fbpx

L’OREAL INFALLIBLE MATTE FOUNDATION

Posted in New in (shopping)

Loreal Infallible Matte Foundation AnmeldelseDenne foundation fra L’oreal er også et af mine forholdsvis nye køb.
Det startede med at jeg så nogle forskellige youtube’er, som virkede ret imponeret over denne foundation. Derfor tænkte jeg, at siden den er fra L’oreal og har en fornuftig pris, måtte jeg få fat i den hurtigst muligt.

L'oreal Infallible Matte Foundation AnmeldelseJeg synes, at den giver en god dækevne – vil sige medium til full-coverage. Samtidig efterlader den huden mat, som den jo også lover. Den matte finish har jeg faktisk hungret efter de sidste par måneder, hvor jeg er blevet træt af det der lidt for dewy-look. Denne perfekte base holder på mig det meste af dagen – jeg kan uden problemer tage den på om aftenen og den ser stadig fin ud om eftermiddagen. Dog føler jeg ikke, at holdbarheden er meget længere end dette. Sådan har jeg det dog med mange både dyre og billige foundations.
Jeg har købt den i den næstlyseste farve – 11 Vanilla, som er en lille smule for mørk til mig, men jeg regner med solskin den næste måneder, så jeg igen kan få lidt farve!
Jeg har generelt været rigtig tilfreds med denne foundation og har brugt den siden jeg fik den for et par uger siden.

Den kan købes i Matas og andre steder de sælger L’oreal til ca. 135 kr.

 

 

16. april 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.