fbpx

LOOK FANTASTIC | the natural beauty edition

Posted in New in (shopping)

Look Fantastic Beauty Box April 2017 Natural BeautyDet er blevet tid til denne måneds Look Fantastic Beauty Box – denne gang er temaet the natural beauty edition og indeholder syv spændende produkter, som alle er med til at fremhæve din naturlige skønhed. Så læs med og se nærmere på månedens produkter!

I kan finde Look Fantastic Beauty Box lige her – og I kan faktisk få dem helt ned til 126 kr. om måneden. Det må da siges at være en god pris!

Look Fantastic Beauty Box April 2017 Natural Beauty

LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX – the natural beauty edition

Som sagt består månedens Look Fantastic Beauty Box af syv lækre produkter, som skal hjælpe dig med at fremhæve din naturlige skønhed. Der er både lidt til ansigtet, kroppen og håret. April er jo også en fantastisk måned at have fokus på netop dette – for foråret er ved at komme, vejret bliver varmere og man har måske lyst til det nemme, naturlige look.

This Works Perfect Legs Skin Miracle

Dette er en slags fugtighedscreme til benene, som sikkert godt kan trænge til lidt kærlighed efter en lang vinter. Den indeholder vitamin c, som hjælper med at gøre hudtonen mere ensartet og give den lækre sommerglød. Den skal jeg nok få brugt flittigt, når vejret bliver en smule varmere herhjemme.

Omorovicza Cleansing Foam

Et godt skridt på vejen til at fremhæve sine naturlige skønhed er ren og smuk hud. Dette er en cleansing foam, som meget mildt hjælper med at fjerne al snavs og olie fra huden. Jeg har før hørt rigtig mange gode ting om det her mærke – og det kan jo være et godt skridt i min double-cleansing rutine.

Mádara Mini Smart Day Cream

En lille fugtighedscreme med fokus på naturlige ingredienser, som hjælper med fine linjer og tør hud. Jeg er lidt vild med at den er til tør eller meget tør hud. For selvom min hud er blevet bedre, har jeg helt sikkert stadig brug for at teste nye fugtighedscremer.

Alterna Caviar CC Cream

Selvom dette er en CC cream, skal man ikke begynde at putte den i ansigtet. Den er nemlig beregnet til håret, hvor den har hele 10 fordele for håret. Alterna er et ret populært mærke, som jeg også selv har gode erfaringer med. Dette er samtidig et leave-in produkt, som gør det let at bruge.

Look Fantastic Beauty Box April 2017 Natural BeautyVitamasques Pomegranate Sheet Mask and Laura Geller Balance and Brighten

Vitamasques Pomegranate Sheet Mask

Jeg er ALTID vild med at prøve nye sheet masks. Det er verdens letteste form for maske og jeg er blevet så glad for at bruge dem efter træning og et langt bad – så er porerne nemlig også helt åbne og klar til at blive renset. Den her giver fugt og sørger for, at man får en helt frisk og glødende hud bagefter. Det lyder jo fantastisk!

Laura Geller Balance and Brighten Foundation

Laura Geller er jo efterhånden blevet et velkendt mærke – og de kan lave andet end highlighters. Dette er en brightening foundation, som både kan bruges alene eller ovenpå en anden foundation for at give lidt ekstra glød. Den sidste mulighed kunne jeg forestille mig er rigtig god!

Merci Handy Hand Cleansing Gel

Hånd desinficering er måske ikke det sjoveste i verden – men når man kan få det i små duftende beholdere, så er det helt sikkert sjovere. Udover at bruge dem til hænderne, plejer jeg også at rense mine børster i et lignende produkt efter vask – så er jeg nemlig sikker på, at alle bakterierne er væk.

Merci Handy Hand Cleansing Gel

Det var månedens syv produkter i Look Fantastic Beauty Box – og jeg er endnu en gang rigtig tilfreds. Man får lov at prøve mange ting af og så er der mange gode prøver, man kan rejse med. Jeg glæder mig især til at bruge Laura Geller Balance and Brighten Foundation, Alterna Caviar CC Cream og Vitamasques Pomegranate Sheet Mask.

I kan som sagt finde jeres egen boks lige her!


Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Indlægget indeholder affiliate links og boksen er modtaget gratis

14. april 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.