fbpx

MAC LIPSTICK x STONE & SYRUP

Posted in New in (shopping)

mac lipstick læbestift stone syrup swatch blogSå kom vi på den anden side af julen – og jeg håber I alle har haft nogle fantastiske dage med jeres nærmeste. Jeg har brugt min jul i Hobro sammen med min svigerfamilie. Og her var jeg da også så heldig at få lidt skønheds-relaterede julegaver og her vil jeg starte med at vise noget, som en læser af bloggen nok ved jeg er besat af – nemlig MAC lipstick.

mac lipstick læbestift stone syrup swatch blog mac lipstick læbestift stone syrup swatch blogJeg har været så heldig at få to nye læbestifter fra MAC, som jeg altså er og bliver nogle af mine yndlings. Disse er i farverne Stone og Syrup – og især Stone er jeg imponeret over, da jeg ved den er næsten umulig at få fingrene i. Dem glæder jeg mig helt sikkert til at prøve mere af.

Stone er en mørk grå-brun matte farve, som er et godt stykke ude af min comfort zone, men sidst jeg prøvede noget nyt var den mørkerøde læbestift Sin fra MAC – og det har jeg jo været rigtig tilfreds med. Jeg tænker at bruge Stone sammen med en lysere læbestift midt på læberne, så der bliver skabt lidt af en ombre effekt. Det er et ret cool look!
Syrup er en lustre finish, som er en forholdsvis mørk pink. Jeg håber på, at den på mine læber bliver en slags “mine læber, men bedre”, da den ikke er lige så pigmenteret som f.eks. Stone. Det kan også ses på billedet nedenunder. Men denne kan jeg fornemme bliver en god hverdags læbestift.

Disse kan købes både hos MAC’s egen hjemmeside og hos Magasin. Hvis man er interesseret i Stone vil jeg helt klart anbefale at holde et vågent øje med begge hjemmesider, da den kan være rigtig svær at få fat i. Men de er begge permanente farver, så de bliver i MACs sortiment.

mac lipstick stone syrup swatch blog

Følg med på
logo_b

27. december 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.