fbpx

MÅNEDENS FAVORITTER x OKTOBER

Posted in Anmeldelser

oktober_favorit_makeup_blog_dansk_danmark

FØLG BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’

Så nåede vi til slutningen af oktober – endnu en måned er fløjet afsted. Og nu er vi jo rigtig trådt ind i efteråret, som faktisk er en årstid jeg elsker (hvis det ikke var fordi jeg var nød til at cykle hver dag) fordi den nærmest bare skriger hygge i sofaen med en varm kop te. Beauty-relateret er jeg også bedre til at eksperimentere om efteråret og vinteren med vildere og dybere farver. Så det er altid spændende.

oktober_favorit_dansk_blog_danmark_loreal_urban_decay_chanel_foundation_concealer

Her er først et kig på de tre foundations og den ene concealer, jeg har været besat af.
Først er det;

Chanel Vitalumiere Aqua, som er den mindst dækkende af disse tre foundations. Jeg bruger altid min BeautyBlender til foundations og den fjerner altså noget af dækkeevnen, så det skal man altid lige være opmærksom på – det hele bliver bare lagt lidt lettere. Men denne er fantastisk på dage, hvor jeg bare ikke rigtig gider det store og gerne vil se naturlig ud. Den dækker det værste – men giver en naturlig glød.

L’oreal Infallible Matte er en af mine absolut yndlingsfoundations og jeg kan slet ikke få nok af den. Med den førnævnte BeautyBlender giver den super god dækningen og er samtidig matte, så den sidder af sig selv uden pudder ovenpå. Den er dog nok bedst til personer, som ikke har problemer med tør hud, da den er utrolig mat og har en tendens til at sætte sig i de små tørre områder i ansigtet. Det gør nok, at jeg ikke får den brugt vanvittigt meget til vinter.

L’oreal True Match har fået en ny formel siden jeg købte den for første gang. Den virker lidt anderledes og måske en mere dewy end før. Den dækker stadig fint og holder godt. Tror dog måske bare at jeg bedre kunne lide den gamle version bedre. Men sådan er det.

Urban Decay Naked Skin Concealer er en absolut favorit. Den dækker godt under øjnene og sætter man den med pudder holder den som regel længere end mine foundations. Dog ville jeg ønske, at jeg ikke lå mellem to forskellige farver, så jeg bliver nødt til at have to af gangen.

oktober_favoritter_mac_highlighter_mineralize_skin_finish_gimme_me_sun_soft_gentle
oktober_favoritter_mac_highlighter_mineralize_skin_finish_gimme_me_sun_soft_gentle

To MAC produkter jeg slet ikke kan få nok af, er disse to.

MAC Give Me Sun Bronzer fra deres Mineralize Skinfinish kollektion er den perfekte bronzer. Den er varm, giver en flot glød og er ikke for pigmenteret, så den er umulig at arbejde med. Jeg elsker konsistensen på deres mineralpudder og har en del af dem efterhånden.

MAC Soft and Gentle Highlighter er nok en af mine ældste highlightere og nogen gange glemmer jeg den, fordi der er kommet så mange andre til siden hen. Men den her er utrolig smuk. Den er ikke for mørk på min lyse hud, men den giver stadigvæk en gylden glød. En af mine yndlings!

MAC_læbestifter_swatch_velvet_teddy_kinda_sexy_jubilee

Tre læbestifter (også fra MAC, hvor typisk!) som jeg har elsket i denne måned er disse. Her har tanken været, at det oftest bare har været noget jeg skulle kunne smide på læberne hurtigt og nemt.

MAC Velvet Teddy er jo blevet lidt af en kending efter Kylie Jenner og hendes læber. Den er virkelig også flot – mat og godt pigmenteret. Den har en lidt dybere farve, som klæder efteråret rigtig godt.

MAC Kinda Sexy er en nyere en i min samling – den er ligesom Velvet Teddy mat, den er dog bare en smule lysere. Det kan jeg godt lide, da mine læber tit gør læbestifterne en smule mørkere og Velvet Teddy nogen gange kan se helt mørk ud på mine læber.

MAC Jubilee har en lustre finish, hvilket betyder at den er mere shiny, men mindre pigmenteret end de tidligere nævnte. Dette har jeg nogen gange lidt svært ved, da mine læber selv har meget farve. Denne her fungerer dog super, fordi den kan bygges op – og fordi den matcher mine egne læber utroligt godt. Så den kan jeg smide på læberne på få sekunder og pludselig er mit look mere sammensat.

naturigin_shampoo_conditioner_favorit_oktober_dansk_blog_beauty_danmark

Til sidst vil jeg nævne denne shampoo og conditioner, jeg har været så heldig at prøve fra Naturigin. Det er et dansk mærke, som går op i at lave gode produkter med de mest naturlige ingredienser. De har vist mest fokus på deres hårfarver, som skulle være super gode, men da jeg ikke farver mit hår længere, prøvede jeg blot shampoo og condition. De virkede super – og kunne forestille mig det er endnu bedre, hvis du har farvet hår. Og ellers er det jo altid godt med nogle naturlige produkter til håret – så bliver det i hvert fald ikke skadet af det.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Metje

    Virkelig fin blog! Jeg har lige skrevet et indlæg omkring makeup tjek det ud hvis du har lyst metjesp.wordpress.com

    6. november 2015 at 20:38
  • Leave a Reply

    Du vil måske også kunne lide

    På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.