fbpx

LOOK FANTASTIC | indulge me

Posted in New in (shopping)

Look Fantastic Indulge Me October 2017

Reklame

Jeg er lidt sent på den i denne måned – men det betyder ikke, at I skal gå glip af denne måneds Look Fantastic boks. Temaet for månedens boks er Look Fantastic indulge me – og det lyder jo som et ret lækkert tema! Læs med og find ud af mere om månedens seks produkter!

Og hvis I vil, kan I læse om tidligere måneders bokse lige her!

Look-Fantastic-Indulge-Me-October-2017

Look Fantastic Indulge Me Beauty Box 2017

Som sagt består månedens Look Fantastic Indulge Me boks af seks produkter, hvor der er lidt til både kroppen, ansigtet og makeuppen. Lækkert! I kan købe jeres egen boks lige her (reklamelink), hvor I kan få den helt ned til 126 kr. pr. boks, som så kommer med posten en gang om måneden.

Bean Body Coffee Bean & Coconut Body Scrub

En god kaffescrub er alting lige nu og jeg ser dem dukke op alle steder. Det er en genial, naturlig body scrub, som i dette tilfælde både giver en scrub af kaffen og fugt til huden med kokosolien.

Skimono Hand Mask

Jeg elsker en god håndmaske, da det er en fantastisk nem måde at få fugt til hænderne. Især nu hvor vi kommer ind i det kolde måneder, ved jeg, at tørre hænder er noget, mange af os døjer med. Perfekt at tage på, hvis man har lidt god tid til bare at sidde stille og slappe af.

Lancer The Method: Polish

En scrub til ansigtet, som er elsket af Victoria Beckham. Det siger en del, gør det ikke? Den fjerner døde hudceller og efterlader huden glødende og blød. Den kan desuden bruges hver dag.

ModelCo Instant Radiance Concealer (exclusive)

En concealer i kombination af highlighter. Den minder lidt om kultproduktet Yves Saint Laurent Touche Eclat, men om den fungerer lige så godt, tør jeg ikke sige endnu. Men idéen er god, hvis man ønsker lidt mere glød og friskhed under f.eks. øjnene. Den er desuden eksklusiv til denne boks, så man kan ikke finde den andre steder!

Monu Skin Firming Fiji Facial Oil

Jeg eeeelsker olier til ansigtet og jeg er allerede dykket godt ned i denne her. Det passer perfekt til min hud,  som er så tør i øjeblikket. Brug en smule og dup rundt i ansigtet (jeg masserer den ind) og få en masse lækker fugt.

Ciaté Wonderwand Mascara

En lille travelsize af en mascara fra Ciaté. Jeg har aldrig hørt om den, men den lover intens volume og længde – og det lyder jo meget godt, ikke? Ciaté er et mærke, der slet ikke får nok kærlighed i Danmark efter min mening.

Ciaté Wonderwand Mascara

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

25. oktober 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.