fbpx

Disse 5 læbestifter skal du eje fra MAC

Posted in Guide

MAC læbestifter Danmark Syrup Hue Blankety Jubilee Kinda Sexy SwatchHvis du følger med her på bloggen eller min Instagram (JohanneLovesMakeup) er du vist ikke i tvivl om min store kærlighed til MAC læbestifter. De var de første læbestifter, jeg sådan rigtig blev forelsket i. Så hvad er bedre end at give min viden videre til jer – og anbefale de fem læbestifter, jeg synes alle skal have fra MAC.

MAC læbestifter Danmark Syrup Hue Blankety Jubilee Kinda Sexy Swatch

Fem læbestifter fra MAC, du skal eje

Jeg tror mange, har det med MAC som mig. MAC er det her lidt eksklusive mærke, som vi danskere først blev udsat for. Længe før vi fik Sephora, Urban Decay og hvad vi ellers har været heldige med de sidste par år. MAC var der ligesom til at give det her lidt eksklusive og cool makeup.
Og derfor ejer jeg også ret mange læbestifter fra dem.. Så de her er de fem læbestifter, jeg synes man altid har brug for i sin samling. Farverne er måske lidt i samme stil, men alle forskellige.

LÆS OGSÅ: 5 MATTE MAC LIPSTICKS | til sommer

MAC læbestifter Danmark Syrup Hue Blankety Jubilee Kinda Sexy SwatchMAC læbestifter Danmark Syrup Hue Blankety Jubilee Kinda Sexy Swatch

Lad os tage dem fra starten af…

MAC Syrup (Lustre) er denne her “your lips but better” farve. Den er pink, men uden at være for pigmenteret. Jeg synes derfor, at den klæder de fleste. Den er nem at smide på læberne, hvis man hurtigt skal ud af døren.

MAC Hue (Glaze) er en af mine lidt ældre favoritter. Igen ikke alt for pigmenteret, men mere over i nude-afdelingen. Nem at tage på og især på mindre pigmenterede læber giver læbestiften den smukkeste glans!

MAC Jubilee (Lustre) ligner måske en smule Hue, men er en smule mere pigmenteret. Jeg elsker denne slags nude farver, som ikke er for brune eller for pink. En neutral undertone gør det nemt at matche den til de fleste hudtoner. Ikke alle kan bære brune farver – og her tænker jeg på mig selv.

LÆS OGSÅ: GUIDE: MAC læbestifter og finish

MAC Kinda Sexy (Matte) er på mine læber den perfekte varme nude-farve. Den er pigmenteret og cremet, men stadig mat. Den er så smuk og alle skal og må eje denne læbestifter. Min største favorit fra MAC. Jeg kunne bruge den hver dag.

MAC Blankety (Amplified) er den perfekte lyse nude farve, som ikke er for lys. Dette var den nude-farve jeg ledte efter, da jeg manglede en læbestift, som kunne dække mine læber ordentligt og samtidig ikke gøre mig lys som et spøgelse. Hvis du stadig leder efter den perfekte nude, vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på den her.

MAC læbestifter Danmark Syrup Hue Blankety Jubilee Kinda Sexy Swatch

Alle læbestifterne kan findes hos maccosmetics.dk eller i din nærmeste MAC eller Magasin butik. De koster 165 kr. og MAC har nok et af de største udvalg af læbestifter. Muligvis skarpt forfulgt af Urban Decay, som lige har lanceret 100 farver på en gang (læs mit indlæg her!)
I min verden er der kommet mange andre gode makeupmærker til, men MAC står stadig højt på listen over favoritter. Det er noget jeg har kendt til i så mange år og det er så velkendt. Det er svært at slå.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

25. august 2016
/
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Johanne Loves Makeup - 6 hverdagslook fra august - Johanne Loves Makeup

    […] Disse 5 læbestifter skal du eje fra MAC […]

    28. august 2016 at 11:45
  • Leave a Reply

    Du vil måske også kunne lide

    På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.