fbpx

LOOK FANTASTIC | Beauty Box November

Posted in New in (shopping)

Look Fantastic Beauty Box November Danmark AnmeldelseDet er blevet november og der er kommet en ny Look Fantastic Beauty Box. Denne gang har den temaet #LFSparkle – og hvis det ikke lyder fristende, så ved jeg ikke hvad gør. Så læs med for et nærmere kig på de 7 produkter, som er med i denne måned.

Hvis du godt kunne tænke dig at modtage din egen Look Fantastic Beauty Box, så kan du finde det lige herinde. Alt efter hvor langt et abonnement du vælger, bliver den billigere. Så du kan faktisk få alt det her til kun 98 kr. om måneden!

Look Fantastic Beauty Box November Danmark AnmeldelseLook Fantastic Beauty Box November Danmark Anmeldelse

Look Fantastic Beauty Box November

L’oreal Professionnel Mythic Oil er en letvægts olie til håret som holder håret glat og kontrolleret. Jeg er altid vild med hårolier og er faktisk ved at løbe tør for den jeg bruger lige nu. Størrelsen på denne er også god – man får nemlig hele 30 ml.

Monu Recovery Balm er en slags fugtighedscreme, som kan hjælpe vinter trist hud med at reducere rødmen og gøre huden mindre irriteret. Det lyder som en fantastisk lille creme, som sikkert er god at putte på om aftenen. Min hud har i hvert fald ofte brug for en lille pick-me-up.

Look Good Feel Better Angled Blending Brush er en skrå blending børste til øjenskyggen. Jeg har ingen skæve blending børster i min samling, så det er helt sikkert en fin tilføjelse. Desuden virker den faktisk til at være i super god kvalitet.

Model Co Blush Cheek Powder er en smuk blush i en lidt mørkere fersken-farve. Den er ikke super pigmenteret, hvilket kun er et plus i min bog. Den virker til at være den perfekte vinterfarvede blush på grund af den lidt dybe farve.

Sebastian Professional Volupt Spray er en spray-gel, der skal sikre holdbar volume og løft i håret. Det lyder jo som alt jeg elsker i et hår produkt. Jeg glæder mig til at prøve denne af og se om den kan give lidt ekstra til mit hår.

Bloom and Blossom Revitalizing Foot and Leg Spray er en slags spray, man kan bruge på ømme og trætte ben og fødder. Det lyder meget specielt – men også som et ret vidunderligt produkt, hvis det virker.

Til sidst er der også en glitrende neglefil vedlagt med Look Fantastics eget logo. Meget sød ekstra gadget – især når man tænker på temaet #LFSparkle

Look Fantastic Beauty Box November Danmark Anmeldelse

Jeg føler mig ekstra juleklar nu med denne boks – og husk, at I selv kan få dem tilsendt, hvis I skulle have lyst til det. Bare følg dette link… Og hvis du gerne vil se nærmere på tidligere bokse, så klik her!


FØLG BLOGGEN PÅ

Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Boksen er modtaget gratis, men holdningerne er mine egne.
Indlægget indeholder desuden affiliate links.

16. november 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.