fbpx

Månedens Favoritter | FEBRUAR

Posted in Anmeldelser

Februar Favoritter JohanneLovesMakeup Benefit Sephora Hourglass Mac Dansk Blog
Så er februar allerede gået og det er tid til en ny omgang skønheds favoritter. Denne måned har stået på en masse nye produkter, da jeg kom hjem fra New York i slutningen af januar med en kuffert fyldt med makeup. Derfor har det været skønt endelig at prøve lidt nye ting og jeg kunne sagtens have haft mange flere favoritter – men tænkte jeg hellere måtte begrænse mig lidt, så jeg kun viser det allerbedste frem.

Februar Favoritter JohanneLovesMakeup Benefit Sephora Hourglass Mac Dansk Blog Februar Favoritter JohanneLovesMakeup Benefit Sephora Hourglass Mac Dansk Blog

MAC BØRSTE 135
Denne børste er fantastisk – og jeg har ingen børster ligesom denne i min samling. Den er stor, men har stadig en lidt spids ende, som gør den ret funktionel. Jeg har brugt den mest til bronzer, men har også brugt den til contour, pudder og blush. Et af den slags køb, som man bliver virkelig glad for i længden.

SEPHORA BRIGHT FUTURE CONCEALER I 02
Endnu et køb fra New York og så vidt jeg ved, har de ikke lige præcis denne concealer i Sephora i Danmark endnu. Men den er fantastisk! Den er forholdsvis let i konsistensen og den er let at blende. Jeg har heller ikke oplevet problemer med at den sætter sig i linjerne under øjet – så længe jeg sætter den med pudder. Dog har den en vanvittig irriterende tip, hvor det ligesom skal duppes på under øjet. Men det må jeg leve med for så godt et produkt.

MAC PREP + PRIME 24 HOUR EXTEND EYE BASE 
Denne primer er jeg blevet svært glad for, da den er lige en tand bedre til løse pigmenter og glitter end de andre, jeg ejer. Jeg forestiller mig, at den har samme konsistens som Too Faced Glitter Glue – men den har jeg aldrig prøvet. Det er lige en smule mere klistret end dem fra Urban Decay og det er jeg ret vild med.

BENEFIT WATT’S UP HIGHLIGHTER 
Når jeg kigger over mine favoritter fra februar, er de stærkt inspireret af LustreLux og de produkter hun snakker aller mest om. Dette er endnu et af disse produkter, som jeg har drømt om længe. Det er en cream highlighter, men den fungerer både over og under pudder produkter. Det er en fantastisk champagne farve, som bliver endnu flottere hvis man lægger Becca Pearl highlighteren ovenpå.

Februar Favoritter JohanneLovesMakeup Benefit Sephora Hourglass Mac Dansk Blog Februar Favoritter JohanneLovesMakeup Benefit Sephora Hourglass Mac Dansk Blog

HOURGLASS AMBIENT LIGHTING BRONZER 
Hourglass produkterne har været nogle af mine favoritter siden jeg for første gang prøvede en Ambient Lighting Powder. De har en helt speciel konsistens, fordi de er ekstremt fine i pudderet. Nu har jeg så også anskaffet mig deres Bronzer, som er en smule varm i farven og har lidt glitter – så først var jeg faktisk rigtig bange for, at jeg havde købt en orange pudder med alt for meget glitter. Men hvis man bruger den letteste hånd og det mindst mulige produkt får man den skønneste glød – bare brug en MEGET let hånd. Men så har jeg jo også produkt til de næste mange år…

COVER FX CUSTOM COVER DROPS 
Jeg har læst enormt meget om dette produkt og jeg er dybt imponeret, nu hvor jeg endelig har prøvet det. Det er en ekstremt pigmenteret foundation, hvor man kun bruger et par dråber af gangen til at blande i ens andre foundations. Det kan være for at rette farven til eller gøre den mere dækkende. Jeg har en del foundations, som jeg synes er en smule for lette – men med 3 dråber fra denne bliver det pludselig en helt ny foundation, som jeg kan tilpasse efter mine behov.

SEPHORA CREAM LIP STAIN I 06 
Dette er endelig en flydende læbestift, som jeg ikke kan få nok af. Den tørrer mat, men ikke så ekstremt mat, at det føles ubehageligt. Desuden har den en slags mousse konsistens, som er let at arbejde med. Desuden er farven virkelig skøn. Jeg er helt overbevist om, at jeg må eje flere af disse, da de samtidig heller ikke er specielt dyre.

Februar Favoritter JohanneLovesMakeup Benefit Sephora Hourglass Mac Dansk BlogDette var min måneds favoritter – hvilke produkter har I ikke kunne leve uden i februar?

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Camilla

  Har stadig ikke fået prøvet nogle af Hourglass’s produkter, men de lyder virkelig fantastiske! Skal til USA om en uges tid, så der skal jeg vist have kigget lidt nærmere på denne bronzer (:
  Camilla | http://cammi.dk

  3. marts 2016 at 11:25
  • Reply JohanneKristensen

   De er virkelig fantastiske! Denne bronzer + to blushes købte jeg også i New York. Selvom det er et vanvittigt dyrt produkt, så hjælper det altså en smule at tage til USA og købe dem, så sparer man da lidt 🙂

   3. marts 2016 at 12:44
 • Reply Louise

  Jeg er helt vild med dine billeder, og dine indlæg er super inspirerende. Du har fået dig en ny følger om lidt 🙂

  http://www.louisefrolich.dk

  3. marts 2016 at 21:04
  • Reply JohanneKristensen

   Åh, tusind tak! Jeg elsker altid at få ros (især for mine billeder ?) Og skønt med en ny følger! 🙂

   3. marts 2016 at 21:18

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.