fbpx

MAC LÆBESTIFTER – NUDE

Posted in Anmeldelser

MAC læbestifter nudeJeg har en kæmpe forkærlighed for MAC læbestifter – jeg ved ikke om det er fordi, kvaliteten ofte er rigtig god eller det bare er fordi, at MAC er et high-end mærke som er forholdsvis let af få fat i, når man bor i Aarhus. Men MAC læbestifter er dem jeg har flest af og jeg er altid på jagt efter nye lækre farver. Disse 4 har jeg samlet i et indlæg og kaldt dem nude. Nogle er nok mere nude end andre – men pyt med det.

MAC læbestifter nude

Fra venstre ses Brave, Jubilee, Hue og Viva Glam VI

Brave er klart den mest lyserøde af farverne. Den passer derfor super godt til mine ret pigmenterede læbere. Den har en Satin finish.

Jubilee er en tand mere brunlig i farven, hvilket jo er gjort ret populært af Kylie Jenner. Den ser fin ud på læberne, men har ikke en voldsom dækevne. Den har en Lustre finish, som bestemt ikke er min yndlings.

Hue er en fin svag lyserød farve med en minimal dækevne. Den har derfor været lidt et fejlkøb for mig, da den fuldstændig forsvinder på mine læber. Den har dog en fin glossy finish. Den har en Glaze finish.

Viva Glam VI er den sidste i min nude samling. Super fed brun læbestift, som er forholdsvis godt pigmenteret. Den har dog også en Lustre finish, som jeg ikke er super vild med.

MAC læbestifter nude

Fra venstre ses Brave, Jubilee, Hue og Viva Glam VI

Her er swatches af alle fire farver på min arm. Som man kan se er Hue meget gennemsigtig, hvilket er lidt en skam, hvis man ønsker en lidt mere kraftig læbestift. Holdbarheden er udemærket med disse læbestifter, dog forsvinder de lige så stille og roligt gennem dagen – især hvis man spiser og drikker.
Hvis man er på udkig efter læbestifter fra MAC med god dækevne kan jeg anbefale Amplified finish.

Du kan købe MAC læbestifter på MACCOSMETICS.DK eller steder, hvor de forhandler MAC til 165 kr. stykket.

MAC læbestifter nude

9. februar 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.