fbpx

Månedens favoritter | August

Posted in Anmeldelser

August Favoritter SkønhedHold da op, tiden er fløjet forbi denne sommer. Håber ikke jeg er den eneste, der har det på den måde. Måske fordi sommeren kom ret tidligt og så ellers bare har været lidt halvkedelig resten af tiden?
Nu er det jo officielt efterår fra i dag og jeg glæder mig til at finde varmere tøj, mørkere makeup og stearinlys frem. Men først skal vi lige se mine favoritter fra august måned.

August Favoritter Skønhed

Urban Decay All Nighter Foundation

En helt ny favorit, som jeg har haft muligheden for at prøve i ca. 14 dage nu. Det er en full coverage foundation, som ligger utroligt smukt på huden. Det er en af de nye lanceringer fra Urban Decay og den skulle meget gerne være at finde i butikkerne snart. Og frygt ikke – der kommer forhåbentlig en meget mere dybdegående anmeldelse her på bloggen inden for den næste uges tid.

MAC Mineralize Skinfinish Natural

Et produkt jeg altid vender tilbage til om sommeren. En let pudder, som sætter min foundation, men sørger for at der stadig er lidt glød tilbage i huden. Den er ikke specielt matterende og den har ikke specielt meget dækning. Men til om sommeren elsker jeg den for at bevare det gennemfugtede look – selv med makeup på.

LÆS OGSÅ: URBAN DECAY | 100 nye læbestifter
Urban Decay Naked Skin Color Correcting Fluid

Igen et nyt produkt fra Urban Decay, som jeg er faldet pladask for. Disse color correcting concealers har samme konsistens som deres almindelige concealer og derfor fungerer de helt perfekt til den lette farvekorrigering på huden. En anmeldelse er også på vej af dem.

Benefit Goof Proof Brow Pencil

Et fantastisk brynprodukt, som både er god til de præcise linjer og til at farve brynet med. Jeg har skrevet om den i mine favorit brynprodukter og jeg kan mærke, at jeg rækker ud efter den mere og mere. Den har en nemhed over sig, som jeg elsker på en almindelig hverdag, hvor tingene gerne må gå lidt stærkt.

LÆS OGSÅ: BEST OF CONCEALERS | til lys hud
August Favoritter Skønhed
NARS Larger Than Life Eyeliner i Rue Bonaparte

Jeg synes alle bør have en nude eyeliner i deres samling. Ikke en hvid – men en nude. Den giver det her ekstra friske look i den nederste våde kant af øjet, men uden at være for voldsom som en hvid kan være. Den her fra NARS er fantastisk, da den holder virkelig længe.

Gerard Cosmetics Lipstick i Nude

En klassiker i min samling og den eneste læbestift, jeg virkelig har holdt af fra Gerard Cosmetics. Denne farve er den perfekte nude i mit hoved – varm uden at være brun. Den er ikke komplet mat, men heller ikke shiny. Pigmenteringer er desuden i top og den er nem at bruge – selv uden lipliner.

LÆS OGSÅ: 6 hverdagslook fra august
ColourPop Eyeshadow i Lovely

ColourPop sender endelig til Danmark og derfor er det blevet lidt nemmere for mig at snakke om dem på bloggen. Deres øjenskygger er virkelig noget særligt og de har mange vilde farver. Denne her i Lovely er en smuk gylden-hvid glitter øjenskygge, som ser fantastisk ud over hele øjenlåget. Du kan se swatches i det her indlæg.

NARS Highlighting Blush i Albatross

En god klassiker i min samling er denne highlighter fra NARS. Den ser næsten hvid ud, men på huden er den en slags guld-hvid. Det betyder at den kan bruges af helt lyse hudtoner, som måske ellers har svært ved at bruge gyldne highlighters. Den her er fantastisk smuk! Du kan læse mere om den lige her og se swatches.

LÆS OGSÅ:BECCA HIGHLIGHTERS

Hvilke favoritter har I haft i august måned – og er jeres måned fløjet ligeså hurtigt forbi som min? Nu er det jo bare tilbage på skolebænken igen for mit vedkommende.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.