fbpx

LOOK FANTASTIC | Beauty Box September

Posted in New in (shopping)

Look Fantastic LF Beauty Box Danmark

September er kommet og det betyder også en ny skøn beauty box fra Look Fantastic. Denne gang er det fødselsdagsudgave, da beauty boxen nu er 2 år gammel. Fantastisk. Så der er sneget sig nogle lækre fest-parate produkter med denne gang.

LookFantastic Beauty Box kan købes lige her! Og der findes et udvalg af muligheder og jo flere, man vil købe, jo billigere bliver de. Du kan faktisk få dem ned til 101 kr. pr. boks – det vil jeg mene er ret billigt for en lille æske med overraskelser hver måned.

Boksen er modtaget som gave med henblik på anmeldelse og indlægget indeholder affiliate links.Look Fantastic LF Beauty Box Danmark

Argan Liquid Gold BB Cream (663 kr.)

En BB cream, som både indeholder arganolie og 24-karat guld til at fugte huden og give den en ekstra glød. Det er et ret interessant (og dyrt) produkt. Jeg manglede faktisk også en BB cream, så jeg glæder mig til at prøve den her.

BareMinerals Mini Moxie Lipstick (154 kr.)

En fin lille læbestift i den flotteste farver. Jeg burde have vist den frem til jer på billederne – for det er en smuk rød, som ikke er alt for rød. Den perfekte farve både til hverdag og fest. Jeg har heller ikke de store erfaringer med BareMinerals, så glæder mig til at prøve læbestiften.

Lord and Berry Strobing Pencil

En lille highlighter i blyantsform. Ret interessant og noget jeg ikke har prøvet før. Jeg tænker den her er genial at bruge under brynet. Farven er ultra smuk – en slags lyserød/perlemor farve.

LÆS MERE: SHOPPING GUIDE | LookFantastic.dk
Bliss Lemon + Sage Maximum Moisture Cream (199 kr.)

En body butter fra Bliss, som dufter dejligt frisk. Det er en Elle Beauty Award vinder og så ved man, at den højst sandsynligt er ret lækker. Den skulle samtidig ikke være fedtet, hvilket er en fantastisk kvalitet hos en kropscreme.

Christophe Robin Purifying Shampoo

En shampoo uden diverse kemikalier, som er med til at rense håret og hovedbunden. Den skulle give blødere hår og har ikke alle de produkter, som kan være med til at veje håret ned.

Gatineau Collagene Expert Eye Pads (325 kr.)

Disse her ser ret fantastiske ud. Det er eye pads, som skal virke med det samme og hjælpe med at fjerne fine linjer og rynker omkring øjnene. Samtidig hjælper de også til at få de mørke rander til at virke mindre og generelt sørger godt for huden. Dem her skal jeg bruge en dag, hvor jeg skal tidligt op, men stadig se godt ud.

LÆS MERE: Fredagsshopping hos Feel Unique

Dette var denne måneds produkter. Jeg er ovenud tilfreds, da det er nogle virkelig lækre ting, jeg får lov til at prøve. De har så mange interessante mærker hos LookFantastic, som jeg får oplevet igennem denne beautybox. Hvis du selv kunne tænke dig at prøve det, så klik dig ind og læs nærmere lige her. 

God onsdag til jer alle!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

7. september 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.