fbpx

LOOK FANTASTIC | Beauty Box Oktober

Posted in New in (shopping)

LF Look Fantastic Box Oktober Danmark Anmeldelse

Endnu en måned er gået og endnu en skøn Look Fantastic Beauty Box er kommet ind af døren. Vi er nået til oktober måned og denne gang har boksen fået et forkælelse tema. Så der er fuld fokus på at tilpasse skønhedsrutinen til de kolde måneder og sørge for, at huden forbliver glødende og lækker.

Boksen kan I købe hos www.lookfantastic.dk og jo flere, du siger ja til, jo billigere bliver den. Ved et års abonnement giver du kun 98 kr. pr. boks. Det må da siges at være en god pris, for at få en bunke skønhedsprodukter ind af døren hver måned. Men lad os få kigget på denne måneds indhold!

Oskia Renaissance Mask (429 kr.)

Et af de produkter, jeg ser allermest frem til at prøve. Har hørt rigtig mange gode ting om Oskia. Denne maske skal hjælpe med at bringe gløden tilbage i huden og hjælpe huden tilbage til sundhed.

Mio Liquid Yoga (226 kr.)

En slags badesæbe, som kan bruges når man tager karbad. Den skal have nogle ekstremt beroligende effekter, som virkelig får en til at slappe af. Så mangler jeg bare et karbad…

Polaar The Genuine Lapland Cream (240 kr.)

En læbepomade uden parabener, duft eller farve, som sørger for at holde læberne super gennemfugtede. Den indeholder desuden brombær og tyttebær, som hjælper med at pleje læberne yderligere.

Murad Intensive-C Radiance Peel (429 kr.)

Jeg er kæmpe fan af Murad og altid glad, når det er med i disse beauty bokse. Den her peel hjælper til at lysne huden og efterlade den glødende. Jeg er selv stor fans af peels og glæder mig til at prøve denne af.

Laura Geller Pout Perfection Waterproof Lip Liner (122 kr.)

Jeg er selv blevet introduceret til Laura Geller gennem Look Fantastic – I kan læse mit indlæg lige her! Og der blev jeg jo fan af læbestifterne, som var så smukke og pigmenterede. Nu har jeg så en matchende lipliner i farven Claret, som er en varm rød farve. Den virker cremede og pigmenteret – og generelt elsker jeg bare lipliners!

Alterna Caviar Moisture Intense Treatment (234 kr.)

Til sidst er der et produkt til håret fra et mærke, jeg har hørt meget gode ting om. Dette produkt skal bruges før shampoo til at give håret et kæmpe skud fugt. Desuden hjælper den til stærkere og sundere hår. Mit hår er ret tørt, så jeg glæder mig til at prøve denne her af.

LF Look Fantastic Beauty Box Oktober Danmark Anmeldelse

Så nåede jeg igennem de seks lækre produkter, som er med i denne måneds boks. Denne måned har været lidt ekstra lækker, synes jeg. Der er i hvert fald mange af produkterne, jeg tager i brug med det samme.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Boksen er modtaget gratis, men holdningerne er mine egne.
Indlægget indeholder desuden affiliate links.

19. oktober 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.