fbpx

LOOK FANTASTIC The Beauty Rendezvous

Posted in New in (shopping)

Look Fantastic Beauty Box Februar 2018 Beauty Rendezvous

Reklame

Det er et par måneder siden I sidst har set en Look Fantastic Beauty Box herinde på bloggen – men vi er tilbage! En boks fyldt med lækre skønhedsprodukter, som dukker op en gang om måneden i din postkasse.

Månedens tema er The Beauty Rendezvous og der er knald på det lyserøde tema – nok inspireret af Valentines dag, som jo var her d. 14. februar. Der er en masse hudpleje og et enkelt stykke makeupprodukt.

I kan selv finde en boks her til kun 139 kr. for en måned (reklamelink) og hvis I køber et abonnement til 12 måneder, får man faktisk boksene til kun 126 kr. stykket. Og så kan I læse om en masse tidligere bokse lige her!

Look Fantastic Beauty Box Februar 2018 Beauty Rendezvous

Look Fantastic Beauty Box The Beauty Rendezvous

Månedens boks består af seks produkter, som hovedsagligt er hudplejeprodukter – og endda fra lækre mærker som Elemis og Caudalie.

Lad os starte med Filorga Meso-Mask Smoothing Radiance Mask, som lover at give en masse glød til huden, mens den udvisker rynker og generelt giver huden lidt mere liv. Den lyder super interessant og min hud har altid brug for mere liv. Elemis Pro-Collagen Marine Cream er et af de mest populære produkter fra Elemis og et mærke, som får rigtig meget kærlighed. Det er en super fugtgivende creme, som også kan hjælpe med at give huden mere elasticitet og afhjælpe dybe rynker. Trifle Cosmetics Sublime Lip Scrub er til at eksfoliere tørre læber hvor sukker er blandet med kakaosmør og olier, som både sørger for at få skrubbet de døde hudceller væk mens den fugter godt.

Caudalie Vinosource SOS Thirst Quenching Serum er perfekt til alle os derude, med sart og tør hud (hurra!). Et serum som giver et ekstra fugtboost i de kolde måneder og jeg tror næsten, at alle ville have godt af at bruge den her om vinteren. Bellapierre Shimmer Roll er en fin shimmer, som kan rulles på huden. Jeg er ikke den eneste der kan huske den slags produkter fra ungdommen, vel? Den er champagne farvet og rigtig fin. Til sidst er der Dr. Pawpaw Original Multipurpose Clear Balm, som allerede er et produkt jeg bruger og elsker! Den består af fermenteret papaya, aloe vera og olivenolie. Den kan bruges alle steder, hvor man har brug for fugt! Læber, neglerødder eller tørre områder. Helt fantastisk!

Look Fantastic Beauty Box Februar 2018 Beauty Rendezvous

I kan som sagt finde Look Fantastic Beauty Box her (reklamelink) helt ned til 126 kr. stykket. Og så har du lækre beauty produkter udenfor din dør hver måned. I denne måneds boks er jeg vild med Caudalie Vinosource SOS Thirst Quenching Serum og Dr. Pawpaw Original Multipurpose Balm.

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.