fbpx

MAKE UP FOR EVER artist face color palette

Posted in Anmeldelser

Make Up For Ever Artist Face Color PaletteJeg elsker en god byg-selv-palette, hvor man kan få lov til at mikse og matche ens favorit produkter. Og derfor er det jo en skam, at jeg slet ikke har fået fortalt jer om det nye system hos Make Up For Ever. Her er der nemlig et hav af både contour-, blush- og highlighterfarver, som man nemt kan kaste ned i en palette. De hedder Make Up For Ever Artist Face Color Palette og i dag vil jeg kigge nærmere på de tre farver, jeg har.

REKLAME

Make Up For Ever Artist Face Color Palette

Make Up For Ever Artist Face Color Palette

Make Up For Ever Artist Face Color Palette er et system, hvor man først køber en holder til produkterne  (enten til ét, to eller tre produkter). Den I ser ovenfor har plads til tre produkter – men hvilke du sætter i, bestemmer du selv. Det gode ved en lille palette som den er, at du nemt kan skifte farverne ud og derfor skabe en perfekt rejsepalette (eller en palette til tasken).

Inde på sephora.dk kan jeg se, at der er 18 forskellige blush farver, 9 forskellige contour farver og 6 forskellige highlighter farver. Der er derfor et hav af forskellige muligheder – og jeg kunne da godt selv finde på at lave en palette med tre smukke blushes. Hvert produkt koster 175 kr. – og indeholder 5 gram produkt.

LÆS OGSÅ: MAKE UP FOR EVER | Artist Palette

Der er ingen tvivl om kvaliteten – Make Up For Ever laver noget af det bedste (og professionelle) makeup. De har super pigmenterede produkter og jeg har aldrig oplevet et produkt fra dem, som har skuffet. Så selvom det er produkter i den lidt dyrere ende, får man også kvalitet for pengene.

Farverne i min palette kan I se swatched nedenfor. Det er H106, som er en varm og gylden highlighter. S114 er en del af deres sculpt-produkter, som er en perfekt contourfarve til min hudtone. Og til sidst B210, som er en smuk lyserød-peachy blush med lidt shimmer (meget lig den famøse NARS Orgasm). Jeg har brugt den et par gange og jeg er vild med farverne.

Make Up For Ever Artist Face Color Palette

LÆS OGSÅ: De 6 bedste highlightere fra BEAUTYBAY.COM

Make Up For Ever Artist Face Color Palette kan som sagt findes i Sephora eller sephora.dk nu. De koster 175 kr. stykket og som I kan se er der virkelig mange farver at vælge i mellem. Jeg tror selv jeg skal ned og lure lidt på nogle flere farver!


Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.