størrelser. Til gengæld er alle produkterne ret brugbare og der er meget makeup med denne gang, som jo altid er mine yndlings produkter.

Benefit Goof Proof Eyebrow Pencil

Et virkelig lækkert produkt fra den nye lancering af brynprodukter fra Benefit, som jeg jo var så heldig at være med til lanceringen af også. Dette produkt er super godt og I kan faktisk læse min anmeldelse af den og de andre produkter, jeg har prøvet lige her! Farven er desværre den mørkeste (ved ikke om det kun er mig der har fået den), men det er jo lidt synd, fordi jeg nok får ret svært ved at bruge den.

This Works In Transit Camera Close-Up

Dette er både en fugtighedscreme og primer – et slags alt i en produkt, som giver en god mængde fugt og indeholder koffein, så huden får et boost. Det er ret lækkert med sådan nogle lette produkter om sommeren, hvor man måske ikke har lyst til at putte flere lag på end højst nødvendigt.

NUXE Huile Prodigieuse OR

Et produkt, jeg er helt oppe og køre over, er denne mini version af dette NUXE produkt. Det er en tørolie som både giver fugt, men også en varm bronze glød. Det er et produkt, jeg altid kigger langt efter når jeg ser den i butikkerne. De ser så fantastisk flotte ud og så forestiller jeg mig, at de giver huden den der ekstra highlightede effekt. Så jeg er ret glad over endelig at få lov til at prøve den nu.

Kebelo Silk Anti-Frizz Cream Serum

Vi kunne selvfølgelig ikke komme udenom et lidt hårpleje produkt, men det går nok også. Dette er en serum, som man kan bruge i håndklædetørt hår, som både hjælper med diverse olier og til at tørre håret hurtigere. Jeg er nok stadig ikke den med størst viden indenfor hårprodukter, men jeg prøver da at blive bedre.

Bellapierre Lip and Cheek Stain

Endnu et makeupprodukt (yay!) fra et mærke, som de godt kan lide at sende med i disse fine månedsbokse. Det er både en farve til læberne og kinderne, som har den fineste koral-pinke farve. Jeg forestiller mig passer perfekt til en sommerferie et varmt og tropisk sted. Igen handler det om lette produkterne, som ikke er for tunge på huden i tilfælde af det måske bliver sommer igen i Danmark.

Miti Bobbles

Så til sidst får man faktisk også tre af de her sjove “telefonledning” elastikker med. Jeg har set dem flere steder, men aldrig prøvet dem. Jeg tror måske også der findes flere forskellige slags af dem nu. Men det siges jo, at de er ekstra skånsomme mod håret og hårelastikker kan jeg altid bruge, for de forsvinder fra min samling på daglig basis.

Look Fantastic Box Boks LF Danmark

Denne måneds beauty box havde virkelig nogle lækre produkter og jeg glæder mig faktisk til at få det hele taget i brug, når jeg holder lidt sommerferie i et sommerhus næste uge.

Hvis I godt kunne tænke jer at abonnere på disse bokse fra LookFantastic, kan I følge dette link. Boksene bliver billigere jo flere man køber og man kan få dem ned til 111 kr. om måneden.Det er da en ret god pris for så fine produkter.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Boksen er modtaget til anmeldelse og indlægget indeholder affiliate links.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Anne-Mette

    Er du interesseret i at komme af med øjenbrynsproduktet? Jeg får ikke boksen 🙂

    12. juli 2016 at 12:25
  • Leave a Reply

    Du vil måske også kunne lide

    På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.