fbpx

LORAC PRO MATTE EYESHADOW PALETTE

Posted in New in (shopping)

Lorac Pro Matte Eyeshadow Palette Swatch Anmeldelse DanmarkJeg bliver simpelthen nød til at dele de Lorac øjenskyggepaletter, som jeg købte i USA, med jer. Og det er måske lidt unfair, for jeg ved de er enormt svære at få fat i her i Danmark. Men det er nogle fantastiske paletter, som jeg har glædet mig til at prøve i flere år nærmest. Og flere gange har jeg været tæt på at købe dem over Amazon eller et andet sted, hvor de kan købes til overpris, for de har virkelig bare fanget mit øje. Her får I mit første indtryk af Lorac Pro Matte Eyeshadow Palette.

Lorac Pro Matte Eyeshadow Palette Swatches Anmeldelse DanmarkDenne palette indeholder 8 forskellige matte farver, så man har de perfekte nuancer til at skabe næsten alle slags looks. Jeg er vild med at paletten er så lille, men at man stadig får de helt rigtige farver at arbejde med – i paletter plejer der nemlig altid at være en eller to farver, man aldrig kan se sig selv bruge. I denne har jeg lyst til at tage dem allesammen på, på en gang nærmest!
Udover de smukke farver, er det virkelig også nogle bløde øjenskygger, som er godt pigmenteret og nemme at blende. Når farverne er så bløde kan man dog ikke rigtig undgå en smule fall-out og det er jo en slags spild af produkt. Dog vil jeg altid langt hellere have bløde øjenskygger end nogle som er helt faste og sværere at arbejde med.
Mine favorit farver fra denne palette må være Latte og Burgundy – men jeg glæder mig til at bruge dem allesammen. Nedenunder kan I se swatches af alle 8 farver.
Lorac Pro Matte Eyeshadow Palette Swatches Anmeldelse Danmark Lorac Pro Matte Eyeshadow Palette Swatches Anmeldelse DanmarkNu har jeg skrevet et virkeligt rosende indlæg – og så er det med et produkt, der næsten er umuligt at få fat i her i Danmark. Min bedste anbefaling er, at hvis du tilfældigvis skal til USA eller kender en, som skal, at tage i en Ulta eller Kohls hvor det så vidt jeg ved, er de eneste steder, de sælges.
Men hvis du gerne vil prøve at have fat i den herhjemme kan jeg anbefale at kigge på Amazon.com eller Nordstrom.com – det er amerikanske sider, så det er nok svært at undgå moms og importgebyr. Jeg ved de også kan have den hos Rosesbeautystore.com, som er engelsk og man derfor ikke skal betale moms.

 

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ OG FACEBOOK

11. februar 2016
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Maria Bjørn

  “forgive me for I have sinned…”
  Ups, har lige bestilt denne palette + lorac unzipped fra Rose’s efter at ha læst dette oplæg O:)

  Der gik “no-buy-februar” vidst i vasken 😉

  11. februar 2016 at 18:47
  • Reply JohanneKristensen

   Åhåh! Ville sige jeg er ked af at friste dig, men ærlig talt – er denne blog ikke lavet til at friste alle andre? ?
   Tror du bliver så glade for dem ?

   11. februar 2016 at 18:57
   • Reply Maria Bjørn

    Hmm, jo det er vel pointen? 😉
    Men du kender jo din ‘straf’ – at stå model for mig når vi ikke er nær så stressede over skole længere 😀

    11. februar 2016 at 18:58
    • Reply JohanneKristensen

     Åh nej… Men ja, så siger vi det! Når det hele køler lidt ned igen ?

     11. februar 2016 at 19:00
 • Reply Katrine

  Hehe fandt det søde ? super lækkert indlæg… Vil så gerne have nogle af deres paletter ??
  @fru_sch_makeup

  11. februar 2016 at 20:27
  • Reply JohanneKristensen

   Jaa ❤️
   De er virkelig også fantastiske – er så glad for, at jeg endelige kunne få mine fingre i dem. Også derfor jeg absolut måtte købe de tre, som jeg havde hørt allermest om!

   12. februar 2016 at 21:15
 • Reply Nanna Samsøe

  Elsker elsker elsker den palette! Jeg bruger the sh*t out of min! hahah. Nok nogle af de allerede bedste øjenskygger jeg længe har brugt!

  Elsker din blog Johanne!

  kram,
  Nanna!

  12. februar 2016 at 21:25
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg er også allerede så vilde med dem! Prøver at skjule min begejstring – det er bare svært!
   Og hvor er du sød! Tusind tak – that’s what I’m blogging for ?

   12. februar 2016 at 21:47

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.