fbpx

MAC LIPLINERS: min samling

Posted in Anmeldelser

mac lipliners danmark anmeldelse

Et lille hyggeligt søndagsindlæg om min samling af lipliners fra MAC.
Liplinerne fra MAC var nogle af de første jeg prøvede og blev forelskede i. Før dem tænkte jeg, at de da bestemt ikke var nødvendige – for når man nu havde en læbestift med farve, hvad skulle man så bruge en matchende lipliner til? Men jeg måtte jo erkende, at alt blevet meget bedre, når jeg brugte lipliners. Læbestiften blev pludseligt meget nemmere at ligge pænt og den holdt meget længere på læberne. Samtidig har man jo også muligheden for at manipulere farven på læbestiften ved f.eks. at bruge en mørkere lipliner under.

Jeg har nu fået anskaffet mig seks forskellige lipliners fra MAC – men der er stadig utroligt mange, jeg gerne ville eje. Det er bare stadigvæk ikke lige så sjovt for mig at købe lipliners som læbestifter. Men de farver jeg så endelig har købt har (hovedsagligt) været beregnet på de farver, som jeg normalt vil have på læberne.

Farverne jeg ejer er:
Naked, som er utrolig lys. Den er en smule for bleg til mig, men den kan være god til at tone læberne ned, for derefter at putte en mere farverig læbestift ovenpå eller nude.
Subculture, som er mere en perfekt nude – stadig en smule lys på mine læber, men den bliver betegnet som en “your lips but better” farve. Den passer perfekt sammen med Runway Hit eller Brave læbestifter fra MAC.
Dervish, som er en lille smule mørkere end Subculture og en smule mere pink. Til mine pigmenterede læber matcher denne perfekt. Den passer derfor også bedre til lidt mørkere læbestifter som f.eks. Velvet Teddy og Kinda Sexy fra MAC.
Lasting Sensation, som er den mest røde af de lipliners, jeg har fra MAC. Den er dog stadig ret pang-rød og ser lyserød på læberne. Derfor vil jeg bruge den sammen med farver som Morange og Vegas Volt fra MAC.
Chic Trick, som er den lyserøde af mine lipliners. Minder utroligt meget om Lasting Sensation, den er bare mere lys og pink. Den er ret fed, fordi den har lidt den der shocking pink farve. Den ville igen passe godt sammen med Vegas Volt, men også med en farve som Make Me Gorgeous.
Nightmoth, som er den sidste og nyeste farve i min samling. Den udelukkende købt til læbestiften Sin, som jeg lige har lavet et makeuplook her. En fantastisk mørk og dyster farve!
mac lipliners danmark anmeldelse

Følg med på logo_b

29. november 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.