fbpx

LOOK FANTASTIC | #LFXMAS December

Posted in New in (shopping)

Look Fantastic Beauty Box LF DecemberSå er det blevet tid til denne måneds Look Fantastic Beauty Box – og nu hvor det er december, er temaet naturligvis også jul. Måneds beauty box består af seks forskellige produkter og nogle kan jeg slet ikke vente med at få prøvet af. Læs med nedenunder for en gennemgang af produkterne.

Er du selv interesseret i at prøve Look Fantastic beauty boksen, så klik ind og læs mere lige her! Du kan få din egen boks for helt ned til 126 kr. om måneden. Ret fantastisk pris for 6 produkter, synes jeg!

Look Fantastic Beauty Box LF December Look Fantastic Beauty Box LF December

Look Fantastic Beauty Box – #LFXMAS

Mellow Cosmetics Madness Lipstick er nok en af de smukkeste læbestifter, jeg nogensinde har set. Er helt forelsket i indpakningen og indeni finder man en smuk, mørk pink farve i en mat finish. Perfekt til julens fester.

Balance Me Pure Skin Face Wash er lavet til at klare uren hud op og efterlade huden frisk og lækker. En god ansigtsvask uden alt for meget pjat er jo et produkt, man altid kan bruge.

Philip Kingsley Elasticizer er et produkt, man skal bruge før shampooen i badet. Den skulle hjælpe til med at give volume og fyldighed til håret. Det er vel en slags hårmaske man bruger, før man overhovedet er gået i gang med at vaske håret. Glæder mig til at prøve den.

Bubblet Bath Bomb er perfekt til et lækkert karbad fyldt med vitaminer og dufte. Så mangler jeg bare et badekar…

Illamasqua Hydra Veil Primer er en fugtighedsprimer, som virker ret tyk i konsistensen. Jeg er altid vild med at prøve nye primers og til alle julens fester har man måske brug for at få makeuppen til at holde ekstra længe.

Skin Republic Caviar and COQ10 Face Mask er en sheet maske, som jeg altid er fan af, som tilføjer en masse fugt til huden og generelt gør det ekstra godt for huden i disse vintertider. En sheet maske er jo altid skøn at bruge på dagen eller dagen før et stort event – måske nytårsaften?

Look Fantastic Beauty Box LF December

Jeg er vild med denne måneds boks. Der var hele to makeupprodukter med, som jeg slet ikke kan vente med at prøve af. Desuden en lækker sheet maske, som man vel altid har brug for i sin samling. Den lyserøde bath bomb ser også skøn ud – må holde øje om jeg kommer i nærheden af et badekar indenfor den nærmeste tid. Husk, at du kan finde din egen Look Fantastic Beauty Box lige her!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Boksen er modtaget gratis, men holdningerne er mine egne
Indlægget indeholder desuden affiliate links

12. december 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.