fbpx

LOOK FANTASTIC | get the glow edition

Posted in New in (shopping)

Look Fantastic Get The Glow EditionDet er blevet tid til at kigge nærmere på denne måneds Look Fantastic beauty box – dog en smule forsinket. Men så ødelægger jeg jo heller ikke overraskelsen for nogen af jer derude! Denne gang er det en get the glow edition fyldt med lækre produkter til at give en lækker glød både på kroppen og i ansigtet. Det kunne ikke passe bedre sammen med sommeren eller det vejr vi har haft i weekenden. Jeg er i hvert fald klar til at get glowing!

Hvis du vil læse tidligere måneders Look Fantastic Beauty Box’e – så klik lige her!

SPONSORERET // produktet er modtaget som gave + indlægget indeholder affiliate links

Look Fantastic Get The Glow Edition

Look Fantastic Maj 2017 – get the glow edition

Denne måneds boks består af syv forskellige produkter – og her er nogle rigtig lækre sager i mellem. Der er både lidt til huden, håret og makeuppen. Lad os kigge nærmere på det hele!

System Professional Luxe Oil

En hårolie, som gør det en hårolie skal – nemlig beskytter og nære håret. Jeg elsker en god hårolie, som både kan få styr på mine tørre spidser og generelt holde håret sundt.

Real Chemistry Luminous 3-Minute Peel

En tre minutters ansigtsbehandling som fjerner alle de døde hudceller og efterlader huden glødende og frisk. Den lyder jo helt fantastisk og noget, som jeg må tage i brug med det samme! Det lyder jo som den perfekte behandling inden makeuppen.

James Read H2O Gradual Tan Mist

Jeg har vist allerede den her i min samling fra en tidligere Goodiebox – og jeg har stadig ikke fået prøvet den af. Det gør mig lidt nervøs, hvis jeg skal bruge den i ansigtet. Må hellere prøve den af på mine arme først, for den lyder altså ret lækker med sine fugtgivende evner.

Mellow Baked Eyeshadow i Cream

En smuk simple øjenskygge, som er lys uden at være for lys og reflekterende uden at være fyldt med glitter. Den vil fungerer helt perfekt over hele øjenlåget for lidt ekstra spil i ens øjenmakeuplook.

Glow Hydro Demaquillage

Denne her har jeg også prøvet før – det er den perfekte måde at fjerne makeup på helt simpelt og naturligt. Den er perfekt til lidt sart hud, som ikke er vild med alle mulige slags produkter.

Scrub Love Coconut Cranberry Body Scrub

En helt naturlig form for body scrub, hvor man kun bruger naturlige ingredienser til at eksfoliere huden med. Jeg er vild med den idé – især når de samtidig lover, at den dufter skønt!

NuFace Prep-N-Glow Cloths

Dette produkt er ikke med i beskrivelsen af indholdet – men med lidt google’ling kan jeg se, at det er renseservietter, som både renser og fugter huden. Det lyder som det perfekte produkt for mig!

Look Fantastic Get The Glow EditionLook Fantastic Get The Glow Edition

Det var alle månedens produkter – og her har været nogle rigtige lækre krops- og ansigtsprodukter jeg ikke kan vente med at tage i brug. Jeg elsker at have muligheden for at teste en masse forskellige ting af, som jeg ellers aldrig ville have prøvet.

Kunne I tænke jer at prøve Look Fantastic Beauty Box skal I bare klikke her! I kan få denne boks helt ned til kun 126 kr om måneden. Så hvis I elsker hudpleje og kropspleje, vil jeg kun anbefale det!


Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.