fbpx

LOOK FANTASTIC | Beauty Box Marts

Posted in New in (shopping)

Look Fantastic Beauty Box March 2016 Marts Danmark Så er der kommet en ny Look Fantastic Beauty Box til mig med posten igen. Det er altså en skøn lille overraskelse hver måned og de har nogle lækre produkter med denne gang også. I denne måneds boks er der fire hudpleje produkter, en makeup pensel, et læbeprodukt og vitamindrik. Der var desuden, ligesom sidste måneds boks, også et Elle magasin med. Og lad os da også lige nævne denne måneds boks design – det er virkelig cool og elsker at de altid har et nyt spændende udseende.
Læs med nedenunder, hvis du vil se indholdet af boksen og læs med her, hvis du vil se sidste måneds boks.

Look Fantastic Beauty Box March 2016 Marts Danmark

Her kommer en kort gennemgang af de fine produkter:

Codage Masque Hydratant Moisturizing Mask
Jeg er ret sikker på, at jeg bliver forelsket i den her. Som titlen nok fortæller ret tydeligt, er det en fugtighedsmaske til ansigtet og det er lige hvad min hud har brug for i øjeblikket, da alt det her omskiftelige vejr gør min hud virkelig tør. Jeg glæder mig så meget til at prøve den her.

Revlon Colourbust Lip Balm 
Dette er det eneste reelle makeupprodukt denne måned, som jeg heller ikke kan finde inde på deres hjemmeside. Men det er en farvet læbepomade, som har den fineste lyseste lyserøde farve. Den er dog en smule for lys til mine læber, men den føles enormt behagelig at have på og så dufter den dejligt.

First Aid Beauty Ultra Repair Cream 
Endnu et produkt, som min vintertørre hud glæder sig til at prøve, er denne Ultra Repair Cream. Der står, at den kan bruges fra head-to-toe og så skulle den hurtigt suge sig ind i huden, som er enormt vigtigt for mig.

Lottie London – The Angle Brush 
En fin lille pensel har også sneget sig med i denne måned og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg er nemlig enormt dårlig til at købe pensler selv, så jeg har altid brug for en ny til samlingen. I denne måned kan det være fire forskellige pensler, man modtager og jeg elsker, at de ikke bare putter nøjagtig det samme i alle boksene.

Nuxe Créme Prodigieuse 
Endnu en fugtighedscreme, som selvfølgelig hjælper mod tør hud, men også skulle virke til at reducere inflammation, hvis man f.eks. har uren hud. Fugtighedscremer i små størrelser er generelt altid smarte, for så kan man have dem med overalt og det skader aldrig at prøve noget nyt.

Caudalie Micellar Cleansing Water 
Dette produkt er også noget som kan gøre mig rigtig glad – for jeg ELSKER fransk hudpleje og jeg elsker micellar waters. Jeg har prøvet dem fra lidt forskellige brands og indtil videre er Biodermas min yndlings, den er dog bare så besværlig at få fat i her i Danmark. Jeg har også hørt rigtig mange gode ting om den her fra Caudalie og jeg har prøvet flere produkter fra Caudalie, som jeg har været virkelig glad for. Hvis den lever op til mine forventninger, skal jeg helt sikkert have den i full size.

Emergen-C Energy Release & Immunity Support
Jeg ved faktisk ikke rigtig hvad det her – tror det er noget man blander sammen med vand og på den måde får man C vitaminer og lidt andre ting. Det er ret specielt og ved ikke om jeg får dem brugt – det er lidt udenfor min horisont. Men man kan jo ikke være lige imponeret over alting.

Look Fantastic Beauty Box March 2016 Marts Danmark Look Fantastic Beauty Box March 2016 Marts Danmark

Jeg har dog overordnet set også været rigtig tilfreds med denne måneds beautyboks. Der er selvfølgelig altid en masse hudpleje, så man skal ikke tilmelde sig, hvis det er makeup, man går og håber på. Men jeg synes det er hyggeligt at få en pakke ind hver måned, hvor der kommer nogle produkter, man ellers aldrig ville have prøvet.

Hvis I synes det lyder interessant, kan I kigge forbi dette link: Beauty Box , hvor I kan læse nærmere om det hele. Boksen kan komme ned og koste 108 kr. om måneden og så får man pludselig meget produkt for pengene.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links og boksen er modtaget som gave.
Men holdningerne er altid mine egne.

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Katrine Pedersen

  EJ hvor er det bare mega lækkert! Heldige du 🙂

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  10. marts 2016 at 18:11
 • Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.