fbpx

LOOK FANTASTIC | the birthday edition

Posted in New in (shopping)

Look Fantastic Beauty Box The Birthday EditionDet er blevet tid til denne måneds Look Fantastic Beauty Box. Og i denne måned er der ekstra knald på, det er nemlig the birthday edition! Look Fantastic fejrer deres fødselsdag med manér og det har givet os en boks fyldt med lækre produkter. Så læs med, hvis du vil se hvad denne måneds beauty box kan byde på. I kan også læse om tidligere måneds bokse her!

REKLAME

Look Fantastic Beauty Box The Birthday Edition Look Fantastic Beauty Box The Birthday Edition

Look Fantastic Beauty Box – the birthday edition

Look Fantastic forstår at fejre deres fødselsdag – og det gøres selvfølgelig med den fineste æske jeg endnu har set. Fyldt med stjerner og glitrende indpakning. Men hvad er der så af produkter i boksen? Lad os kigge nærmere!

Eve Lom Cleanser & Muslin Cloth

Eve Lom er et skønt mærke og det her skulle være en af de bedste cleansers på markedet. Jeg kender ikke meget til den selv, men den skulle efterlade huden glødende og sund.

Christophe Robin Cleansing Volumizing Paste with pure rassoul clay and rose extracts

Det her lyder som et virkelig interessant produkt! Det er en slags shampoo, som renser håret ud – men som samtidig også giver volume til håret. Det lyder jo som mit drømmeprodukt.

Hikari Eye Shadow Quad i Tonya

En fin quad-palette med fire øjenskygger, som alle vel kan få noget brug ud af. Jeg synes især shimmer farverne ser interessante ud.

Illamasqua Mini Contouring Gel Sculpt i Silhouette

Den her farve ser helt vildt mørk ud og jeg blev helt overrasket, da jeg åbnede den. Men så prøvede jeg den på hånden og kunne godt se, at den slet ikke var så kraftig pigmenteret. Derfor kan den nemt bygges op til den intensitet man ønsker.

Look Fantastic Unicorn Eye Shadow Brush

Verdens fineste børste til at fejre fødselsdagen med. Jeg er tosset med den grønne farve og det fine skaft, som har en form som et enhjørninghorn. Det er bare en almindelig flad børste, som er god til at lægge øjenskygge over hele øjenlåget med.

Decléor Hydra Floral Anti-Pollution Hydrating Gel-Cream

Jeg elsker Decléor og en fugtighedscreme med olier, som både giver fugt og beskytter huden. Den skulle også fungere perfekt som base under makeuppen for en dewy-finish.

Til sidst er der en kæmpe slikkepind med i matchende farver. Der er vel fødselsdagsfest.

Look Fantastic Beauty Box The Birthday Edition

Det var alt for denne måneds produkter fra the birthday edition – men det var da også en ret lækker boks, ikke sandt? Jeg har i hvert fald en masse produkter, jeg vil have prøvet af. Kunne du godt tænke dig at modtage sådan en boks her hver måned, kan du tilmelde dig lige her! Det koster ned til kun 126 kr. om måneden – og så får man jo pludseligt meget for pengene.

Pssst, jeg har nogle virkelig spændende konkurrencer til jer over de næste par uger – så husk at følg med!

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

19. september 2017
/
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Rie Dyrnes

    Så lækker box. Glæder mig til konkurrencer <3

    19. september 2017 at 19:20
  • Leave a Reply

    Du vil måske også kunne lide

    På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.