fbpx

Månedens favoritter | SEPTEMBER

Posted in Guide

Månedens Favoritter September Collab Estee Lauder IsaDora DanmarkSeptember måned er nu gået og det er blevet tid til endnu en månedens favoritter. Denne gang er vi jo for længst trådt ind i efteråret – men helt ærligt har det jo været sommer indtil for et par dage siden. Og det kan man måske også se på mine favoritter. De ser lidt sommerlige ud, gør de ikke? Læs med, og se hvad jeg ikke har kunne undvære i september måned.

Månedens Favoritter September Collab Estee Lauder IsaDora Danmark

Månedes favoritter i læbeprodukter

Der har sneget sig tre ting med til læberne i denne måned. Og det er vel ikke så underligt – for på læberne er der næsten altid plads til at eksperimentere. Jeg ville bare ønske, at jeg var lidt mere til farver og lidt mindre til nudes…

Jeg har fundet frem til Stila Stay All Day Liquid Lipstick i Caramello, som har været i min samling længe. Det er en lidt varm nude farve, som tørrer helt mat. Den er dog ikke for tør på læberne, så den føles faktisk ret godt på læberne. Desuden er farven virkelig lækker.

En anden liquid lipstick i denne måneds favoritter er Gerard Cosmetics Hydra Matte Lip i Serenity, som også er en nude farve. Denne er dog en smule mørkere og mere rødlig. Den minder rigtig meget om den her meget eftertragtede Kylie Jenner farve – bare uden den bliver for mørk på mine læber.

Til sidst er der Urban Decay 24/7 Lip Pencil i Naked som er den perfekte lipliner til begge disse liquid lips. Den er nude, men ikke for lys. Så den giver en lidt mørkere kant, som jeg så kan blende ind i læbefarven. Så smuk!

Til håret har jeg et enkelt (nyt) produkt med – nemlig Colab Dry Shampoo Extreme Volume, som måske ikke så meget er en tørshampoo. Den er i stedet fantastisk til at give volume og den der mere “gritty” følelse, man kan mangle i nyvasket hår. Det er fantastisk til mit forholdsvis lette, skandinaviske hår.

Månedens Favoritter September Collab Estee Lauder IsaDora Danmark

Månedens favoritter til øjnene

Her har jeg taget to produkter med, som har fulgt mig i løbet af måneden.

Den første er Urban Decay Razor Sharp Eyeliner i farven Fireball, som er den smukkeste lyserøde/fersken farvede eyeliner. Den er metallisk og ret sej. Jeg har lige skrevet en anmeldelse om den her. Jeg elsker at putte den under øjet sammen med nogle varme, orange og ferskenfarvede på øjenlåget.

Det andet er min all-time favorit MAC Paint Pot i Painterly, som jeg ofte vender tilbage til. Det er den perfekte base for øjenskygger og den passer perfekt til min hudtone. Jeg ved mange bruger Soft Ochre-farven, men jeg synes mange overser Painterly – især til piger med lyserøde undertoner i huden.

Månedens favoritter til ansigtet

Jeg har en ny favorit i min hudplejerutine, nemlig Avène Tolèrance Mask, som er en ansigtsmaske man har på i fem minutter og så efterlader den huden mere afslappet og gennemfugtet. Jeg har brugt den i et tykt lag og ladet den sidde natten over. Den sørger for en virkelig gennemfugtet hud morgenen efter. Der kommer desuden en længere anmeldelse af Avène produkterne i denne uge.

Den her IsaDora Perfect Blush i Bare Berry var kærlighed ved første blik for mig. Jeg skrev en anmeldelse om dem her – og den her farve er jeg så forelsket i. Den er ikke alt for pigmenteret, men kan bygges op. Jeg elsker en blush, som ikke skriger til himlen og så er den helt mat. Så smuk en efterårsfarve.

Til sidst der den smukke Estée Lauder Shimmer Powder Blush, som jeg betegner som en highlighter. Hvis man blander alle tre farver får man en flot lyserød highlight. Samtidig kan man også tage farverne hver for sig og derfor selv bestemme hvilken farve man ønsker. Så smuk!

Hvilke favoritter har I haft i september måned? Og glæder I jer ligeså meget til efteråret, som jeg gør?


FØLG BLOGGEN PÅ

Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.