fbpx

Månedens favoritter | MAJ

Posted in Anmeldelser

Giorgio Armani Si Rimmel Mary Lou Milani MAC

Hvor er det vildt, at maj måned allerede er gået. Jeg synes tiden flyver afsted – og jeg kan nærmest ikke nå at få nye favoritprodukter, føler jeg. Men jeg har alligevel fået plads til syv produkter, som har fulgt mig i løbet af måneden igennem min fødselsdag og en uges ferie til Tyskland. Maj har da egentlig været en dejlig måned for mig. Men nu til produkterne…

Giorgio Armani – Sí

Jeg har ønsket mig denne parfume læææænge og så var jeg så heldig at få den i fødselsdagsgave af min svigermor. Det var en skøn gave, for jeg er virkelig blevet besat af parfumer i øjeblikket. Har lyst til at købe en masse nye, fordi jeg er blevet lidt træt af dem jeg allerede har i min samling.

Anastasia of Beverly Hills – Dipbrow Pomade i Medium Brown

Jeg skifter meget i mellem brynprodukter og lige nu er jeg fan af pomader, som kan give nogle helt skarpe og farvede øjenbryn. Der skal bruges virkelig lidt for ikke at få alt for kunstige øjenbryn, men jeg synes den giver mig en bedre finish end Brow Wiz fra Anastasia of Beverly Hills.

Sephora Rouge Balm i Gentle Coral

Jeg troede ikke, at jeg ville få denne balm brugt specielt meget, men den har virkelig overrasket mig positivt. Den giver fugt til mine læber, men har faktisk også en rigtig fin pigmentering, som fungerer super godt på lettere makeupdage. I kan læse hele min gennemgang af Sephoras sommerkollektion lige her!

Rimmel Lasting 25H Nude Foundation

Denne foundation bliver ved med at snige sig med i mine favoritter. Havde den med som eneste foundation på min ferie til Tyskland og den holdte sig fin hele dagen – selv i høj varme og mange timer udenfor. Den har en ret god dækkeevne uden at være for tung. Jeg er stadig ret imponeret.

Giorgio Armani Si Rimmel Mary Lou Milani MAC

Milani Lipstick i Nude Créme

Det er ikke længe siden, at jeg fik min ordre hjem fra Milani. Men den her læbestift er blevet min faste følger. Det er den perfekte læbestift, som er nude og dejlig naturlig. Desværre har den en frygtelig lugt af tyggegummi – men det forsvinder heldigvis efter lidt tid på læberne. I kan læse om resten af mine produkter fra Milani lige her!

MAC Mineralize Skinfinish Natural i Light

En klassiker i min samling, er denne pudder fra MAC. Det er en let pudder uden særlig meget dækkeevne, men den giver til gengæld huden en flot glød. Jeg kan godt lide at bruge den til at blende min bronzer lidt ud, hvis jeg synes den har gjort mig for mørk.

TheBalm Mary Lou-Manizer Highlighter

Denne highlighter er en ægte klassiker, som jeg tror de fleste makeup-fanatikerer vil elske. Den er meget gylden, men stadig ikke for mørk til jeg ikke kan bruge den. Den blender godt og giver lige det ekstra kick. Det er på ingen måde en naturlig highlighter, så man skal helst kunne lide der er lidt knald på.

Giorgio Armani Si Rimmel Mary Lou Milani MAC

Jeg håber, at I alle har haft en skøn maj måned og nyder det gode sommervejr, som virkelig er kommet til Danmark. Har I nogle favoritter, som I har fundet frem til i maj måned?
Og husk – hvis du kunne lide dette indlæg, så følg gerne bloggen på Facebook eller Bloglovin’, så du er sikker på ikke at gå glip af nye indlæg.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Camilla

  Sí er så fantastisk en duft! Helt klart på en top 10 for mine yndlings parfumer. I øjeblikket er jeg ret vild med den nye rose udgave af den (:
  Camilla | http://cammi.dk

  3. juni 2016 at 11:03
  • Reply JohanneKristensen

   Åh, er der en rose udgave af den? Jeg elsker rose parfumer. Den må jeg ned og kigge på ??

   3. juni 2016 at 16:48

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.