fbpx

MAKEUP GEEK | Contour Pans & Foiled Eyeshadows

Posted in New in (shopping)

Makeup Geek Contour Foiled Eyeshadow Swatch BeautyBay DanmarkEndnu en gang har jeg været inde og shoppe på beautybay.com og endnu en gang er der kommet Makeup Geek med hjem i kurven. Det er jo efterhånden det eneste jeg bruger mine penge på, for det er jo virkelig bare nogle enormt fede ting, de har. Denne gang var det deres nye contour pans, jeg måtte prøve – og to nye foiled eyeshadows, som er helt fantastiske. Kig med, hvis du vil læse mere og se swatches.

Makeup Geek Contour Foiled Eyeshadow Swatch BeautyBay Danmark

Contour Pans 
Da jeg så, at Makeup Geek kom ud med contour powders, vidste jeg bare, at jeg måtte have mine fingre i dem. For det første bliver de solgt til en fantastisk pris – 75 kr. stykket og så var der lavet forskellige farver alt efter din undertone og hudfarve. Dette er fantastisk for mig, som er ret så bleg og gerne vil have en kold og lys contour farve, men også fantastisk for de piger som enten kan lide en varmere contour eller dem som har en mørkere hudfarve, hvor det kan være sværere at finde en farve, som er mørk nok.
Nu har jeg haft mulighed for at prøve dem en del gange og de er virkelig godt pigmenterede. Samtidig er de utroligt bløde, så de er dejligt nemme at blende ud – dog kommer der også en del fall-out, når man så putter sin børste ned i dem. Det kan være lidt frustrerende.
Jeg har købt de to lyseste farver i Break Up og Love Triangle – Break Up er kold og Love Triangle er varm. Jeg har købt Break Up som contour farve og Love Triangle som en bronzer farve. Jeg elsker især Love Triangle, fordi jeg går all in på bronzeren lige i øjeblikket.
I kan finde de skønne contour pans lige her, men mange af dem er desværre udsolgt lige nu. Men de kommer helt sikkert tilbage.

Foiled Eyeshadows 
Ja,  de her øjenskygger har jeg snakket om før – men nu har jeg fået to farver til. Jeg har nu samlet fem i alt og jeg er slet ikke færdig endnu. De her øjenskygger er så bløde, men så pigmenteret. De giver den her perfekte metalliske effekt og hvis man bruger fingeren til at påføre dem med bliver de endnu mere intense. Det er virkelig øjenskygger, som er pengene værd og jeg vil anbefale dem til alle. De kan købes lige her til 75 kr. For 75 kr. får man til gengæld de bedste øjenskygger, jeg nogensinde har prøvet.

Herunder kan du se swatches af de fire farver – og se lige farverne på de foiled eyeshadows!

Makeup Geek Contour Foiled Eyeshadow Swatch BeautyBay Danmark

Det er næsten et problem, at BeautyBay sælger Makeup Geek, da jeg slet ikke kan få nok. Jeg har lidt sat mig i hovedet, at jeg skal have samlet alle deres foiled eyeshadows… Bare fordi jeg elsker glimmer. Jeg kunne også godt finde på at købe lidt flere contour pans, så jeg selv kan blande dem lidt – især hvis jeg bliver en smule brunere til sommer.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Kathrine A

  Måske du vil lave en video el. lign om how to do? 🙂

  27. marts 2016 at 09:24
  • Reply JohanneKristensen

   Det er faktisk en rigtig god ide! Har overvejet at begynde at filme lidt videoer igen og så er det i hvert fald et rigtig godt sted at starte ☺️

   27. marts 2016 at 10:30
 • Reply Louise

  Er der egentlig told på det, man bestiller fra beauty bay :-)?

  21. maj 2016 at 10:00
  • Reply JohanneKristensen

   Nej, det gør der ikke. De sender indenfor EU – så ingen problemer der 🙂 Giver generelt aldrig links herinde til sider, som er udenfor EU, da jeg selv ikke er vild med told 😉

   21. maj 2016 at 10:04

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.