fbpx

LOOK FANTASTIC | global glamour

Posted in New in (shopping)

Look Fantastic Beauty Box AugustDet er tid til denne måneds Look Fantastic Beauty Box – og denne gang er temaet global glamour. Den er fyldt med det bedste fra en masse skønhedsbrands. Og jeg synes selv det er en af de bedste bokse, jeg har modtaget i længere tid! Så læs med, hvis du ikke kan få nok af skønhedsprodukter!

I kan finde den månedlige Beauty Box lige her hos Lookfantastic.dk og den kan koste helt ned til 126 kr. om måneden.

Reklame

Look Fantastic Beauty Box AugustLook Fantastic Beauty Box August

Look Fantastic Beauty Box – Global Glamour

Måneds Look Fantastic Beauty Box består af hele syv produkter og der er både lidt til håret, ansigtet og makeuppen. Og som altid var der et pocketsize Elle UK med – det er altid en skøn overraskelse. Lad os kigge nærmere på det hele!

Gatineau Gentle Silk Cleanser

En skøn lille ansigtsrens, som jo altid kan bruges. Man får faktisk hele 50 ml i den her størrelse og derfor er den lidt større end en almindelig rejsestørrelse. Jeg har også kun hørt rigtig gode ting om mærket Gatineau.

Korres Basil Lemon Body Milk

Jeg elsker Korres produkter og det gør mig glad at se dem her i boksen. Jeg elsker desuden en body milk, da den er tyndere og derfor mere behagelig på huden, synes jeg.

Skin79 Super Bleblesh Balm SPF 30 PA++ BB Cream

Den har noget af et navn, det her produkt. Grundlæggende er det nok bare en BB cream og jeg elsker en god BB cream. Perfekt let til den sommerglød, man (måske) har opbygget i løbet af sommeren.

Mane’n Tail Shampoo & Conditioner

Jeg tror rigtig mange har hørt om Mane’n Tail – og det har jeg selvfølgelig også. Det er vist nok lavet til heste og deres hår, men det skulle være et kultprodukt som både efterlader håret blødt og næret – men også kan få det til at vokse hurtigere. Jeg ved dog ikke om det er helt dokumenteret, men spændende er det.

Lottie London Balm Ball Lip Hydrator

En fin lille læbepomade, som der altid er brug for. Også selvom det er sommer og måske ikke helt så hårdt for læberne. Den her kommer i en smart lille stick-form, som man kan have i tasken og nemt smøre på.

Lord & Berry Magic Brow Pencil

Ingen kan komme udenom øjenbryn lige nu. Og her har man en lille rejsestørrelse af et produkt fra Lord & Berry. Hvis man lige har brug for at touche op på farten, er den her jo genial.

Look Fantastic Beauty Box August

Jeg er ret vild med månedens Look Fantastic Beauty Box – der er mange produkter, jeg slet ikke kan vente med at tage i brug. Og husk, hvis I gerne vil kigge nærmere på det selv så klik her!


Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

21. august 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.