fbpx

L’OREAL PARADISE EXTATIC | lever den op til hypen?

Posted in Anmeldelser

L'oreal Paradise Extatic Lash ParadiseDet her er nok den mest hypede mascara i 2017 – og i dag har jeg en lille anmeldelse til jer. Er I spændte? Den startede først med at blive omtalt på de amerikanske sociale medier for et par måneder siden og da jeg havde set de første tre store Youtube’er være besatte, kunne jeg slet ikke vente med at få fingrene i den her. Så nu hvor den endelig er kommet til Danmark, skal I bestemt ikke snydes for en anmeldelse. Så lad os se, om L’oreal Paradise Extatic lever op til hypen!

LÆS OGSÅ: REVITALASH | anmeldelse + før/efter billeder

REKLAME

L'oreal Paradise Extatic Lash ParadiseL'oreal Paradise Extatic Lash Paradise

L’oreal Paradise Extatic – årets mest omtalte mascara

Den her mascara startede i USA som Lash Paradise, men på vejen til Europa har den dog ændret navn til L’oreal Paradise Extatic – men det skulle være den helt samme mascara. Og den er nu på vej ud i de danske butikker. Den lanceres officielt først i slutningen af september i butikkerne, men den kan vist allerede findes i nogle nu. Ellers kan I allerede finde den på matas.dk til 99,95 kr.

Der har været rigtig meget snak om den her mascara – og den måske er en dupe for Too Faced Better Than Sex mascara. Jeg har ikke prøvet Better Than Sex, men der er helt sikkert en lighed mellem de to børster. Og så er den her fra L’oreal jo meeeget billigere.

LÆS OGSÅ: MAYBELLINE LASH SENSATIONAL WATERPROOF

Men hvad synes jeg så om den? Jeg er rigtig godt imponeret! Jeg sværger jo til vandfast mascara (og i mit stille sind håber jeg også den vandfaste version kommer til Danmark), fordi jeg har verdens mest lige og ubøjelige vipper. Men jeg kan sagtens få den her til at virke. Og når den først er tør, holder den bukket hele dagen. Den har en forholdsvis tør konsistens, som gør den let at arbejde med – og den tørrer derfor også hurtigere på vipperne, så de holder formen bedre. For en mascara til 100 kr. er jeg imponeret!

Herunder kan I se mit før og efter billede. Selvom mine vipper har drillet de sidste par måneder, får L’oreal Paradise Extatic smidt både en del fylde og længde på. Det er lige som jeg kan lide det! Den holdt hele dagen – og var samtidig nem at få af.

L'oreal Paradise Extatic Lash Paradise Before AfterL'oreal Paradise Extatic Lash Paradise

LÆS OGSÅ: HAUL #3 | Physician’s Formula, NYX, MAC og L’oreal

I kan som sagt finde den i butikkerne fra uge 39 (nogle har dem måske allerede nu!) – eller nu på matas.dk. Og jeg vil helt klart sige den er pengene værd! De billige mascara er tit ret fantastiske og kan i mine øjne (og vipper) sagtens leve op til de mere dyre. Det eneste jeg ønskede for den her mascara var, at den beholdt den søde indpakning den har i USA. Den kunne jeg på en eller anden måde lide bedre. Men hvis det er det eneste negative, går det nok!

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

3. september 2017
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Mia / sortpastel.dk

  Uh, jeg glæder mig til at prøve den 🙂 Jeg har også bare set den overalt på de sociale medier..

  3. september 2017 at 20:17
  • Reply JohanneKristensen

   Den er virkelig overalt! Det er længe siden jeg har set så hypet en mascara! Men jeg forstår det nu godt ?

   4. september 2017 at 11:08

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.